| Nábor | |
|
+5GeraltWOLF Shunsui Kashike sea Phate69 9 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Akihiro
Počet příspěvků : 37
Moje RPG postava Jméno postavy: Akihiro Lupo Jméno Zanpakuto/Resurrección: Chishio Hodnost: 3. člen 11. divize
| Předmět: RE: nábor Fri Mar 26, 2010 5:58 pm | |
| Akihiro
Jdu po ulici a přemýšlím, jak odklidit toho nového kapitána. Nejlepší by bylo zabít ho až bude spát. To by ale bylo nečestné a navíc, čert nikdy nespí. Tímto nápad zavrhnu a jdu poulici a koukám jestli neuvidím něco zvláštního. | |
|
| |
Shunsui Visored Leader
Počet příspěvků : 152
| Předmět: Re: Nábor Fri Mar 26, 2010 6:10 pm | |
| Ukitake
Dobrá,dočasně si zvykni na nové příjmení, řekl jsem Shinovi, jinak budete sledovat podkapitána sedmé divize, má za úkol vybírat nové podkapitány, a vymyslel jeden nepěkný způsob,soubojema do úplného vyčerpání. To´je úkol pro Kashikeho,musíš se k němu vetřít a být jeho nejlepší kamarád. Proto s vámi bude jeden polní medik, což jsi ty,Isane řekla,že jsi jeden z nejlepších.. to jsem přejel pohledem přítomné a skončil na Yumim, tobě je bude vozit, dívám se už zase na Ayumi, a budeš z nich vytahovat informace, až budou na půl v bezvědomí,co je vedlo k tomu bít se o současné,vlastně minulé podkapitánské místo a proč tak náhle změnili strany a přidali se vlastně k našim nevítaným hostům.. pak se otočím na Shina, ty budeš všechno krýt,a budeš dělat zapisovatele 7mé divizi.
Pak se znovu zeptám jestli všichni všechno pochopili a souhlasí s tím..
Pro Akiho, nic zvláštního jsi neviděl, jen si míjel spoustu shinigami a dva bary. | |
|
| |
ShotJon
Počet příspěvků : 123
| Předmět: Re: Nábor Fri Mar 26, 2010 6:50 pm | |
| Yuki
Takže po mě se bude jen chtít abych dělal svojí práci a měl oči otevřené. To zvládnu. "Vše jasné kapitáne," řeknu a zase selehce pokloním. Pak se otočím ke Kashikemu, "až začnou zkoušky, tak si pro mě pošlete." řeknu mu. | |
|
| |
Akihiro
Moje RPG postava Jméno postavy: Akihiro Lupo Jméno Zanpakuto/Resurrección: Chishio Hodnost: 3. člen 11. divize
| Předmět: RE: Nábor Fri Mar 26, 2010 10:32 pm | |
| Zakručí mi v břiše. Nojo, je čas na jídlo. Zajdu do nejbližšího baru a zeptám se číšníka co mi může nabídnout. | |
|
| |
Kashike
Počet příspěvků : 96
| Předmět: Re: Nábor Fri Mar 26, 2010 11:27 pm | |
| Kashike
Celou dobu to jen chladně sleduju. Jen pro přesnost, chce se po mě kamaráčoft s podkapitánem 7. divize. Nic víc, nic míň? Jde jen o informace. Můžu se také zůčastnit bojů o post fukutaicha? Nebylo by lepší mít někoho mezi nima? Mluvím vyrovnaným tone, jako by to bylo samozřejmé. | |
|
| |
Phate69
Počet příspěvků : 328
| Předmět: Re: Nábor Fri Mar 26, 2010 11:34 pm | |
| SchůzeKashike, myslel jsem, že jsi chytřejší. Opravdu si myslíš, že bojovat o post podkapitána a tak na sebe upozorňovat, je moudré? Tím tě Ukitake trošku dostal a uzavřel tím schůzi. Každý z vás dostal dopis, v němž je popsaný onen podkapitán a potom vás vyzvali k odchodu. - Spoiler:
AkihiroBarman ti podal něco, čemu říkáš jídlo a zatvářil se trošku sešle. Chin JinNa Sokyoku jsi byla vyzvána, ať také přidáš ruku k dílu. Přímo před tebou odpečeťovávali legendární Sokyoku a připravovali ho na popravu. Stál tam také současný kapitán první divize. - Spoiler:
Usmíval se docela sebevědomě. To je možná slabé slovo. Jeho EGO zabíralo území od západní brány až po severní rukon. | |
|
| |
Akihiro
| Předmět: RE: Nábor Sat Mar 27, 2010 12:01 am | |
| Akihiro
Dojim a vyrazim na Sokyoku, třeba si po tom jídle chvilku odpočinu. Cestou si všímám všech věcí. Jeden nikdy neví. | |
|
| |
Phate69
| Předmět: Re: Nábor Sat Mar 27, 2010 2:02 am | |
| Akihiro
Cestou na Sokyoku tě předběhla jedna shinigammi. Doběhla na Sokyoku a proběhla okolo strážného. Z dálky jsi mohl vidět, jak na něj jen kývla a pak tam dělala kdesi cosi. Vyšel jsi na vrcholek SOkyoku a viděl jsi bájnou halapartnu. Pak jsi začal mít pocit absolutního stihomamu. Nebyl jsi daleko od pravdy, strážný se na tebe díval a ne a ne uhnout pohledem. Podle pásky byl z první divize. | |
|
| |
GeraltWOLF
Počet příspěvků : 118
Moje RPG postava Jméno postavy: Kurosaki Ryu Jméno Zanpakuto/Resurrección: Tengetsu Hodnost: Zástupce Shinigami
| Předmět: Re: Nábor Sat Mar 27, 2010 1:19 pm | |
| Shin
Chápu. řekl sem jen a vzal si dopis. Zvedl sem se a s kývnutím vyšel ven... | |
|
| |
Akihiro
| Předmět: RE: Nábor Sat Mar 27, 2010 1:34 pm | |
| Jdu v klidu až k tomu strážci, jako by se nechumelilo. Počkám jestli na mě nezačne mluvit. Pokud ne, zeptám se co se děje. | |
|
| |
Kashike
| Předmět: Re: Nábor Sat Mar 27, 2010 3:05 pm | |
| Kashike
Pardon, touha a potřeba dostat se na vyšší místo je upozornění? Budiž tedy, nechám to být. Pak se zvednu a klidně odejdu. Dopis si strčím do pláště. | |
|
| |
Phate69
| Předmět: Re: Nábor Sat Mar 27, 2010 7:52 pm | |
| Akihiro
Tady nemáš co pohledávat. Strážný se na tebe dívá velmi shora (asi jako tvoje divize na divizi čtvrtou). Tohle je Sokyoku a kidou jednotka a první divize tu mají něco na práci, tak se pakuj, než tě odsud budou muset odnýst lidi ze čtyřky. | |
|
| |
Akihiro
| Předmět: RE: Nábor Sat Mar 27, 2010 8:07 pm | |
| Akihiro Lupo
Aby odtud radši nevynesli tebe! Protáhnu si krk, tak aby to zapraskalo, potom se otočim a odcházím. Pokud si něco zkusí, tak se budu bránit. Pokud ne, tak jdu hlídkovat do ulic. Čert nikdy nespí. | |
|
| |
ShotJon
| Předmět: Re: Nábor Sun Mar 28, 2010 11:06 am | |
| Yuki
Kývnul jsem na ostatní a odešel. Dokud nezačnou zkoušky tak mám vlastně klid. No co vrátím se do čtvrté divize zjistit, jestli mě Isane k něčemu nepotřebuje. Nejsem si jist, jestli jí mám o tomhlě všem říkat? Ale asi ano, jestli se zeptá povím jí to. | |
|
| |
Phate69
| Předmět: Re: Nábor Sun Mar 28, 2010 11:45 am | |
| Akihiro
Celé Seireitei je trošku vzhůru nohama. Špitá se, že kapitán Yamammoto bude odsouzen a popraven již zítra. O hollowech nikdo nic, není to trošku podezřelé?
Yuki
Došel jsi do čtvrté divize. Chlapi z jedenáctky jsou už skoro všichni pryč, Isane si dává pauzu a na někoho mává. Usmívá se. Bohužel, když se podíváš jejím směrem, nikdo tam není. | |
|
| |
Akihiro
| Předmět: RE: Nábor Sun Mar 28, 2010 2:37 pm | |
| AkihiroJdu do toho baru, kde jsem byl předtím, objednám si jídlo (něco lepšího než ten blevajz předtím) a zeptám se barmana jestli neví, kde a kdy je ta poprava. - Spoiler:
Takovýhle příspěvky budu ignorovat. Takže to trošku rozveď (editni to): kam jdeš, co tam děláš apodobně...
Naposledy upravil Akihiro dne Sun Mar 28, 2010 9:29 pm, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Kashike
| Předmět: Re: Nábor Sun Mar 28, 2010 3:17 pm | |
| Kashike
Odeberu se na své nové místo v sedmé divizi. Nenápadně se seznámím se situací, zařídím si kancl a pak se vydám za podkapitánem. | |
|
| |
sea Mistake editor
Počet příspěvků : 132
Moje RPG postava Jméno postavy: Iname Ayumi Jméno Zanpakuto/Resurrección: Chisei Hodnost: 14. důstojník 4. divize
| Předmět: Re: Nábor Mon Mar 29, 2010 12:44 am | |
| Ayumi
"Hai, jasné..." vezmu si dopis, ukloním se a odejdu zpátky do čtvté divize. Tam zamířím hned do labroky, kde se vyrábí a testují léky. Tohle prostředí mě vždycky uklidňovalo, tak pokračuji v nějakém rozdělaném projektu. Jak mám někoho špehovat? Nebo nemám? Jak to bylo? Hm... Aha... Nějaký řetěz, kde Yuki-san bude dávat zprávy mně a já je předám kapitánům. Jo, to by šlo, asi bych to mohla zvládnout... | |
|
| |
Phate69
| Předmět: Re: Nábor Mon Mar 29, 2010 12:58 pm | |
| AkiroBarman pozvedl obočí. Jestli se bude dít nějaká poprava, tak asi na Sokyoku. A kdy? Jestli kidou jednotky připravují Sokyoku, tak zítra, možná pozítří, později ne.KashikePodkapitána jsi našel. Vypadal docela moudře, spíš vychytrale. Ego jsi u něj poznal, ale snažil se ho celkem úspěšně skrývat. Zrovna hučel do nějakého člena svojí divize a snažil se mu vykecat díru do hlavy o tom, jak má být loajální k novým kapitánům a jestli chce být stejně slabý jako doteď, nemá absolutní šanci udržet se na současném postu. - Spoiler:
AyumiPřišla jsi do nemocnice. Cestou jsi málem vrazila do Hisagiho, který se ti jen těsně vyhnul. Očividně měl ale dobrou náladu, takže se jen usmál a pokračoval dál. V laborce nikdo nebyl, takže sis prakticky mohla dělat, cos chtěla. Na stole byl jen papír, na kterém byly nějaké poznámky: Sehnat vzorek reiatsu hollow kvůli vysoké regeneraci. Připravit se zítra na popravu. Představit divizi nové kapitáncePoznala jsi, že je to rukopis Isane. | |
|
| |
ShotJon
| Předmět: Re: Nábor Mon Mar 29, 2010 1:05 pm | |
| Yuki
Komu to Isane mávala? No to je ejdno, do toho mi nic není. Dojdu k ní a lehce se usměju. "Tak jsem zpátky. Koukám, že práce se už zvedla a odešla," řeknu optimisticky. I když nemusím, ona se už usmívá. Asi tu byla Kiyone. Jo to bude ono, ta jí většinou zvedne náladu. | |
|
| |
Phate69
| Předmět: Re: Nábor Mon Mar 29, 2010 1:18 pm | |
| Yuki
Isane na tebe koukla a pořád se usmívala. Pak se trošku zarazila Prosímtě, mohl bys mi zaběhnout do laboratoře? Mám tam papír s poznámkami, dones mi ho. Posadila se a otřela si čelo. | |
|
| |
sea Mistake editor
Moje RPG postava Jméno postavy: Iname Ayumi Jméno Zanpakuto/Resurrección: Chisei Hodnost: 14. důstojník 4. divize
| Předmět: Re: Nábor Mon Mar 29, 2010 1:24 pm | |
| Ayumi
Když málem vrazím do Hisagiho-sama, začervenám se, zamumlam omluvu a co nejrychleji pokračuju do laborky. Papír s poznámkami od Kotetsu-san dám stranou, abych ho omylem nepoškodila, ale aby byl vidět, kdyby si pro něj přišla. Pak začnu zas pracovat. | |
|
| |
ShotJon
| Předmět: Re: Nábor Mon Mar 29, 2010 1:27 pm | |
| Yuki
"Samozřejmě, hned jsem zpátky." řeknu a vyrazím. Dojdu dolu do laborky a tam najdu Ayumi. "Ahoj Ayumi, neviděla jsi tu papír s poznámkami?" zeptám se jí, ať nemusím hledat. | |
|
| |
sea Mistake editor
| Předmět: Re: Nábor Mon Mar 29, 2010 1:30 pm | |
| Ayumi
"Ahoj, Yuki-san... tohle je laborka, tady je spousta papírů s poznámkami... myslíš nějaký konkrétní?" | |
|
| |
ShotJon
| Předmět: Re: Nábor Mon Mar 29, 2010 1:57 pm | |
| Yuki
"Fuku-taichou mě poslala pro její poznámky," řeknu a začnu se rozhlížet okolo, třeba je objevím. Hmm zase jsem použil Fuku-taichou. Ono je to asi lepší, normálně si tykáme, ale přeci je ona je Fuku, takže když o ní mluvím sostatními, tak jí nesmím snižovat důstojnost. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Nábor | |
| |
|
| |
| Nábor | |
|