Bleach - (NE)Official CZ / SK RPG hra
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

Nábor

Goto down 
+5
GeraltWOLF
Shunsui
Kashike
sea
Phate69
9 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Next
AutorZpráva
Kashike

Kashike

Počet příspěvků : 96

Nábor - Stránka 8 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 8 Icon_minitimeTue Apr 13, 2010 8:16 am

Kashike

Když jsem nedostal odpověd, ukloním se a odcházím. Vyrazím takovou menší oklikou k Ukkitake- taichovi. Příjdu ke dveřím a zaklepu.
Návrat nahoru Goto down
Phate69

Phate69

Počet příspěvků : 328

Nábor - Stránka 8 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 8 Icon_minitimeWed Apr 14, 2010 9:07 am

Sanriko

Ha! řekl, když ti vykryl útok. Budeš se muset víc snažit. Cvičení z akademie na m neplatěj. Katanu z krytu stočil na kolena snažil se tě rozpůlit od pasu nahoru.

Akihiro

Jasně, chlape, žádnej problém, pošlu je za tebou

Kashike

Ozvalo se přátelské "dále". Když jsi vešel, Ukitake si akorát bral prášky. Nikdo tě nesledoval? Co jsi zjistil?
Návrat nahoru Goto down
ShotJon

ShotJon

Počet příspěvků : 123

Nábor - Stránka 8 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 8 Icon_minitimeWed Apr 14, 2010 10:15 am

Yuki

31,32,33, Byl jsme v tělocvičně čtvrté divize cvičil, když se ozvala ta rána. Přestal jsem klikovat a sebral Zanpaktou a vyběhl jen tak do půli těla ven. Tam se valil od laborky kouř a před ní pestkovala Isane Ayumi. Když je hotovo tak dojdu za Isane. "Copak se stalo? Už jsem se lekl, že to byl nějaký útok." řeknu jí ustaraně.
Návrat nahoru Goto down
Akihiro

Akihiro

Počet příspěvků : 37

Moje RPG postava
Jméno postavy: Akihiro Lupo
Jméno Zanpakuto/Resurrección: Chishio
Hodnost: 3. člen 11. divize

Nábor - Stránka 8 Empty
PříspěvekPředmět: RE: Nábor   Nábor - Stránka 8 Icon_minitimeWed Apr 14, 2010 10:42 am

Akihiro

Běhám všude po ulicích a žačínám toho mít dost. Fajn, dojdu si na sváču a půjdu na cvičiště, to mi zlepší náladu. Jdu zase do toho baru, cestou se rozhlížím jestli je neuvidím.
Návrat nahoru Goto down
sea
Mistake editor
sea

Počet příspěvků : 132

Moje RPG postava
Jméno postavy: Iname Ayumi
Jméno Zanpakuto/Resurrección: Chisei
Hodnost: 14. důstojník 4. divize

Nábor - Stránka 8 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 8 Icon_minitimeWed Apr 14, 2010 1:36 pm

Ayumi

Uklízím... A tentokrát sí dávám pozor. Musela jsem být opravdu mimo, aby se mi stalo tohle...
Návrat nahoru Goto down
GeraltWOLF

GeraltWOLF

Počet příspěvků : 118

Moje RPG postava
Jméno postavy: Kurosaki Ryu
Jméno Zanpakuto/Resurrección: Tengetsu
Hodnost: Zástupce Shinigami

Nábor - Stránka 8 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 8 Icon_minitimeWed Apr 14, 2010 2:35 pm

Shin

Pěkný sem blízko. Zranění nevyváznu určitě ale co takhle ho trochu ukolébat.... blesklo mi hlavou když sem uskakoval do zadu a cítil sem že meč mi přejel přes břicho. Snad to nebude moc... a řekl sem Bakudo no. 9 Hörin.
Návrat nahoru Goto down
Kashike

Kashike

Nábor - Stránka 8 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 8 Icon_minitimeWed Apr 14, 2010 3:49 pm

Kashike

Nikdo mě nesledoval, nebojte. Zjistil jsem, že jste mě nasadili na lempla, co se nevyzná v papírech a je děvkař. Abych se s ním zpřátelil, slíbil jsem mu informace o kapitánce Soifong. Bylo by možné, aby mi Soifong- sama odpověděla na pár otázek?
Návrat nahoru Goto down
Marvin

