Bleach - (NE)Official CZ / SK RPG hra
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

Nábor

Goto down 
+5
GeraltWOLF
Shunsui
Kashike
sea
Phate69
9 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Next
AutorZpráva
Phate69

Phate69

Počet příspěvků : 328

Nábor - Stránka 7 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 7 Icon_minitimeMon Apr 12, 2010 5:20 pm

Akihiro

Zaklepal jsi a vešel. Zaraki seděl s nohama na stole a byl rozmrzelejší než obvykle. Co zas?
Spoiler:

Gunryio Nai

Zajímavé Poslyš, přijdeš mi jako schopná členka divize. I ten největší hlupák ví, že se teď Seireitei přerozděluje na ty, kteří jsou s námi a ty, kterým se víc zamlouvají staří kapitáni. Kdybych tě poprosil, abys motivovala lidi a dostávala je k nám, k novým, jaká by byla tvá odpověď?
Návrat nahoru Goto down
loki

loki

Počet příspěvků : 47

Moje RPG postava
Jméno postavy:
Jméno Zanpakuto/Resurrección:
Hodnost:

Nábor - Stránka 7 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 7 Icon_minitimeMon Apr 12, 2010 5:32 pm

Chin Jin

Lehce se pousměju. Moje odpověď by byla taková že naprosto netuším jak bych měla motivovat nevím čím a navíc nedokážu moc ukecávat lidi ale proč ne jak jste si asi všiml starým kapitánům věrná nejsem a mám takové tušení že ten odboj co se tu formuje stejně nakonec prohraje tak nemám sebemenší důvod být s nimi což znamená že čím víc lidí bude s novými kapitány tím to bude snažší a tím menší krveprolití tu nakonec bude.
Návrat nahoru Goto down
Akihiro

Akihiro

Počet příspěvků : 37

Moje RPG postava
Jméno postavy: Akihiro Lupo
Jméno Zanpakuto/Resurrección: Chishio
Hodnost: 3. člen 11. divize

Nábor - Stránka 7 Empty
PříspěvekPředmět: RE: Nábor   Nábor - Stránka 7 Icon_minitimeMon Apr 12, 2010 5:35 pm

Akihiro

Zdravím Vás. Ukloním se. Jmenuji se Akihiro Lupo a jak jistě víte jsem 3. důstojník Vaší divize. Přišel jsem za Vámi, abych svámi probral plán, který jsem vymyslel. Ten plán má ale jisté mouchy. Jde o takzvané vykopání nových kapitánu. Smím si přisednout?

Spoiler:
Návrat nahoru Goto down
Phate69

Phate69

Nábor - Stránka 7 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 7 Icon_minitimeMon Apr 12, 2010 5:42 pm

Gunryio Nai

Usmál jsem se. Výborně, tomu říkám přístup. Tak běž a snaž se, Chin Jin Podal jsem jí ruku na důkaz přátelství a pak už jsem si jí nevšímal

Zaraki Kenpachi

Jooo, jasně, támhle někde je židle ukázal jsem na místo, kam jsem předtím mrštil vzteky stoličkou. Tak povidej, mladej.
Návrat nahoru Goto down
loki

loki

Počet příspěvků : 47

Moje RPG postava
Jméno postavy:
Jméno Zanpakuto/Resurrección:
Hodnost:

Nábor - Stránka 7 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 7 Icon_minitimeMon Apr 12, 2010 5:57 pm

Chin Jin

Poté co mi kapitán podal ruku jsem hvízdla na Amariho který frnkl když jsem vcházela do arény pak sem se otočila a šla s tím že s prvním koho potkám a bude se mi líbit si zatrénuju.
Návrat nahoru Goto down
Akihiro

Akihiro

Moje RPG postava

Nábor - Stránka 7 Empty
PříspěvekPředmět: RE: Nábor   Nábor - Stránka 7 Icon_minitimeMon Apr 12, 2010 5:59 pm

Akihiro

Vezmu tu židli a dám jí kousek od jeho židle. Potom vytáhnu flašku saké, kterou jsem si koupil u toho barmana a napiju se. Dáte si taky? Nadechnu se a začnu líčit. Takže, můj plán je: Jít s Vámi a s těmi z 11. divize, kteří jsou věrní jako by na trénink. Zvolíme ale cestu kolem nepravého kapitána 11. divize. Ten trénink mu dopředu ohlasim takže až nás pocítí bude vědět že jdem jenom na trénink. Potom na něj všichni zaútočí. Tímto budeme mít moment překvapení. Ať má ban-kai silný jak chce, prostě jednou podlehne. To by mohlo vyburcovat ostatní divize a pomhli by nám pomoct s dalšíma kapitánama. My je dokážeme porazit, ale jenom společně. Problém je, jak poznat kteří z 11. jsou věrní. Já vím jenom o jednom, takovej divnej plešoun, proto by možná bylo lepší aby jste se domluvil i s ostatními právoplatnými kapitány o pomoc. Co myslíte?
Návrat nahoru Goto down
Phate69

Phate69

Nábor - Stránka 7 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 7 Icon_minitimeMon Apr 12, 2010 6:04 pm

Zaraki Kenpachi

Zatlemil jsem se Ty idiote, jak může parta vás slabochů porazit toho nekňubu? Vždyť ten chlap porazil i mě a to jsem na něj skoro nešáh. Myslíš si že překecám divizi? Já o tom pochybuju. Nejsem na tyhle věci. Kdyby to někdo udělal za mě, půjdu rozbít tomu cucákovi hubu, to jo. Ale takhle diplo....dipo...duplo...diplomaticky do toho nejdu Ježiš to je slovo
Návrat nahoru Goto down
Akihiro

Akihiro

Moje RPG postava

Nábor - Stránka 7 Empty
PříspěvekPředmět: RE: Nábor   Nábor - Stránka 7 Icon_minitimeMon Apr 12, 2010 6:15 pm

Akihiro

Dneska je nějakej nasr***j. A co ten nápad s těma kapitánama. Kdyby jste šli najednou tak je po něm. Celá divize bez kapitána by potom šla za vámi a zvýšilo by jí to morálku na totalní maximum. Navíc mám dojem, že teď je poctatně oslabenej! Řeknu to hlasitě ale ne tak aby to urazilo.
Návrat nahoru Goto down
Phate69

Phate69

Nábor - Stránka 7 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 7 Icon_minitimeMon Apr 12, 2010 6:41 pm

Zaraki Kenpachi

A ty si fakt myslíš, že když je oslabenej, že s nim budu bojovat? To zrovna. Jestli se spolčíme my, můžou to udělat i oni a v tom případě by bylo po nás. Jsem sice hloupej, ale Bankaie jsem přečet a viděl a dokážu si představit, jak budou vypadat.
Návrat nahoru Goto down
Akihiro

Akihiro

Moje RPG postava

Nábor - Stránka 7 Empty
PříspěvekPředmět: RE: Nábor   Nábor - Stránka 7 Icon_minitimeMon Apr 12, 2010 6:50 pm

Akihiro

Máte pravdu, proto potřebujeme všechno udělat tajně a potom využít momentu překvapení a i kdyby se nám podařilo zabít jenom jednoho, i tak by si jentak nevyčarovali novýho a víra v jejich neporazitelnost se pěkně ochvěje. Vidím, že se vám můj plán nelíbí a proto se Vás ptám, máte nějaký nápad?
Návrat nahoru Goto down
GeraltWOLF

GeraltWOLF

Počet příspěvků : 118

Moje RPG postava
Jméno postavy: Kurosaki Ryu
Jméno Zanpakuto/Resurrección: Tengetsu
Hodnost: Zástupce Shinigami

Nábor - Stránka 7 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 7 Icon_minitimeMon Apr 12, 2010 7:19 pm

Shin

Stále sem trénoval. Začal sem mít už celkem dost, vyhlásil sem pauzu a sedl na odpočívadlo. Sledoval sem co se kolem mě děje a pomocí cítění reiatsu sem sledoval jestli se někdo neblíží...
Návrat nahoru Goto down
Phate69

Phate69

Nábor - Stránka 7 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 7 Icon_minitimeMon Apr 12, 2010 7:40 pm

Zaraki Kenpachi

Eh, nejsem tu moc na myšlení, ale ostatní kápové už by mohli něco mít.
Návrat nahoru Goto down
Akihiro

Akihiro

Moje RPG postava

Nábor - Stránka 7 Empty
PříspěvekPředmět: RE: Nábor   Nábor - Stránka 7 Icon_minitimeMon Apr 12, 2010 7:50 pm

Akihiro

Dáte-li mi něco, podle čeho poznají, že nejsem nějaký špion, tak to zařídím a dám vám potom vědět. Co vy na to?
Návrat nahoru Goto down
Phate69

Phate69

Nábor - Stránka 7 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 7 Icon_minitimeMon Apr 12, 2010 9:35 pm

Zaraki Kenpachi

A co bych ti podle tebe měl dát? Po dlouhém přemýšlení Už vím. Sundal jsem si rolničku a dal mu jí. S tím jsem ho poslal pryč.
Návrat nahoru Goto down
Akihiro

Akihiro

Moje RPG postava

Nábor - Stránka 7 Empty
PříspěvekPředmět: RE: Nábor   Nábor - Stránka 7 Icon_minitimeMon Apr 12, 2010 9:56 pm

Akihiro

Vezmu tu rolničku. Děkuju, nashledanou. Odejdu. Umí von vůbec něco? Zajdu do kasáren 11. divize a zeptám se jestli někdo neví, kde je Yumichika. Musim mluvit s plešounem, třeba bude mít nápad.
Návrat nahoru Goto down
Phate69

Phate69

Nábor - Stránka 7 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 7 Icon_minitimeMon Apr 12, 2010 10:26 pm

Random člen 11. divize

A hele, náš pan třetí důstojník. Jooo, to nevim. Někde se tu potulujou s panem Ikkakuem.

Najednou se ozvala ohromná rána a nad Seireitei se zvedl bílý štiplavý kouř. Z kasáren 4. divize vylezla Isane a táhla za ucho Ayumi. Tak copak jsme kuchtili, co? zakašlala.
Ayumi totiž nedávala pozor a drkla tantem do roztoku, který narazil do baňky s druhým roztokem. Naneštěstí jsou tyto dvě látky výbušné pokud se nepodají ve spárvném poměru.
Ze všech oken se valil divný štiplavý dým a zápach shnilých vajec. Začali se sem sbíhat shinigammi z první, druhé a čtvrté jednotky, kteří to neviděli.

GeraltWolf

Přišel k tobě jeden nafoukanec, kterého si pamatuješ ještě z Shinou akademie. Nazdar ty stará vojno, co tu tak okouníš. Občanská válka na spadení a ty se tu válíš jak prase v žitě. Tasil zampakuto a vypadalo, že se chtěl prát.

Naposledy upravil Phate69 dne Mon Apr 12, 2010 10:30 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
sea
Mistake editor
sea

Počet příspěvků : 132

Moje RPG postava
Jméno postavy: Iname Ayumi
Jméno Zanpakuto/Resurrección: Chisei
Hodnost: 14. důstojník 4. divize

Nábor - Stránka 7 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 7 Icon_minitimeMon Apr 12, 2010 10:29 pm

Ayumi

"O-omlouvám se, Kotetsu-san... připravovala jsem léky, které jsou potřeba..." zírám do země a pokud mě pustí, tak se držím za ucho...
Návrat nahoru Goto down
Phate69

Phate69

Nábor - Stránka 7 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 7 Icon_minitimeMon Apr 12, 2010 10:31 pm

Isane Kotetsu

Promiň řekla jsem polekaně, když jsem si uvědomila, že ji pořád držím za ucho. Jsem trošku podrážděná. Aspoň, žes nic nerozbila. A cos nám ukuchtila?
Návrat nahoru Goto down
GeraltWOLF

GeraltWOLF

Moje RPG postava

Nábor - Stránka 7 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 7 Icon_minitimeMon Apr 12, 2010 10:32 pm

Shin

Ale, ale. Ztroskotanec. Kolikátej že si seat ? 20. ? podíval sem se líně na něj a shunpem se dostal tak 2 metry od něj. Mimo-to, přišel si jen pro boj nebo chceš i něco jinýho ?
Návrat nahoru Goto down
sea
Mistake editor
sea

Moje RPG postava

Nábor - Stránka 7 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 7 Icon_minitimeMon Apr 12, 2010 10:34 pm

Ayumi

"Omlouvám se, já... nevím... já... vzala jsem seznam, co je potřeba udělat a pracovala podle něj..."
Návrat nahoru Goto down
Akihiro

Akihiro

Moje RPG postava

Nábor - Stránka 7 Empty
PříspěvekPředmět: RE: Nábor   Nábor - Stránka 7 Icon_minitimeMon Apr 12, 2010 10:34 pm

Akihiro

Trhnu sebou. Aaa, to jenom blbouni ze 4. divize. Mohl bys mě k nim dovést? Nutně s nimi musim mluvit. Dám ti za to flašku saké, vytahnu jí a trochu s ní zamávám hm?
Návrat nahoru Goto down
Phate69

Phate69

Nábor - Stránka 7 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 7 Icon_minitimeMon Apr 12, 2010 10:39 pm

Sanriko

Ty bys dokázal dostat do huby i od řadovýho člena. Ne, jen tak jdu okolo a přemejšlim, kdo zas neunikde mé čepeli, a řikám si, hele, Shin, ten idiot z akademie... Rozmáchl se a shunpnul se před tebe. Svůj úder stočil seshora na koleno ze strany.

Isane Kotetsu

Dobře, ať se to už neopakuje. A sedmibarvou duhu si dej pro příště někam jinam. Víš přece, že to dělá tohle. Teď tu ještě budeme všichni dva dny plakat Jako by nestačila smrt Yamammota

random člen 11. divize

Hele chlape rád bych ti pomoh, ale netušim, kde sou. Naposledy jsem je viděl tady a to bylo ještě dřív, než jsi na nás křičel.
Návrat nahoru Goto down
GeraltWOLF

GeraltWOLF

Moje RPG postava

Nábor - Stránka 7 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 7 Icon_minitimeMon Apr 12, 2010 10:41 pm

Shin

V okamžiku kdy shunpnul sem odshunpl kousek do zadu abych se vyhnul jeho útoku. Ty bys vždycky takovej, Sanriko. Plná huba keců a skutek utek. ušklíbl sem se, tasil meč a obloukem shunpl k němu sekajíc mu svisle šikmo po rameni...
Návrat nahoru Goto down
sea
Mistake editor
sea

Moje RPG postava

Nábor - Stránka 7 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 7 Icon_minitimeMon Apr 12, 2010 10:42 pm

Ayumi

"Hai, Kotetsu-san, jdu to uklidit," ukloním se jí a zamířím zpátky do laborky, tentokrát uklízet...
Návrat nahoru Goto down
Akihiro

Akihiro

Moje RPG postava

Nábor - Stránka 7 Empty
PříspěvekPředmět: RE: Nábor   Nábor - Stránka 7 Icon_minitimeMon Apr 12, 2010 10:48 pm

Akihiro

Jooo, za to řvaní sorry, byl jsem nasra*** z tý popravy. Kdybys je viděl tak jim řekni, že s nima musí mluvit ten co tady řval, Ikkaku už bude vědět. Dík.
Dám mu tu flašku a odcházím z kasáren rozhlédnu se, pokud je neuvidím tak se rozběhnu do ulic a hledám je.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Nábor - Stránka 7 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 7 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Nábor
Strana 7 z 11Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Next

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Bleach - (NE)Official CZ / SK RPG hra :: Herní svět :: Soul Society :: Hrací místnost-
Přejdi na: