Bleach - (NE)Official CZ / SK RPG hra
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

Nábor

Goto down 
+5
GeraltWOLF
Shunsui
Kashike
sea
Phate69
9 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, ... 9, 10, 11  Next
AutorZpráva
GeraltWOLF

GeraltWOLF

Počet příspěvků : 118

Moje RPG postava
Jméno postavy: Kurosaki Ryu
Jméno Zanpakuto/Resurrección: Tengetsu
Hodnost: Zástupce Shinigami

Nábor - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 2 Icon_minitimeWed Mar 24, 2010 10:13 pm

Shin

Došel sem k bratrovi. Ahoj, nii-san. Děje se něco ? sedl sem si vedle něj a usmál se...
Návrat nahoru Goto down
ShotJon

ShotJon

Počet příspěvků : 123

Nábor - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 2 Icon_minitimeWed Mar 24, 2010 10:14 pm

Yuki

NA chvíli se zarazím, ale pak si uvědomím, že vedle mě pofňukává Isane a položím jí ruku na rameno v utěšujícím gestu.

"Takže Unohana-taichou odchází? Já čekal, že aspoň zůstane ve čtvrté divizi. To že odstoupila mě tolik nepřekvapuje. Nikdy neměla ráda zbytečné boje. Ale stejně je to hnusné, že si jen tak přijdou a převezmou si kotnrolu. Takhle přivedou Seiireitei k zhoubě, vždyŤ nemají žádné zkušenosti. Kapitání nemají být jen siláci, ale mají mít i velitelské nadání a schopnost organizace. Bojím se k čemu to tady může dospět."
Návrat nahoru Goto down
Phate69

Phate69

Počet příspěvků : 328

Nábor - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 2 Icon_minitimeWed Mar 24, 2010 10:53 pm

Ayumi

Kapitánku jsi nenašla. Ptala ses pár shinigammi, pár z nich ti poradilo počkat tak den, to už se bude vědět, kde se usadila.

Shin

Hisagi se na tebe usmál Nazdar bráško. Ten pozdrav ti zněl nějak cize. Hisagi se sice koukal na tebe, ale jako by tě neviděl a přemýšlel nad něčím.
Kolem vás prošel muž, oblečený v kapitánském haori.

Spoiler:

Hisagi se postavil do pozoru a drknul do tebe loktem, abys udělal to samé. Dobrý den, kapitáne, nějaká práce, pane? Kapitán neodpověděl. Jen se pousmál a pokračoval v chůzi. Vypadal docela příjemně

Yuki
Rozhodnutí kapitánky bylo jistě správné sklepala ze sebe tvojí ruku Určitě se vrátí, nemůže nás tu nechat
Návrat nahoru Goto down
GeraltWOLF

GeraltWOLF

Moje RPG postava

Nábor - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 2 Icon_minitimeWed Mar 24, 2010 11:08 pm

Shin

Když přišel ten maník tak sem se po bratrově štouchnutí taky zvedl. Zdravím, Taicho. řekl sem a postavil se do pozoru. Zajímavé...
Návrat nahoru Goto down
Phate69

Phate69

Nábor - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 2 Icon_minitimeWed Mar 24, 2010 11:28 pm

Shin

Shuhei si zase sednul, tentokrát ještě se ztrápenějším výrazem, než předtím. To je on... čmáral do písku menose a docela se mu to dařilo. Kapitánské haori mizelo v dáli.
Návrat nahoru Goto down
GeraltWOLF

GeraltWOLF

Moje RPG postava

Nábor - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 2 Icon_minitimeWed Mar 24, 2010 11:48 pm

Shin

To je jeden z těhc nových kapitánů, že jo bráško. podíval sem se na něj...
Návrat nahoru Goto down
Phate69

Phate69

Nábor - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 2 Icon_minitimeWed Mar 24, 2010 11:51 pm

Shin

Shuhei se na tebe podíval Bráško někdy se mi zdáš pěkně natvrdlej. Když má na sobě haori tak je to kapitán. Zasmál se, to se u něj poslendí dobou často nevídá. Pak vstal a někam poslal motýla. Nevěděl jsi, co v něm bylo. Jestli, bráško, nemáš nic na srdci, půjdu zkontrolovat nováčky *povzdech* a odcházel.
Návrat nahoru Goto down
GeraltWOLF

GeraltWOLF

Moje RPG postava

Nábor - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 2 Icon_minitimeWed Mar 24, 2010 11:58 pm

Shin

Dobře, nechám tě s nima. odvětil sem smutně a zvedl se. Nějakej divnej bráško....
Zamířil sem od divize...
Návrat nahoru Goto down
Shunsui
Visored Leader
Shunsui

Počet příspěvků : 152

Nábor - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 2 Icon_minitimeThu Mar 25, 2010 1:13 am

Shin

Zastavil tě Shunsui,měl ztrhaný výraz ve tváři, roztrhlé shikahusho, ale župan a klobouk měl v pořádku, jenom haori pod županem bylo nějaké zválené a zničené.. Pojď za mnou..

Kashike odcházel, málem se srazil s Renjim,podkapitánskou pásku neměl.. spěchal, pak se zastavil, ty,no, jo to by šlo,řekl a vzal tě rukáv jdeš se mnou..

Ayumi - omylem vrazila do nějaké místnosti ,seděli tam Ukitake,Nanao, Hinamori a Iba.. Zavři za sebou,řekl Ukitake, vypadal jako by se pral, jeho shikahusho bylo zválené a špinavé haori zrovna tak...

Yuki - Isane se na tebe podívala, běž za roh,třetí dveře, dole mají odštíplou třísku..
Návrat nahoru Goto down
sea
Mistake editor
sea

Počet příspěvků : 132

Moje RPG postava
Jméno postavy: Iname Ayumi
Jméno Zanpakuto/Resurrección: Chisei
Hodnost: 14. důstojník 4. divize

Nábor - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 2 Icon_minitimeThu Mar 25, 2010 1:15 am

Ayumi

"H-hai..." řekla jsem trochu provinile a poslechla rozkaz. Pak jsem si stoupla vedle dveří, tak, abych nepřekážela, kdyby někdo vešel, a čekala, jestli mi něco budou chtít.
Návrat nahoru Goto down
GeraltWOLF

GeraltWOLF

Moje RPG postava

Nábor - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 2 Icon_minitimeThu Mar 25, 2010 8:44 am

Shin

Hai. odpověděl sem překvapeně a vyrazil za kapitánem...
Návrat nahoru Goto down
Kashike

Kashike

Počet příspěvků : 96

Nábor - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 2 Icon_minitimeThu Mar 25, 2010 10:00 am

Kashike

Hai, fukutaicho. Nevim, co se děje, je to bordel ale radši jdu, třeba se něco dovim.
Návrat nahoru Goto down
ShotJon

ShotJon

Nábor - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 2 Icon_minitimeThu Mar 25, 2010 12:03 pm

Yuki

Trochu váhavě se na Isane podívám, ale pak kývnu. Vezmu si jen do každé ruky jeden onigiri ať naberu torchu energie a jdu na místo kam mi řekla.
Návrat nahoru Goto down
Shunsui
Visored Leader
Shunsui

Nábor - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 2 Icon_minitimeThu Mar 25, 2010 4:31 pm

Yuki vlezl do místonosti, vedle dveří stála Ayumi, seděli tam Ukitake, unavený,pomlácený, ale i tak se na tebe usmál a ukázal ti kam si máš sednou, Ayumi též. Dále tam seděli Nanao,Hinamori a Iba. Mlčky jste čekali.

po chvilce dovnitř vletěl Renji a táhl s sebou Kashikeho, ten by šel,řekl ve dveřích, a usadil Kashikeho k ostatním.

Za chvilku vešel Shunsui s tím málo známým bratrem Shuuheie..

Shunsui si sedl a místo něj si stoupl Ukitake.

Než začnu. řekl potichu, jste věrní staré Gotei?
Návrat nahoru Goto down
sea
Mistake editor
sea

Moje RPG postava

Nábor - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 2 Icon_minitimeThu Mar 25, 2010 4:37 pm

Ayumi

Posadila jsem se. Pak přišel bratr Hisagiho-sama, doufala jsem, že přijde i on, ale neukázal se. Dotaz kapitána Ukitakeho mě opravdu překvapil.
Nechápu... co mám dělat? Co tohle znamená?
Trochu tázavě se podívám na Shina-san a pak zase sklopím pohled k zemi. Přemýšlím, vůbec nevím, co mám odpovědět...
Návrat nahoru Goto down
loki

loki

Počet příspěvků : 47

Moje RPG postava
Jméno postavy:
Jméno Zanpakuto/Resurrección:
Hodnost:

Nábor - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 2 Icon_minitimeThu Mar 25, 2010 4:39 pm

Chin Jin

Ráno vstanu udělám ze sebe člověka a sednu si do okna. Chvíli jen tak koukám a pak poprosím Amariho (ptáček) aby se kouknul co se kde děje. Jediné co mi sdělil když přiletěl je že je všude chaos. Snažila sem se celý den držet stranou a moc se nemotat lidem do cesty. Opravdu je tu všude chaos a hustá atomsféra, ani pořáně nevím kdo teď má být "kapitánem" 1 ... kdybych tu alespoň byla o něco dýl a líp tu znala aspoň někoho...
Návrat nahoru Goto down
GeraltWOLF

GeraltWOLF

Moje RPG postava

Nábor - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 2 Icon_minitimeThu Mar 25, 2010 4:52 pm

Shin

Sem na straně bratra. Jinými slovy.....on je nejspíš stále na vaší straně. Teda doufám. usmál sem se pouze a doufal že to pochopí...
Návrat nahoru Goto down
Shunsui
Visored Leader
Shunsui

Nábor - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 2 Icon_minitimeThu Mar 25, 2010 5:01 pm

Chin

Máš práci,všichni důstojníci mají dorazil do haly.. sdělil ti jeden z nižších důstojníků první divizi,

Ukitake

Dobrá
,řekl jsem,tím lépe, on tě doporučil... kývl jsem na Shina a podíval se na ostatní..
Návrat nahoru Goto down
sea
Mistake editor
sea

Moje RPG postava

Nábor - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 2 Icon_minitimeThu Mar 25, 2010 5:04 pm

Ayumi

To jsem ráda.
Potlačím úsměv a tiše, ale tak, aby to slyšeli, řeknu: "Já jsem..." Stále přitom koukám do země.
Návrat nahoru Goto down
Kashike

Kashike

Počet příspěvků : 96

Nábor - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 2 Icon_minitimeThu Mar 25, 2010 5:42 pm

Kashike

Věrnost? Samozřejmě že jsem věrný Gotei. Půjdu s váma do čehokoliv, co se chystá. řekl jsem bez nějákých emocí.
Návrat nahoru Goto down
GeraltWOLF

GeraltWOLF

Moje RPG postava

Nábor - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 2 Icon_minitimeThu Mar 25, 2010 5:52 pm

Shin

To sem nečekal. usmál sem se. Nebo čekal ? Ani nevim.... podíval sem se na Ayumi. Vypadala nějak rozpačitě. Letmo sem se usmál a sledoval Ukitake-taicha
Návrat nahoru Goto down
ShotJon

ShotJon

Nábor - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 2 Icon_minitimeFri Mar 26, 2010 1:45 am

Yuki

U Amaterasu. U boha, Buddhy a kdo mě ještě poslouchá. Jen ne občanskou válku. Ne teď. Nasadím an svou tvář smutný výraz. "Já jsem na straně Soul Society. Na straně duší a na straně náš shinigami. Budu bojovat proti hollow a léčit shinigami a duše. Nechci aby jsme bojovali jeden proti druhému. Na druhou stranu se mi nelíbí co tihle nový provedli. Nemají na to právo a nemají zkušenosti aby vedli Goteii. Pomohu vám jak jenu budu moci, ale netasím meč proti jinému Shinigami. To po mě nemůžete chtít." řeknu vážným a smutným hlasem.
Návrat nahoru Goto down
Shunsui
Visored Leader
Shunsui

Nábor - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 2 Icon_minitimeFri Mar 26, 2010 2:11 am

Ukitake

Fajn,řekl jsem, veškeré archivy a podobně jsme zabavili,popřípadě zničili, ty ,ukážu na Hisagiho, si vymysli jiné příjmení,nikoho nesmí napadnout,že patříš k Shuuheiovi,jasný? Ty, ukážu na Kashikeho, si se právě stal 3.tím důstojníkem 7mé divize, pak se otočím na Yukiho, ty budeš dělat spojku, a ty teď už se dívám na Ayumi, budeš dávat zprávy nám, 7má divize má nového podkapitána,je to první podkapitán nové gotei a proto chci zjistit kde se vzal,proč se vzal,a jestli bude i na jeho rozhodnutí,kdo se stane podkapitánem u jiných divizí.. odmlčím se, zatím jasné?
Návrat nahoru Goto down
ShotJon

ShotJon

Nábor - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 2 Icon_minitimeFri Mar 26, 2010 2:13 am

Yuki

"Ano pane!" řeknu a ukloním se. Čekám na další informace. Jestli ještě tedy nějaké dorazí. Bože já jen doufám, že tohle vše dopadně dobře a bez krveprolití.
Návrat nahoru Goto down
GeraltWOLF

GeraltWOLF

Moje RPG postava

Nábor - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 2 Icon_minitimeFri Mar 26, 2010 9:09 am

Shin

Hai. odpověděl sem. Pff....tak co třeba.....Shin....Orihara ? usmál sem se. Dobře takže to bude Orihara. řekl sem jen aby ostatní věděli...
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Nábor - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 2 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Nábor
Strana 2 z 11Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, ... 9, 10, 11  Next

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Bleach - (NE)Official CZ / SK RPG hra :: Herní svět :: Soul Society :: Hrací místnost-
Přejdi na: