| Nábor | |
|
+5GeraltWOLF Shunsui Kashike sea Phate69 9 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Phate69
Počet příspěvků : 328
| Předmět: Re: Nábor Mon Apr 12, 2010 5:20 pm | |
| AkihiroZaklepal jsi a vešel. Zaraki seděl s nohama na stole a byl rozmrzelejší než obvykle. Co zas?- Spoiler:
Nemyslel, celkem jedna polovina se přidala k novýmu kapitánovi. Polovina poloviny je čtvrtina. Gunryio NaiZajímavé Poslyš, přijdeš mi jako schopná členka divize. I ten největší hlupák ví, že se teď Seireitei přerozděluje na ty, kteří jsou s námi a ty, kterým se víc zamlouvají staří kapitáni. Kdybych tě poprosil, abys motivovala lidi a dostávala je k nám, k novým, jaká by byla tvá odpověď? | |
|
| |
loki
Počet příspěvků : 47
Moje RPG postava Jméno postavy: Jméno Zanpakuto/Resurrección: Hodnost:
| Předmět: Re: Nábor Mon Apr 12, 2010 5:32 pm | |
| Chin Jin
Lehce se pousměju. Moje odpověď by byla taková že naprosto netuším jak bych měla motivovat nevím čím a navíc nedokážu moc ukecávat lidi ale proč ne jak jste si asi všiml starým kapitánům věrná nejsem a mám takové tušení že ten odboj co se tu formuje stejně nakonec prohraje tak nemám sebemenší důvod být s nimi což znamená že čím víc lidí bude s novými kapitány tím to bude snažší a tím menší krveprolití tu nakonec bude. | |
|
| |
Akihiro
Počet příspěvků : 37
Moje RPG postava Jméno postavy: Akihiro Lupo Jméno Zanpakuto/Resurrección: Chishio Hodnost: 3. člen 11. divize
| Předmět: RE: Nábor Mon Apr 12, 2010 5:35 pm | |
| AkihiroZdravím Vás. Ukloním se. Jmenuji se Akihiro Lupo a jak jistě víte jsem 3. důstojník Vaší divize. Přišel jsem za Vámi, abych svámi probral plán, který jsem vymyslel. Ten plán má ale jisté mouchy. Jde o takzvané vykopání nových kapitánu. Smím si přisednout?- Spoiler:
Aha, dík.
| |
|
| |
Phate69
| Předmět: Re: Nábor Mon Apr 12, 2010 5:42 pm | |
| Gunryio Nai
Usmál jsem se. Výborně, tomu říkám přístup. Tak běž a snaž se, Chin Jin Podal jsem jí ruku na důkaz přátelství a pak už jsem si jí nevšímal
Zaraki Kenpachi
Jooo, jasně, támhle někde je židle ukázal jsem na místo, kam jsem předtím mrštil vzteky stoličkou. Tak povidej, mladej. | |
|
| |
loki
Počet příspěvků : 47
Moje RPG postava Jméno postavy: Jméno Zanpakuto/Resurrección: Hodnost:
| Předmět: Re: Nábor Mon Apr 12, 2010 5:57 pm | |
| Chin Jin
Poté co mi kapitán podal ruku jsem hvízdla na Amariho který frnkl když jsem vcházela do arény pak sem se otočila a šla s tím že s prvním koho potkám a bude se mi líbit si zatrénuju. | |
|
| |
Akihiro
Moje RPG postava Jméno postavy: Akihiro Lupo Jméno Zanpakuto/Resurrección: Chishio Hodnost: 3. člen 11. divize
| Předmět: RE: Nábor Mon Apr 12, 2010 5:59 pm | |
| Akihiro
Vezmu tu židli a dám jí kousek od jeho židle. Potom vytáhnu flašku saké, kterou jsem si koupil u toho barmana a napiju se. Dáte si taky? Nadechnu se a začnu líčit. Takže, můj plán je: Jít s Vámi a s těmi z 11. divize, kteří jsou věrní jako by na trénink. Zvolíme ale cestu kolem nepravého kapitána 11. divize. Ten trénink mu dopředu ohlasim takže až nás pocítí bude vědět že jdem jenom na trénink. Potom na něj všichni zaútočí. Tímto budeme mít moment překvapení. Ať má ban-kai silný jak chce, prostě jednou podlehne. To by mohlo vyburcovat ostatní divize a pomhli by nám pomoct s dalšíma kapitánama. My je dokážeme porazit, ale jenom společně. Problém je, jak poznat kteří z 11. jsou věrní. Já vím jenom o jednom, takovej divnej plešoun, proto by možná bylo lepší aby jste se domluvil i s ostatními právoplatnými kapitány o pomoc. Co myslíte? | |
|
| |
Phate69
| Předmět: Re: Nábor Mon Apr 12, 2010 6:04 pm | |
| Zaraki Kenpachi
Zatlemil jsem se Ty idiote, jak může parta vás slabochů porazit toho nekňubu? Vždyť ten chlap porazil i mě a to jsem na něj skoro nešáh. Myslíš si že překecám divizi? Já o tom pochybuju. Nejsem na tyhle věci. Kdyby to někdo udělal za mě, půjdu rozbít tomu cucákovi hubu, to jo. Ale takhle diplo....dipo...duplo...diplomaticky do toho nejdu Ježiš to je slovo | |
|
| |
Akihiro
| Předmět: RE: Nábor Mon Apr 12, 2010 6:15 pm | |
| Akihiro
Dneska je nějakej nasr***j. A co ten nápad s těma kapitánama. Kdyby jste šli najednou tak je po něm. Celá divize bez kapitána by potom šla za vámi a zvýšilo by jí to morálku na totalní maximum. Navíc mám dojem, že teď je poctatně oslabenej! Řeknu to hlasitě ale ne tak aby to urazilo. | |
|
| |
Phate69
| Předmět: Re: Nábor Mon Apr 12, 2010 6:41 pm | |
| Zaraki Kenpachi
A ty si fakt myslíš, že když je oslabenej, že s nim budu bojovat? To zrovna. Jestli se spolčíme my, můžou to udělat i oni a v tom případě by bylo po nás. Jsem sice hloupej, ale Bankaie jsem přečet a viděl a dokážu si představit, jak budou vypadat. | |
|
| |
Akihiro
| Předmět: RE: Nábor Mon Apr 12, 2010 6:50 pm | |
| Akihiro
Máte pravdu, proto potřebujeme všechno udělat tajně a potom využít momentu překvapení a i kdyby se nám podařilo zabít jenom jednoho, i tak by si jentak nevyčarovali novýho a víra v jejich neporazitelnost se pěkně ochvěje. Vidím, že se vám můj plán nelíbí a proto se Vás ptám, máte nějaký nápad? | |
|
| |
GeraltWOLF
Počet příspěvků : 118
Moje RPG postava Jméno postavy: Kurosaki Ryu Jméno Zanpakuto/Resurrección: Tengetsu Hodnost: Zástupce Shinigami
| Předmět: Re: Nábor Mon Apr 12, 2010 7:19 pm | |
| Shin
Stále sem trénoval. Začal sem mít už celkem dost, vyhlásil sem pauzu a sedl na odpočívadlo. Sledoval sem co se kolem mě děje a pomocí cítění reiatsu sem sledoval jestli se někdo neblíží... | |
|
| |
Phate69
| Předmět: Re: Nábor Mon Apr 12, 2010 7:40 pm | |
| Zaraki Kenpachi
Eh, nejsem tu moc na myšlení, ale ostatní kápové už by mohli něco mít. | |
|
| |
Akihiro
| Předmět: RE: Nábor Mon Apr 12, 2010 7:50 pm | |
| Akihiro
Dáte-li mi něco, podle čeho poznají, že nejsem nějaký špion, tak to zařídím a dám vám potom vědět. Co vy na to? | |
|
| |
Phate69
| Předmět: Re: Nábor Mon Apr 12, 2010 9:35 pm | |
| Zaraki Kenpachi
A co bych ti podle tebe měl dát? Po dlouhém přemýšlení Už vím. Sundal jsem si rolničku a dal mu jí. S tím jsem ho poslal pryč. | |
|
| |
Akihiro
| Předmět: RE: Nábor Mon Apr 12, 2010 9:56 pm | |
| Akihiro
Vezmu tu rolničku. Děkuju, nashledanou. Odejdu. Umí von vůbec něco? Zajdu do kasáren 11. divize a zeptám se jestli někdo neví, kde je Yumichika. Musim mluvit s plešounem, třeba bude mít nápad. | |
|
| |
Phate69
| Předmět: Re: Nábor Mon Apr 12, 2010 10:26 pm | |
| Random člen 11. divize
A hele, náš pan třetí důstojník. Jooo, to nevim. Někde se tu potulujou s panem Ikkakuem.
Najednou se ozvala ohromná rána a nad Seireitei se zvedl bílý štiplavý kouř. Z kasáren 4. divize vylezla Isane a táhla za ucho Ayumi. Tak copak jsme kuchtili, co? zakašlala. Ayumi totiž nedávala pozor a drkla tantem do roztoku, který narazil do baňky s druhým roztokem. Naneštěstí jsou tyto dvě látky výbušné pokud se nepodají ve spárvném poměru. Ze všech oken se valil divný štiplavý dým a zápach shnilých vajec. Začali se sem sbíhat shinigammi z první, druhé a čtvrté jednotky, kteří to neviděli.
GeraltWolf
Přišel k tobě jeden nafoukanec, kterého si pamatuješ ještě z Shinou akademie. Nazdar ty stará vojno, co tu tak okouníš. Občanská válka na spadení a ty se tu válíš jak prase v žitě. Tasil zampakuto a vypadalo, že se chtěl prát.
Naposledy upravil Phate69 dne Mon Apr 12, 2010 10:30 pm, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
sea Mistake editor
Počet příspěvků : 132
Moje RPG postava Jméno postavy: Iname Ayumi Jméno Zanpakuto/Resurrección: Chisei Hodnost: 14. důstojník 4. divize
| Předmět: Re: Nábor Mon Apr 12, 2010 10:29 pm | |
| Ayumi
"O-omlouvám se, Kotetsu-san... připravovala jsem léky, které jsou potřeba..." zírám do země a pokud mě pustí, tak se držím za ucho... | |
|
| |
Phate69
| Předmět: Re: Nábor Mon Apr 12, 2010 10:31 pm | |
| Isane Kotetsu
Promiň řekla jsem polekaně, když jsem si uvědomila, že ji pořád držím za ucho. Jsem trošku podrážděná. Aspoň, žes nic nerozbila. A cos nám ukuchtila? | |
|
| |
GeraltWOLF
Moje RPG postava Jméno postavy: Kurosaki Ryu Jméno Zanpakuto/Resurrección: Tengetsu Hodnost: Zástupce Shinigami
| Předmět: Re: Nábor Mon Apr 12, 2010 10:32 pm | |
| Shin
Ale, ale. Ztroskotanec. Kolikátej že si seat ? 20. ? podíval sem se líně na něj a shunpem se dostal tak 2 metry od něj. Mimo-to, přišel si jen pro boj nebo chceš i něco jinýho ? | |
|
| |
sea Mistake editor
Moje RPG postava Jméno postavy: Iname Ayumi Jméno Zanpakuto/Resurrección: Chisei Hodnost: 14. důstojník 4. divize
| Předmět: Re: Nábor Mon Apr 12, 2010 10:34 pm | |
| Ayumi
"Omlouvám se, já... nevím... já... vzala jsem seznam, co je potřeba udělat a pracovala podle něj..." | |
|
| |
Akihiro
| Předmět: RE: Nábor Mon Apr 12, 2010 10:34 pm | |
| Akihiro
Trhnu sebou. Aaa, to jenom blbouni ze 4. divize. Mohl bys mě k nim dovést? Nutně s nimi musim mluvit. Dám ti za to flašku saké, vytahnu jí a trochu s ní zamávám hm? | |
|
| |
Phate69
| Předmět: Re: Nábor Mon Apr 12, 2010 10:39 pm | |
| Sanriko
Ty bys dokázal dostat do huby i od řadovýho člena. Ne, jen tak jdu okolo a přemejšlim, kdo zas neunikde mé čepeli, a řikám si, hele, Shin, ten idiot z akademie... Rozmáchl se a shunpnul se před tebe. Svůj úder stočil seshora na koleno ze strany.
Isane Kotetsu
Dobře, ať se to už neopakuje. A sedmibarvou duhu si dej pro příště někam jinam. Víš přece, že to dělá tohle. Teď tu ještě budeme všichni dva dny plakat Jako by nestačila smrt Yamammota
random člen 11. divize
Hele chlape rád bych ti pomoh, ale netušim, kde sou. Naposledy jsem je viděl tady a to bylo ještě dřív, než jsi na nás křičel. | |
|
| |
GeraltWOLF
| Předmět: Re: Nábor Mon Apr 12, 2010 10:41 pm | |
| Shin
V okamžiku kdy shunpnul sem odshunpl kousek do zadu abych se vyhnul jeho útoku. Ty bys vždycky takovej, Sanriko. Plná huba keců a skutek utek. ušklíbl sem se, tasil meč a obloukem shunpl k němu sekajíc mu svisle šikmo po rameni... | |
|
| |
sea Mistake editor
| Předmět: Re: Nábor Mon Apr 12, 2010 10:42 pm | |
| Ayumi
"Hai, Kotetsu-san, jdu to uklidit," ukloním se jí a zamířím zpátky do laborky, tentokrát uklízet... | |
|
| |
Akihiro
| Předmět: RE: Nábor Mon Apr 12, 2010 10:48 pm | |
| Akihiro
Jooo, za to řvaní sorry, byl jsem nasra*** z tý popravy. Kdybys je viděl tak jim řekni, že s nima musí mluvit ten co tady řval, Ikkaku už bude vědět. Dík. Dám mu tu flašku a odcházím z kasáren rozhlédnu se, pokud je neuvidím tak se rozběhnu do ulic a hledám je. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Nábor | |
| |
|
| |
| Nábor | |
|