Marvin

Počet příspěvků : 48

Moje RPG postava
Jméno postavy: Maikeru Rai
Jméno Zanpakuto/Resurrección: katatsumuri
Hodnost: 4 (teď už 3) člen 2. divize

Nábor - Stránka 8 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 8 Icon_minitimeThu Apr 15, 2010 9:24 am

Maikeru Rai

Vrátil jsem se po delší době z lidského světa a překvapěně zjišťuju že město je mírně vzhůru nohama. To že z arény se ozývá řev Akihiro, není tak divné. Ale že městem se line pach zkažených vajíček, to je zde mírně novinka. Co se tady sakra děje? Na tvářích mnoha kolemjdoucích nevidím ani tu trochu štěstí co většinou mají, naopak některým je na očích přímo vidět snažení v jejich současném úkolu, ať je jakýkoliv. Zastavím prvního koho potkám ze své divize a zeptám se na poslední týden, kdy jsem tu nebyl, co se stalo.

Naposledy upravil Marvin dne Thu Apr 15, 2010 3:24 pm, celkově upraveno 2 krát
Návrat nahoru Goto down
loki

loki

Počet příspěvků : 47

Moje RPG postava
Jméno postavy:
Jméno Zanpakuto/Resurrección:
Hodnost:

Nábor - Stránka 8 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 8 Icon_minitimeThu Apr 15, 2010 2:45 pm

Chin Jin

Po vyčerpávajícím tréninku s nějakým random shinigami kterého sem vubec neznala ale nebyl tak špatnej sem se rozhodla že si ještě zlepšim ovládání písku aťsi v aréně kapitán je nebo neni doshunpim si to zpátky tam ale prve se pro jistotu pokusim vycítit nějaké to reiatsu uvnitř.
Návrat nahoru Goto down
Phate69

Phate69

Nábor - Stránka 8 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 8 Icon_minitimeThu Apr 15, 2010 4:02 pm

Shin

Uhnul, ale protože to nečekal, klopýtnul a syknul bolestí. Můj kotník, doháje, můj kotník. No, pro ti tobě dokážu bojovat i s jednou nohou. Přenesl váhu na levou nohu a čekal na tvůj útok.

Ukitake

Myslím si, že to nebude problém. Jestli to nebude moc osobní. Zítra v deset tady bude čekat. Stejně se blíží večer. Dej si pro dnešek volno

Maikeru Rai

Ty ses dneska vrátil? Tak přivítej nových 13 kapitánů. Nikdo neví, co se stalo, ale během dvou hodin se vystřídali všichni kapitáni na svých postech. Yamammoto byl popraven dnes v poledne. A Gin má něco za lubem. Aizen je mrtvý.

Chin Jin

Žádné známky reiatsu. Kapitán odešel. byli tam asi 4 shinigammi, kteří mezi sebou bojovali, takže sis opravdu zatrénovala

Spoiler:
Návrat nahoru Goto down
Marvin

Marvin

Počet příspěvků : 48

Moje RPG postava
Jméno postavy: Maikeru Rai
Jméno Zanpakuto/Resurrección: katatsumuri
Hodnost: 4 (teď už 3) člen 2. divize

Nábor - Stránka 8 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 8 Icon_minitimeThu Apr 15, 2010 4:09 pm

Maikeru Rai

No to tedy bude ještě veselo. Děkuji za alespoň částečné osvětlení. Uvidíme se. Zamířím si to do centrály 2. divize, pozdravit svého kapitána. Možná by jsem měl spíš najít svého poručíka, tak co nebudu nezdvořilí nejdřív se nahlásim a pak zjistim co se to do pekla děje

Naposledy upravil Marvin dne Mon Apr 19, 2010 4:22 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
Kashike

Kashike

Nábor - Stránka 8 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 8 Icon_minitimeThu Apr 15, 2010 4:31 pm

Kashike

Právě že to asi osobní bude. Takové ty věci jako oblíbená barva, jídlo atd. Poprvé je na mé tváři možno spatřit úsměv. Tenhle úkol nakonec nebude taková hrůza. Děkuji, jdu se projít a lehnout, bylo toho dnes moc i na urozenou hlavu. S tím odcházím, dokončím kroužek kolem Seireitei a zůstanu na Sokyoku. Tam sedím na větvi a koukám na západ slunce.
Návrat nahoru Goto down
GeraltWOLF

GeraltWOLF

Moje RPG postava

Nábor - Stránka 8 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 8 Icon_minitimeThu Apr 15, 2010 4:57 pm

Shin

Když myslíš. opáčil sem a zkusil použít Senku. Pokud by se povedla dostal bych se za něj a praštil ho do hlavy jílcem...
Návrat nahoru Goto down
Akihiro

Akihiro

Počet příspěvků : 37

Moje RPG postava
Jméno postavy: Akihiro Lupo
Jméno Zanpakuto/Resurrección: Chishio
Hodnost: 3. člen 11. divize

Nábor - Stránka 8 Empty
PříspěvekPředmět: RE: Nábor   Nábor - Stránka 8 Icon_minitimeThu Apr 15, 2010 10:19 pm

Akihiro

Dám si nějaký jídlo, koupim si 2 flašky saké a při placení se kouknu na barmana. Hele, nevíš kde se dá koupit pytel z kůže a lano?
Návrat nahoru Goto down
loki

loki

Moje RPG postava
Jméno postavy:
Hodnost:

Nábor - Stránka 8 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 8 Icon_minitimeFri Apr 16, 2010 12:22 am

Chin Jin

Nemám co na práci tak se jdu kouknout Sokyoku. Nějakej maník (Kashike) tam sedí na větvi a čumí do slunce vypadá jak sfetovanej kdybych věděla co je zač tak do něj možná i dloubnu klackem ale nebudu to pokoušet třeba by mi to pak chtěl oplatit. Vytáhnu katanu, Pulvorigi Sablo... ta se mi vzápětí rozplyne na hromadu písku z části se předemnou vytvaruje kostka na kterou si kecnu, zbytek víří kolem, a taky začnu čumět do Slunce.
Návrat nahoru Goto down
Kashike

Kashike

Nábor - Stránka 8 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 8 Icon_minitimeFri Apr 16, 2010 8:01 am

Kashike

Přišla nějáká dívka a sedla si na písek. Ani mě to něják nepřekvapuje, každý má jiné schopnosti. Aniž bych se k ní otáčel promluvím: Je to nádhera co? Škoda že to So- taicho nemůže vidět taky.
Návrat nahoru Goto down
loki

loki

Moje RPG postava
Jméno postavy:
Hodnost:

Nábor - Stránka 8 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 8 Icon_minitimeFri Apr 16, 2010 4:48 pm

Chin Jin

Pomalu otočím hlavou a kouknu se na toho maníka...No to říkáš tý pravý když sem byla v popravčí četě.... těknu pohledem zase na Slunce, Jo je to nádhera dalo by se to popsat jako trocha klidu do zmatků v dnešních dnech... pronesu tlumeným hlasem takže věrnej starý 13? to se mi hodí konečně to tu trochu rozbalíme... je škoda že ho popravili....byl to NĚKDO... část písku se kolem mě začne omotávat a plazit jako by to bylo několik hadů.
Návrat nahoru Goto down
Kashike

Kashike

Nábor - Stránka 8 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 8 Icon_minitimeSat Apr 17, 2010 11:03 pm

Kashike

Máte pravdu, byl někdo. Dotáhl to tak daleko ověnčený plameny, až v nich nakonec i skončil. Myslím, že by si to ani jinak nepřál. Vedle mě se zformuje silueta ženy, leží mi na rameni a kouká na slunce.
Návrat nahoru Goto down
loki

loki

Moje RPG postava
Jméno postavy:
Hodnost:

Nábor - Stránka 8 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 8 Icon_minitimeSun Apr 18, 2010 2:43 am

Chin Jin

Moje babička vžycky říkávala že kdo si hraje s ohněm se jednou spálí i kdyby to byl sám ďábel v pekle....možná že by se to nyní dalo vzít doslova.odmlčím se a zakoukám se do slunce A jakže jste říkal že se to jmenujuete? nechám spadnout ruku podél těla a prudce narovnám prsty vířící písek se v tu chvíli zastaví a začne se z něj formovat šestioký obrovský had který se kolem mě obtočí a hlavu mi položí na klín.
Návrat nahoru Goto down
Kashike

Kashike

Nábor - Stránka 8 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 8 Icon_minitimeSun Apr 18, 2010 9:07 am

Kashike

Pomalu vstanu a jdu směrem k ní, žena se rozplyne. Mírně se pokloním: Jmenuji se Kashike Gorin, patřím do šlechtického rodu Gorin a jsem osobním přítelem domu Kuchiki. Moc se omlouvám za svou nezdvořilost, byl jsem tak moc ponořen do svých myšlenek, že jsem zapoměl na dobré vychování.
Návrat nahoru Goto down
Phate69

Phate69

Nábor - Stránka 8 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 8 Icon_minitimeSun Apr 18, 2010 5:37 pm

Shin

On obdržel ránu do zátylku, ty říznutí do lýtka (šel setrvačností a něco takového čekal). Zatmělo se mu trošku před očima a zakymácel se. Dobře, nechme toho, pro dnešek řekl a odkulhal pryč. Někdy si zase zabojujeme

Akihiro

Barman se na tebe koukne a pokrčí rameny. Tohle se u nás nevede, zkus chudší oblasti Rukonu nebo lidský svět. Já ti neporadím.
Návrat nahoru Goto down
GeraltWOLF

GeraltWOLF

Moje RPG postava

Nábor - Stránka 8 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 8 Icon_minitimeSun Apr 18, 2010 6:20 pm

Shin

Mlčky sem se otočil a podíval se na ránu na lýtku. Slabé...měl bych být schopen ho se svými schopnostmi dostat rychleji. pomyslel sem si a s menšími obtížemi odshunpl do 4. abych si to nechal zavázat...
Návrat nahoru Goto down
loki

loki

Moje RPG postava
Jméno postavy:
Hodnost:

Nábor - Stránka 8 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 8 Icon_minitimeSun Apr 18, 2010 10:17 pm

Chin Jin

Chin Jin 6. člen 1. divize těší mě s úsměvem vstanu, v tom okamžiku se i had i kostka rozsypou opět na hromadu písku lehce vířícího po zemi a taky se pokloním - kousek níž než on. Působí arogantně...ale myslim že to nebude tak hrozný Poslyšte .... vypadáte že jste věrný staré a také té jediné pravé Gotei 13.....odmlčím se a vážně a tázavě na něj kouknu....
Návrat nahoru Goto down
Kashike

Kashike

Nábor - Stránka 8 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 8 Icon_minitimeMon Apr 19, 2010 7:48 am

Kashike

Jsem věrný starým přátelům, nikoliv staré Gotei. Vidím v tom rozdíl. Staří kapitáni mi mockrát pomohli, hlavně jeden. A ted, když si sem napochodovali ti noví, vaří se mi krev v žilách. Kdybych na to měl, vytřískal bych je, jenže jsem obyčejný 3. člen.
Návrat nahoru Goto down
loki

loki

Moje RPG postava
Jméno postavy:
Hodnost:

Nábor - Stránka 8 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 8 Icon_minitimeMon Apr 19, 2010 5:15 pm

Chin Jin

Dábrá, taky pohled na věc. Víte.... přijdu tak blízko, aby mě slyšel ...slyšela sem, že se tu formuje odboj... pronesu velice potichu a odmlčím se, docela bych se potřebovala dostat do kontaktu s někým na vyšším postu v rámci tohohle odboje a bohužel zkrátka netuším kdo to je... jsem si jistá, že jste o něco informovanější než a já a že jste do toho také zapojen... mluvim spisovně.... panebože já mluvim! spisovně!!!! tohle se musim odnaučit, no co, aspoň to vypadá seriozně......
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Nábor - Stránka 8 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 8 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Nábor
Strana 8 z 11Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Next

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Bleach - (NE)Official CZ / SK RPG hra :: Herní svět :: Soul Society :: Hrací místnost-
Přejdi na: