Bleach - (NE)Official CZ / SK RPG hra
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

Nábor

Goto down 
+5
GeraltWOLF
Shunsui
Kashike
sea
Phate69
9 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11  Next
AutorZpráva
Kashike

Kashike

Počet příspěvků : 96

Nábor - Stránka 9 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 9 Icon_minitimeMon Apr 19, 2010 5:45 pm

Kashike

Odboj? Tady je odboj proti novým kapitánům? Tak tohle je určitě dobré vědět, zeptám se, jestli se něco chystá a pak vám určitě něco řeknu.
Návrat nahoru Goto down
loki

loki

Počet příspěvků : 47

Moje RPG postava
Jméno postavy:
Jméno Zanpakuto/Resurrección:
Hodnost:

Nábor - Stránka 9 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 9 Icon_minitimeMon Apr 19, 2010 6:03 pm

Chin Jin

Hm... fajn tak jinak ty co jsou se starými kapitány nečekám že nečině sedí a koukaj do zdi, zkrátka a dobře jsem byla v popravčí četě a Yamamoto mi před smrtí něco sdělil, mohlo by se vám to hodit, neříkejte mi, že nikde nikdo nic nedělá a jak se říká, nekuje pikle, i ten největší hlupák ví, že se teď Seireitei dělí na ty, co jsou se starými kapitány, a ty, co jsou s novými.
Návrat nahoru Goto down
Kashike

Kashike

Nábor - Stránka 9 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 9 Icon_minitimeMon Apr 19, 2010 6:51 pm

Kashike

Pokud to něco bylo významné, tak to sdělte nějákému kapitánovi. Myslím tím právoplatnému kapitánovi. Pokud máte potřebu se vyzpovídat, tak do toho, ale moc vám s tím nepomůžu.
Návrat nahoru Goto down
sea
Mistake editor
sea

Počet příspěvků : 132

Moje RPG postava
Jméno postavy: Iname Ayumi
Jméno Zanpakuto/Resurrección: Chisei
Hodnost: 14. důstojník 4. divize

Nábor - Stránka 9 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 9 Icon_minitimeMon Apr 19, 2010 7:03 pm

Ayumi

Poté, co uklidím v laborce, zjistím, že pro dnešek mám už volno. Ještě laborku překontroluji, jestli tam náhodou není bez dozoru nějaká ta nebezpečná připravující se chemikálie a pak se jdu projít po Seireitei.
Návrat nahoru Goto down
Akihiro

Akihiro

Počet příspěvků : 37

Moje RPG postava
Jméno postavy: Akihiro Lupo
Jméno Zanpakuto/Resurrección: Chishio
Hodnost: 3. člen 11. divize

Nábor - Stránka 9 Empty
PříspěvekPředmět: RE: Nábor   Nábor - Stránka 9 Icon_minitimeMon Apr 19, 2010 7:48 pm

Akihiro

Povzdechnu si. A dá se tady koupit boxovací pytel?
Návrat nahoru Goto down
loki

loki

Moje RPG postava
Jméno postavy:
Hodnost:

Nábor - Stránka 9 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 9 Icon_minitimeTue Apr 20, 2010 1:17 am

Chin Jin

Já to čekala. Jsem hloupá, nemáte jediný důvod mi věřit. No jo, tak se mi teda optejte a až někdo něco bude chtít vědět, třeba jako poslední slova kapitána Yamamota, tak se mi ozvěte, ráda si je nenechám pro sebe. Zatím děkuji a doufám, že brzy nashledanou. S tímhle se otočím k odchodu, hvízdnu a napřáhnu ruku do vzduchu, načež mi na ní sedne Amari, druhou rukou škubnu prsty k sobě a zhmotní se mi v ruce katana. Heh šlechtický rod, osobní přítel domu Kuchiki... tak sem zvědavá s čím přijdete pane aristokrat. Pak si to odshunpim do 1. divize do kasáren, najím se a zalehnu na pokoj. To bude ještě veselý, uvidíme která strana si mě získá. Myslel jsem že jsi rozhodnutá, už to vypadalo že chceš být s novými.... To jsem si taky myslela ale po tý popravě popravdě vůbec netuším, dost to se mnou hnulo... s tebou něco hnulo? to se divím já taky, ale nejsem bez duše.
Návrat nahoru Goto down
GeraltWOLF

GeraltWOLF

Počet příspěvků : 118

Moje RPG postava
Jméno postavy: Kurosaki Ryu
Jméno Zanpakuto/Resurrección: Tengetsu
Hodnost: Zástupce Shinigami

Nábor - Stránka 9 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 9 Icon_minitimeTue Apr 20, 2010 10:46 pm

Shin

Ze 4. sem zamířil podívat se za mou misí. A to k podkapitánovi jež pořádal ony souboje...
Návrat nahoru Goto down
Phate69

Phate69

Počet příspěvků : 328

Nábor - Stránka 9 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 9 Icon_minitimeWed Apr 21, 2010 9:18 am

Akihiro

Dá se tu koupit dřevěnej tréninkovej panák, ale těch máš hafo v kasárnách.

Suimaru Feisu

Hrabal jsem se v papírech a snažil jsem se je dělat tak, jak mě to učil Kashike. Když přišel kdosi, nečekal jsem na to, co chce a rovnou jsem na něj vyštěkl: Proč je tady zaškrtnutá tahlle kolonka, když tu má bejt tahle? a zaryl jsem prst do papíru.

Maikeru Rai
Saigo Atari

Seděl jsem v kanclu a likvidoval jakékoliv stopy po bývalé kapitánce. Nebudu tu trpět nic, co by ji připomínalo...Hm, někdo klepe Dál! Katanu mám blízko sebe, tak co.
Návrat nahoru Goto down
Akihiro

Akihiro

Moje RPG postava

Nábor - Stránka 9 Empty
PříspěvekPředmět: RE: Nábor   Nábor - Stránka 9 Icon_minitimeWed Apr 21, 2010 1:42 pm

Akihiro

Máš pravdu. Dík. Odejdu a jdu do kasáren tam se rozhlédnu jestli neuvidím plešouna.
Návrat nahoru Goto down
Marvin

Marvin

Počet příspěvků : 48

Moje RPG postava
Jméno postavy: Maikeru Rai
Jméno Zanpakuto/Resurrección: katatsumuri
Hodnost: 4 (teď už 3) člen 2. divize

Nábor - Stránka 9 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 9 Icon_minitimeWed Apr 21, 2010 5:14 pm

Maikeru Rai

Slyším dále, vejdu a ukloním se.Dobrý den. Jmenuji se Maikeru Rai 4tý člen 2hé divize. Bylo mi sděleno, že na místo naší kapitánky nastoupil nový kapitán. Bohužel jsem byl teď jistou dobu nepřítomen. Tímto vás tu vítám. No tohle tedy není úplně nejlepší představení se, nekouká na mě zrovna nejlépe. Počkám, jestli mě propustí nebo mi zadá nějaký úkol.
Návrat nahoru Goto down
Phate69

Phate69

Nábor - Stránka 9 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 9 Icon_minitimeWed Apr 21, 2010 7:37 pm

Saigeru Rai

Otevřel jsem oči a prohlédl si shinigammiho od hlavy až k patě. Vypadni... řekl jsem tónem, který mu jasně dal najevo, že ho tu opravdu nechci.
Návrat nahoru Goto down
GeraltWOLF

GeraltWOLF

Počet příspěvků : 118

Moje RPG postava
Jméno postavy: Kurosaki Ryu
Jméno Zanpakuto/Resurrección: Tengetsu
Hodnost: Zástupce Shinigami

Nábor - Stránka 9 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 9 Icon_minitimeWed Apr 21, 2010 10:26 pm

Shin

Protože pravděpodobně vyplnujete něco jiného než ste zamýšlel. podíval sem se na něj. Můžu přejít k věci, pane ?
Návrat nahoru Goto down
Marvin

Marvin

Moje RPG postava

Nábor - Stránka 9 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 9 Icon_minitimeThu Apr 22, 2010 2:06 am

M. Rai

Rovnou zase vycouvám Tak ten se netvářil zrovna nadšeně, Holowa na něj. trocha slušnosti by neuškodila jdu hledat našeho podkapitána. Doufám, že tady je aspoň vše při starém.
Návrat nahoru Goto down
Phate69

Phate69

Nábor - Stránka 9 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 9 Icon_minitimeSun Apr 25, 2010 7:12 pm

Suimaru Feisu

No, asi to tak bude zasmál jsem se. Sakra, proč jsou všichni tak vážný Jsem Suimaru Feisu, podkapitán tajctý divize. Co bys rád? Stiskl jsem mu ruku

Rai

Omaadea už není podkapitánem. Kapitán ho zabil, nebyl dostatečně rychlý, byl namyšlený a nenažraný- těmito argumenty se oháněl kapitán na svou obhajobu.
Podkapitánská místnost byla prázdná.
Návrat nahoru Goto down
Marvin

Marvin

Moje RPG postava

Nábor - Stránka 9 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 9 Icon_minitimeSun Apr 25, 2010 7:52 pm

M. Rai

Sakra, vypadá to, že jsem se stal aktuálním třetím členem naší divize. No ale dle toho co se stalo našemu podkapitánovi to už nevidím jako výhru. Najdu někoho z naší divize a zeptám se zdali se něco nestalo i třetímu členovi. Dále se vydám pozdravit ostatní kapitány a projít si celé soul society, myslím, že bych mohl zjistit ještě něco překvapivého.
Návrat nahoru Goto down
Phate69

Phate69

Nábor - Stránka 9 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 9 Icon_minitimeSun Apr 25, 2010 8:05 pm

M. Rai

Pokud sis šel prohlédnout staré kapitány, nenašel jsi je. Těžko říct, jestli nedělají nějakou neplechu. Třetí člen je vpořádku, respektive alespoň ti to řekl jeho kamarád, který od něj akorát šel.

Spoiler:
Návrat nahoru Goto down
Marvin

Marvin

Moje RPG postava

Nábor - Stránka 9 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 9 Icon_minitimeSun Apr 25, 2010 10:55 pm

M. Rai

Spoiler:

No alespoň něco při starém, jen jsem teď neoficiálně třetí člen ze 2hé divize. Dnes je toho na mě už trochu moc. Dojdu se trochu protrénovat, nejdříve Shumpem na cvičiště a tam si najít někoho na krátký boj do prvního zranění.
Návrat nahoru Goto down
Akihiro

Akihiro

Moje RPG postava

Nábor - Stránka 9 Empty
PříspěvekPředmět: RE: nábor   Nábor - Stránka 9 Icon_minitimeMon Apr 26, 2010 6:27 pm

Akihiro

Nevidim plešouna, tak popadnu panáka a jdu na cvičiště. Tam začnu trénovat boxování, kopy, úskoky atd.
Návrat nahoru Goto down
Phate69

Phate69

Nábor - Stránka 9 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 9 Icon_minitimeTue Apr 27, 2010 11:00 am

Shin

Dostal jsi pekelného motýla. Máš se ihned dostavit k bráně Senkai. Prošel jsi branou do reálného světa a začal jsi plnit velmi nebezpečný a dlouhý úkol.

M.Rai

Schylovalo se k večeru a ty ses dovtípil, že už všichni chtějí spát. Za kapitány můžeš dojít zítra.

Akihiro

Dotrénoval jsi se až k celkové únavě těla. Usoudil jsi, že se nebudeš přepínat a půjdeš spát.
Návrat nahoru Goto down
Marvin

Marvin

Moje RPG postava

Nábor - Stránka 9 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 9 Icon_minitimeTue Apr 27, 2010 11:40 pm

M. Rai

Pomalou chuzí se odebírám do své místnosti Tak mě napadá, že jsem tam po svém návratu, ještě nebyl, no asi tam bude mírně nepořádek, ale ne větší než ve městě. nejdu přímou cestou, trochu se courám, tak ze zvyku si hlídám jestli mě někdo nesleduje. Po návratu, kouknu jestli je vše na svém místě a radši jdu spát.
Návrat nahoru Goto down
Akihiro

Akihiro

Moje RPG postava

Nábor - Stránka 9 Empty
PříspěvekPředmět: RE: Nábor   Nábor - Stránka 9 Icon_minitimeWed Apr 28, 2010 10:24 pm

Akihiro

Jdu do kasáren spinkat.
Návrat nahoru Goto down
Phate69

Phate69

Nábor - Stránka 9 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 9 Icon_minitimeWed Apr 28, 2010 11:16 pm

A nastal příští den.

Noc proběhla pro vesměs klidně. I když, části z řad důstojníků se vracela slova, která řekl Yamammoto před svou smrtí. Bylo to divné, ale brzy jste na to zapomněli a spokojeně jste usnuli.
Návrat nahoru Goto down
Marvin

Marvin

Moje RPG postava

Nábor - Stránka 9 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 9 Icon_minitimeFri Apr 30, 2010 8:41 am

M. Rai

Ráno jsem se nesnažil vstávat moc rychle, spíše si utřídit myšlenky, než se do něčeho pustím. Mohl bych si jít zaběhat na cvičiště. Přesunu se na tréninkový plac a běhám sem tam občas se posunu Shumpem ale jen tak polovičním, abych neukázal skutečnou rychlost. Potřebuju mluvit s někým, kdo mi řekne, co mám dělat. Kapitán mě vidět nechce, takže zbývá třetí, no tedy druhý člen. Když mi dostatečně vyhládne jdu se najíst do jídelny. Třeba se tam něco dozvím od ostatních. Pokud v jídelně potkám někoho známého přisedu si k němu.

Spoiler:
Návrat nahoru Goto down
loki

loki

Moje RPG postava
Jméno postavy:
Hodnost:

Nábor - Stránka 9 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 9 Icon_minitimeSun May 02, 2010 1:30 pm

Chin Jin

Ráno se vykopu z postele velice brzo ráno chci stihnou východ slunce pokusim se trochu ze sebe udělat člověka připnu si katanu a shunpem si to odfrčim no Sokyoku pokochám se výhledem a pak se vrátim na snídani. Po snídani odeberu na cvičiště a zaběhám si pak si trochu zaposiluju a odeberu se cvičit kopy a údery na nějakym panákovi.
Návrat nahoru Goto down
Kashike

Kashike

Nábor - Stránka 9 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 9 Icon_minitimeMon May 03, 2010 2:33 pm

Kashike

Ráno v klidu vztanu, ustrojím se a vydám se rovnou do kanceláře. Tam si udělám svoje papírování. Hned jak ho bubu mít hotové, dojdu za podkapitánem se podívat, jak je na tom on.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Nábor - Stránka 9 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 9 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Nábor
Strana 9 z 11Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11  Next

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Bleach - (NE)Official CZ / SK RPG hra :: Herní svět :: Soul Society :: Hrací místnost-
Přejdi na: