Bleach - (NE)Official CZ / SK RPG hra
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

Nábor

Goto down 
+5
GeraltWOLF
Shunsui
Kashike
sea
Phate69
9 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  Next
AutorZpráva
Phate69

Phate69

Počet příspěvků : 328

Nábor - Stránka 10 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 10 Icon_minitimeTue May 04, 2010 11:02 am

M. Rai

Moc se toho nezměnilo. Přeci jen, spousta shinigammi tu není tak dlouho, aby znali poměry v Seireitei nebo měli nějaký vztah k So-taichou. Smrt rozhodila jen vyšší důstojníky a to jen některé. Všichni shinigammi jsou schopni naplno pracovat.

Suimaru Feisu

Přišel Kashike.
Ty mi jdeš rovnou do rány, chlape Zasmál jsem se. Tady ten papír prostě nemůžu pochopit. Proč je tady v tý kolonce napsáno 13, když tu nemá bejt nic? Vypadal jsem zmateně.
Návrat nahoru Goto down
Kashike

Kashike

Počet příspěvků : 96

Nábor - Stránka 10 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 10 Icon_minitimeTue May 04, 2010 1:45 pm

Kashike

Také vás zdravím. Podívám se na ten papír. No, protože tenhle papír je už starý, musel se vám sem přimíchat z vyřízené složky. Vidíte to datum? To bylo před měsícem. Prostě to dejte sem a máte hotovo. Zandám papír do šanonu.
Návrat nahoru Goto down
Marvin

Marvin

Počet příspěvků : 48

Moje RPG postava
Jméno postavy: Maikeru Rai
Jméno Zanpakuto/Resurrección: katatsumuri
Hodnost: 4 (teď už 3) člen 2. divize

Nábor - Stránka 10 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 10 Icon_minitimeWed May 05, 2010 12:26 pm

M. Rai

No, tohle asi nevyřeším, asi by jsem se měl pokusit, nějak vyjít se svým kapitánem, než se mě také pokusí zabít. Dopoledne zajdu znova ke kapitánovi Saigo Atarimu. snad už ma dnes lepší náladu zaklepu na dveře, jeho místnosti.
Návrat nahoru Goto down
Phate69

Phate69

Nábor - Stránka 10 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 10 Icon_minitimeFri May 07, 2010 3:28 pm

Suimaru Feisu

A co Soi Fon, zjistil jsi něco? Usmál jsem se a začal si hrát s tužkou.

Saigo Atari

Zase ten...třetí člen. Seděl jsem v křesle a sledoval ho velmi vážným pohledem. Mlčel jsem a čekal, co řekne.
Návrat nahoru Goto down
Marvin

Marvin

Moje RPG postava

Nábor - Stránka 10 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 10 Icon_minitimeFri May 07, 2010 4:46 pm

M. Rai

Jen co jsem uviděl jeho pohled jsem si pomyslel co já sem zase lezu vejdu ukloním se na pozdrav dobré ráno přeji, kapitáne omlouvám se jestli ruším, ale včera jsem se vrátil z lidského světa a nemám pevně dané povinnosti v rámci seireitei, kde jsem v tuto chvíli potřeba?
Návrat nahoru Goto down
Kashike

Kashike

Nábor - Stránka 10 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 10 Icon_minitimeFri May 07, 2010 4:54 pm

Kashike

Mám s ní něco domluvené dnes odpoledne, dejte mi seznam věcí, co chcete vědět a já to z ní dostanu. Možná bych vám i byl schopen domluvit schůzku, časem. Tohle je potupný, dělat někomu neurozenému poslíčka a dohazovače, kdyby to tak viděl Byakuya sama, ten by mi dal.
Návrat nahoru Goto down
Phate69

Phate69

Nábor - Stránka 10 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 10 Icon_minitimeSat May 08, 2010 8:32 pm

Saigo Atari

Můžeš s epřipojit k misi, která bude dnes odpoledne. Seber pár lidí, kteří se očividně flákají. Podal jsem mu seznam, byli na něm všichni hráči a ještě někteří shinigammi.
Celou dobu jsem ho pozoroval neutrálním pohledem.

Kashike

A nemyslíš, že by bylo podezřelý, kdybys přišel se seznamem a řek: Dobré jitro, já bych tady potřeboval pár věcí, třeba, děláte to ráda zezadu? Zazubil jsem se. Použij hlavu, chlape
Návrat nahoru Goto down
Kashike

Kashike

Nábor - Stránka 10 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 10 Icon_minitimeSat May 08, 2010 10:02 pm

Kashike

Vy si o mě myslíte, že jsem idiot? Samozřejmě bych jí ten seznam neukázal, stačí mi si ho přečíst, každý máme jiné věci, které chceme od ženy vědět, například mě by nezajímalo, jestli žena, o kterou stojím to má ráda zezadu.
Návrat nahoru Goto down
Marvin

Marvin

Moje RPG postava

Nábor - Stránka 10 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 10 Icon_minitimeSun May 09, 2010 11:15 am

M.Rai

Výborně, hned je půjdu sehnat. Beru si seznam, koukám do jeho lhostejných očí ten chlap mě silně znervózňuje, stačí špatnej pohyb a věřím, že by se mě pokusil zabít ukloním se, otočím a odcházím. Kouknu na seznam a čtu Hisagi Shin, Chin Jin, Muyoku Mina, Maikeru Rai, Jodie Wildcat, Akihiro Lupo, Satori Yuki, Kashike, Kyoya, Iname Ayumi ... otočím papír na druhou stranu, kde seznam pokračuje, nikde žádný popis o co půjde Na co nás asi tolik potřebuje? Začnu s hledáním, svoje jméno rovnou škrtnu, usměji se Tak teď už to bude jen těžší. První se vydám na cvičiště, tam by jsem někoho měl najít, nebo alespoň se někoho zeptám, kde nějaké najdu. Po cestě chytnu někoho ze své divize. Zaběhni prosím do 4-té divize a najdi mi Iname Ayumi a Yuki Satori ze 4té sotva budou běhat po cvičišti, tak možná pro někoho usměji se a pokračuji na cvičiště.
Návrat nahoru Goto down
loki

loki

Počet příspěvků : 47

Moje RPG postava
Jméno postavy:
Jméno Zanpakuto/Resurrección:
Hodnost:

Nábor - Stránka 10 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 10 Icon_minitimeSun May 09, 2010 10:59 pm

Chin Jin

Když mám ruce a nohy dost omlácené na to abych uznala že to stačí vyvolám shikai a začnu cvičit ovládání písku. Provádím různé série pohybů skoro se dá říct že je to takový tanec s pískem sem tam do toho vložím shunpo a soustředím se na to abych písek nenechávala za sebou. Hm? Čí je tohle reiatsu? Blíž a blíž že by někdo šel sem?když ten osoba vleze na cvičiště napnu pravou ruku podél těla a škubnu prsty k sobě, pak zasunu katanu a kecnu si na zadek. No co malej odpočinek neuškodí šaškuju tu celý dopoledne....
Návrat nahoru Goto down
Marvin

Marvin

Moje RPG postava

Nábor - Stránka 10 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 10 Icon_minitimeSun May 09, 2010 11:10 pm

M. RAi

Na Cvičišti po ránu není tak živo, jak jsem doufal. Zběžně překontroluju jestli zde není někdo z kapitánu, aby jsem nikoho neurazil. Vydím že mě sleduje jedna shinigami, která posedává v zaprášené části tréninkového placu. Těch několik trénujících poprosím o klid a začnu se nahlas ptát, zdali je zde někdo z mého seznamu. Kapitán se nezmiňoval, že by to byla tajná akce, tak snad nebude vadit, když to vezmu mírně veřejně. Stačí někdo kdo bude vědět, kde se tito jedinci nacházejí.
Návrat nahoru Goto down
loki

loki

Moje RPG postava
Jméno postavy:
Hodnost:

Nábor - Stránka 10 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 10 Icon_minitimeSun May 09, 2010 11:47 pm

Chin Jin

Když přečte moje jméno pomalu se zvednu oklepu prach z kimona a přišourám si to k němu. Když dočte seznam vydobydu si trochu pozornosti. Chin Jin 6. člen 1. divize teší mě pokloním se na pozdrav. Co byste potřeboval?Mezitím mi na rameno sedne Amari:Tak jak ti to šlo?
Spoiler:
Nebylo to špatný ale teď neruš prosím. pronesu s hlavou natočenou k Amarimu a pak se zaculím na toho týpka se seznamem.
Návrat nahoru Goto down
Marvin

Marvin

Moje RPG postava

Nábor - Stránka 10 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 10 Icon_minitimeSun May 09, 2010 11:57 pm

M.Rai

Počkám, až přijdou všichni, kterých se to týká, ta shinigami, která mě před chvílí pozorovala,se zdá být jedna ztěch co hledám, alespoň trocha štěstí. Ahoj, také mě těší, jsem aktuální třetí člen 2hé divize Maikeru Rai, můj kapitán má pro nás misi, tak scháním ty shinigami, kteří mají jít s námi. Pokud víš kde je někdo další, z těch co hledám, mohla by jsi jim to prosím oznámit. Sraz může být, přesně v poledne před vchodem do druhé divize. Děkuji hmm, že by nějaká forma schizofrenie, no už jsem zde viděl divnější věci. také se mile usměju a kývnu
Návrat nahoru Goto down
loki

loki

Moje RPG postava
Jméno postavy:
Hodnost:

Nábor - Stránka 10 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 10 Icon_minitimeMon May 10, 2010 12:13 am

Chin Jin

O jednom člověku vím tak aspoň tak můžu vypomoct.Pffff asi si o mě myslí že sem blázen takhle blbě se na mě lidi culí když neví o Amarim. Zmiňoval pana aristokrata no aspoň nějaká zábava.... nechám Amariho skočit mi na prst a dám si ho zhruba do výšky očí. Amari najdi prosím shinigamiho s kterým jsme se potkali na Soykyoku u západu slunce jmenoval se Kashike Gorin. Díky. Ptáček jenom natočí hlavičku na stranu a jakmile to dořeknu odletí kamsi pryč. Podívám se zpátky na Maikera Dobrá tedy v poledne u druhé divize zatím nashledanou. Pokloním se a odejdu kousek pryč vytáhnu katanu vyvolám shikai a opět začnu cvičit "tanec s pískem" o víc se nazajímám.
Návrat nahoru Goto down
Marvin

Marvin

Moje RPG postava

Nábor - Stránka 10 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 10 Icon_minitimeMon May 10, 2010 12:27 am

M. Rai

Tedy jestli budou takovýho všichni na seznamu, tak to bude tedy skupinka. No ale to už mám pět lidé, včetně sebe. Další je hmm, 11tá divize Akihiro lupo. Odcházím směr 11.tá divize. Hned u vchodu, do 11té divize si někoho chytím a pošlu ho pro jejich třetího člena, čekám až přijde on, nebo alespoň ten kterého sem poslal se vzkazem, že ho nenašel.
Návrat nahoru Goto down
Kashike

Kashike

Nábor - Stránka 10 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 10 Icon_minitimeMon May 10, 2010 9:12 am

Kashike

Oknem do kanceláře vletěl pták. Začal panikařit po místnosi. Natáhnu se po něm, vytasím meč a zarazím mu ho u hlavičky. Pak si uvědomím, odkud toho ptáčka znám. Ty jsi Chinin pták, vid? Co potřebuješ?
Návrat nahoru Goto down
loki

loki

Moje RPG postava
Jméno postavy:
Hodnost:

Nábor - Stránka 10 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 10 Icon_minitimeMon May 10, 2010 5:35 pm

Amari

Na stole má hromadu papírů slétnu na ně a klovnu vždy do slova které potřebuju jsou to bohužel po většinou formuláře takže vznikne něco takového: Mise, vysvětlení, ona. Kashike Gorin, nyní počká, kanceláře. Snad si to přebere. Mezitím co on čte vzkaz frnku zpátky k Chin vyžvanit jí kde je nafoukanec.

Chin Jin

Když mi Amari vyslepičí že je pan aristokrat v kanclu pošlu ho ať si dělá co chce a oshunpim si to za nim. Zaklepu na dvěře a pak vstoupim Dobrý den pokloním se Doufám že neruším.
Návrat nahoru Goto down
Kashike

Kashike

Nábor - Stránka 10 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 10 Icon_minitimeMon May 10, 2010 7:35 pm

Kashike

Ten pták je chytrý, tohle pochopí i blbec. Pak někdo zaklepe na dveře. Chin, můžete vstoupit.

Naposledy upravil Kashike dne Tue May 11, 2010 8:54 am, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
loki

loki

Moje RPG postava
Jméno postavy:
Hodnost:

Nábor - Stránka 10 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 10 Icon_minitimeMon May 10, 2010 11:22 pm

Chin Jin

Usměju se Těší mě že se opět potkáváme, dnes ráno mi bylo od jistého pana Maikeru Rai sděleno že nás čeká mise zatím nevím o co jde jen že tam jde spousta shinigami a že máme sraz v poledne u druhé divize. Mimochodem... jak jste věděl že jsem to já? To tak moc ukazuju reiatsu?
Návrat nahoru Goto down
Kashike

Kashike

Nábor - Stránka 10 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 10 Icon_minitimeTue May 11, 2010 8:53 am

Kashike

Vaše reiatsu je v pořádku, ovšem někdo na mé úrovni nemá problém ho poznat. Navíc jste předem poslala svého ptáčka. Misi beru, už mě začínají nudit ty papíry. Děkuji, že jste si na mě vzpoměla. Hodím šlechtickou úklonu a vycouvám z kanceláře.
Návrat nahoru Goto down
loki

loki

Moje RPG postava
Jméno postavy:
Hodnost:

Nábor - Stránka 10 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 10 Icon_minitimeTue May 11, 2010 4:05 pm

Chin Jin

Amari zase vlétl dovnitř místnosti? Heh chudák. A tedy při pohledu na všechny ty formuláře se vám nedivím.Není vůbec za co. S úsměvem se také pokloním, odejdu z kaclíku a pomalu se vydám do kasáren pro svou oblíbenou knížečku poezie. S tou se přesunu na Sokyoku a pohodlně se tam usadim na strom.
Návrat nahoru Goto down
Marvin

Marvin

Moje RPG postava

Nábor - Stránka 10 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 10 Icon_minitimeTue May 11, 2010 7:16 pm

M.Rai

Vypadá to, že někdo zdržel posla i Akihira, no tak budu doufat, že zprávu předal a že se potkáme v poledne. Kouknu na seznam a pokračuju Takže teď do páte divize, mám tu Hisagiho a ze třetí Razakiho. Začnu v páté, dojdu před vchod a také mu po někom zašlu vzkat a čekám jestli se objeví. Pokud se neobjeví do patnácti minut, pokračuju ke třetí divizy.
Návrat nahoru Goto down
Phate69

Phate69

Nábor - Stránka 10 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 10 Icon_minitimeMon May 17, 2010 9:14 am

Nakonec se všichni jakžtakž sešli a odbila dvanáctá. Před bránou Senkaimon byl trošku rozruch, přeci jen, bylo vás docela dost. Nakonec tam přišel kapitán 9. divize Koumori Hisan. Prohlédl vás nesmělým pohledem a pak řekl: No, takže, doufám, že jste tu všichni. Je vás tu docela dost, takže asi nikdo nechybí a trošku se zasmál. Do reálného světa vyrazíte neprodleně a rychle, nicméně tiše.
Návrat nahoru Goto down
loki

loki

Moje RPG postava
Jméno postavy:
Hodnost:

Nábor - Stránka 10 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 10 Icon_minitimeMon May 17, 2010 3:08 pm

Chi Jin

Do realnýho světa a co tam budem dělat? Nebo spíš co tam na nás čeká? co je náš ukol pfff... zatim nám toho teda moc nesdělil. Vyrazíme do realnýho světa neprodleně rychle tiše a budem se tam asi kopat do zadku. Zatvářím se otráveně založím si ruce.Takže jakže?
Návrat nahoru Goto down
Kashike

Kashike

Nábor - Stránka 10 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 10 Icon_minitimeMon May 17, 2010 3:44 pm

Kashike

Stojím kousek dál od ostatních a všechno pozoruji, bez sebemenších známek emocí, pohybů a s ledovým pohledem.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Nábor - Stránka 10 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 10 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Nábor
Strana 10 z 11Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  Next

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Bleach - (NE)Official CZ / SK RPG hra :: Herní svět :: Soul Society :: Hrací místnost-
Přejdi na: