| Nábor | |
|
+5GeraltWOLF Shunsui Kashike sea Phate69 9 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Kashike
Počet příspěvků : 96
| Předmět: Re: Nábor Tue Apr 13, 2010 8:16 am | |
| Kashike
Když jsem nedostal odpověd, ukloním se a odcházím. Vyrazím takovou menší oklikou k Ukkitake- taichovi. Příjdu ke dveřím a zaklepu. | |
|
| |
Phate69
Počet příspěvků : 328
| Předmět: Re: Nábor Wed Apr 14, 2010 9:07 am | |
| Sanriko
Ha! řekl, když ti vykryl útok. Budeš se muset víc snažit. Cvičení z akademie na m neplatěj. Katanu z krytu stočil na kolena snažil se tě rozpůlit od pasu nahoru.
Akihiro
Jasně, chlape, žádnej problém, pošlu je za tebou
Kashike
Ozvalo se přátelské "dále". Když jsi vešel, Ukitake si akorát bral prášky. Nikdo tě nesledoval? Co jsi zjistil? | |
|
| |
ShotJon
Počet příspěvků : 123
| Předmět: Re: Nábor Wed Apr 14, 2010 10:15 am | |
| Yuki
31,32,33, Byl jsme v tělocvičně čtvrté divize cvičil, když se ozvala ta rána. Přestal jsem klikovat a sebral Zanpaktou a vyběhl jen tak do půli těla ven. Tam se valil od laborky kouř a před ní pestkovala Isane Ayumi. Když je hotovo tak dojdu za Isane. "Copak se stalo? Už jsem se lekl, že to byl nějaký útok." řeknu jí ustaraně. | |
|
| |
Akihiro
Počet příspěvků : 37
Moje RPG postava Jméno postavy: Akihiro Lupo Jméno Zanpakuto/Resurrección: Chishio Hodnost: 3. člen 11. divize
| Předmět: RE: Nábor Wed Apr 14, 2010 10:42 am | |
| Akihiro
Běhám všude po ulicích a žačínám toho mít dost. Fajn, dojdu si na sváču a půjdu na cvičiště, to mi zlepší náladu. Jdu zase do toho baru, cestou se rozhlížím jestli je neuvidím. | |
|
| |
sea Mistake editor
Počet příspěvků : 132
Moje RPG postava Jméno postavy: Iname Ayumi Jméno Zanpakuto/Resurrección: Chisei Hodnost: 14. důstojník 4. divize
| Předmět: Re: Nábor Wed Apr 14, 2010 1:36 pm | |
| Ayumi
Uklízím... A tentokrát sí dávám pozor. Musela jsem být opravdu mimo, aby se mi stalo tohle... | |
|
| |
GeraltWOLF
Počet příspěvků : 118
Moje RPG postava Jméno postavy: Kurosaki Ryu Jméno Zanpakuto/Resurrección: Tengetsu Hodnost: Zástupce Shinigami
| Předmět: Re: Nábor Wed Apr 14, 2010 2:35 pm | |
| Shin
Pěkný sem blízko. Zranění nevyváznu určitě ale co takhle ho trochu ukolébat.... blesklo mi hlavou když sem uskakoval do zadu a cítil sem že meč mi přejel přes břicho. Snad to nebude moc... a řekl sem Bakudo no. 9 Hörin. | |
|
| |
Kashike
| Předmět: Re: Nábor Wed Apr 14, 2010 3:49 pm | |
| Kashike
Nikdo mě nesledoval, nebojte. Zjistil jsem, že jste mě nasadili na lempla, co se nevyzná v papírech a je děvkař. Abych se s ním zpřátelil, slíbil jsem mu informace o kapitánce Soifong. Bylo by možné, aby mi Soifong- sama odpověděla na pár otázek? | |
|
| |
Marvin
Počet příspěvků : 48
Moje RPG postava Jméno postavy: Maikeru Rai Jméno Zanpakuto/Resurrección: katatsumuri Hodnost: 4 (teď už 3) člen 2. divize
| Předmět: Re: Nábor Thu Apr 15, 2010 9:24 am | |
| Maikeru Rai
Vrátil jsem se po delší době z lidského světa a překvapěně zjišťuju že město je mírně vzhůru nohama. To že z arény se ozývá řev Akihiro, není tak divné. Ale že městem se line pach zkažených vajíček, to je zde mírně novinka. Co se tady sakra děje? Na tvářích mnoha kolemjdoucích nevidím ani tu trochu štěstí co většinou mají, naopak některým je na očích přímo vidět snažení v jejich současném úkolu, ať je jakýkoliv. Zastavím prvního koho potkám ze své divize a zeptám se na poslední týden, kdy jsem tu nebyl, co se stalo.
Naposledy upravil Marvin dne Thu Apr 15, 2010 3:24 pm, celkově upraveno 2 krát | |
|
| |
loki
Počet příspěvků : 47
Moje RPG postava Jméno postavy: Jméno Zanpakuto/Resurrección: Hodnost:
| Předmět: Re: Nábor Thu Apr 15, 2010 2:45 pm | |
| Chin Jin
Po vyčerpávajícím tréninku s nějakým random shinigami kterého sem vubec neznala ale nebyl tak špatnej sem se rozhodla že si ještě zlepšim ovládání písku aťsi v aréně kapitán je nebo neni doshunpim si to zpátky tam ale prve se pro jistotu pokusim vycítit nějaké to reiatsu uvnitř. | |
|
| |
Phate69
| Předmět: Re: Nábor Thu Apr 15, 2010 4:02 pm | |
| ShinUhnul, ale protože to nečekal, klopýtnul a syknul bolestí. Můj kotník, doháje, můj kotník. No, pro ti tobě dokážu bojovat i s jednou nohou. Přenesl váhu na levou nohu a čekal na tvůj útok. UkitakeMyslím si, že to nebude problém. Jestli to nebude moc osobní. Zítra v deset tady bude čekat. Stejně se blíží večer. Dej si pro dnešek volnoMaikeru RaiTy ses dneska vrátil? Tak přivítej nových 13 kapitánů. Nikdo neví, co se stalo, ale během dvou hodin se vystřídali všichni kapitáni na svých postech. Yamammoto byl popraven dnes v poledne. A Gin má něco za lubem. Aizen je mrtvý.Chin JinŽádné známky reiatsu. Kapitán odešel. byli tam asi 4 shinigammi, kteří mezi sebou bojovali, takže sis opravdu zatrénovala - Spoiler:
Od zítřka do neděle tu nejsem. Takže se to na chvíli stopne.
| |
|
| |
Marvin
Počet příspěvků : 48
Moje RPG postava Jméno postavy: Maikeru Rai Jméno Zanpakuto/Resurrección: katatsumuri Hodnost: 4 (teď už 3) člen 2. divize
| Předmět: Re: Nábor Thu Apr 15, 2010 4:09 pm | |
| Maikeru Rai
No to tedy bude ještě veselo. Děkuji za alespoň částečné osvětlení. Uvidíme se. Zamířím si to do centrály 2. divize, pozdravit svého kapitána. Možná by jsem měl spíš najít svého poručíka, tak co nebudu nezdvořilí nejdřív se nahlásim a pak zjistim co se to do pekla děje
Naposledy upravil Marvin dne Mon Apr 19, 2010 4:22 pm, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Kashike
| Předmět: Re: Nábor Thu Apr 15, 2010 4:31 pm | |
| Kashike
Právě že to asi osobní bude. Takové ty věci jako oblíbená barva, jídlo atd. Poprvé je na mé tváři možno spatřit úsměv. Tenhle úkol nakonec nebude taková hrůza. Děkuji, jdu se projít a lehnout, bylo toho dnes moc i na urozenou hlavu. S tím odcházím, dokončím kroužek kolem Seireitei a zůstanu na Sokyoku. Tam sedím na větvi a koukám na západ slunce. | |
|
| |
GeraltWOLF
Moje RPG postava Jméno postavy: Kurosaki Ryu Jméno Zanpakuto/Resurrección: Tengetsu Hodnost: Zástupce Shinigami
| Předmět: Re: Nábor Thu Apr 15, 2010 4:57 pm | |
| Shin
Když myslíš. opáčil sem a zkusil použít Senku. Pokud by se povedla dostal bych se za něj a praštil ho do hlavy jílcem... | |
|
| |
Akihiro
Počet příspěvků : 37
Moje RPG postava Jméno postavy: Akihiro Lupo Jméno Zanpakuto/Resurrección: Chishio Hodnost: 3. člen 11. divize
| Předmět: RE: Nábor Thu Apr 15, 2010 10:19 pm | |
| Akihiro
Dám si nějaký jídlo, koupim si 2 flašky saké a při placení se kouknu na barmana. Hele, nevíš kde se dá koupit pytel z kůže a lano? | |
|
| |
loki
| Předmět: Re: Nábor Fri Apr 16, 2010 12:22 am | |
| Chin Jin
Nemám co na práci tak se jdu kouknout Sokyoku. Nějakej maník (Kashike) tam sedí na větvi a čumí do slunce vypadá jak sfetovanej kdybych věděla co je zač tak do něj možná i dloubnu klackem ale nebudu to pokoušet třeba by mi to pak chtěl oplatit. Vytáhnu katanu, Pulvorigi Sablo... ta se mi vzápětí rozplyne na hromadu písku z části se předemnou vytvaruje kostka na kterou si kecnu, zbytek víří kolem, a taky začnu čumět do Slunce. | |
|
| |
Kashike
| Předmět: Re: Nábor Fri Apr 16, 2010 8:01 am | |
| Kashike
Přišla nějáká dívka a sedla si na písek. Ani mě to něják nepřekvapuje, každý má jiné schopnosti. Aniž bych se k ní otáčel promluvím: Je to nádhera co? Škoda že to So- taicho nemůže vidět taky. | |
|
| |
loki
| Předmět: Re: Nábor Fri Apr 16, 2010 4:48 pm | |
| Chin Jin
Pomalu otočím hlavou a kouknu se na toho maníka...No to říkáš tý pravý když sem byla v popravčí četě.... těknu pohledem zase na Slunce, Jo je to nádhera dalo by se to popsat jako trocha klidu do zmatků v dnešních dnech... pronesu tlumeným hlasem takže věrnej starý 13? to se mi hodí konečně to tu trochu rozbalíme... je škoda že ho popravili....byl to NĚKDO... část písku se kolem mě začne omotávat a plazit jako by to bylo několik hadů. | |
|
| |
Kashike
| Předmět: Re: Nábor Sat Apr 17, 2010 11:03 pm | |
| Kashike
Máte pravdu, byl někdo. Dotáhl to tak daleko ověnčený plameny, až v nich nakonec i skončil. Myslím, že by si to ani jinak nepřál. Vedle mě se zformuje silueta ženy, leží mi na rameni a kouká na slunce. | |
|
| |
loki
| Předmět: Re: Nábor Sun Apr 18, 2010 2:43 am | |
| Chin Jin
Moje babička vžycky říkávala že kdo si hraje s ohněm se jednou spálí i kdyby to byl sám ďábel v pekle....možná že by se to nyní dalo vzít doslova.odmlčím se a zakoukám se do slunce A jakže jste říkal že se to jmenujuete? nechám spadnout ruku podél těla a prudce narovnám prsty vířící písek se v tu chvíli zastaví a začne se z něj formovat šestioký obrovský had který se kolem mě obtočí a hlavu mi položí na klín. | |
|
| |
Kashike
| Předmět: Re: Nábor Sun Apr 18, 2010 9:07 am | |
| Kashike
Pomalu vstanu a jdu směrem k ní, žena se rozplyne. Mírně se pokloním: Jmenuji se Kashike Gorin, patřím do šlechtického rodu Gorin a jsem osobním přítelem domu Kuchiki. Moc se omlouvám za svou nezdvořilost, byl jsem tak moc ponořen do svých myšlenek, že jsem zapoměl na dobré vychování. | |
|
| |
Phate69
| Předmět: Re: Nábor Sun Apr 18, 2010 5:37 pm | |
| Shin
On obdržel ránu do zátylku, ty říznutí do lýtka (šel setrvačností a něco takového čekal). Zatmělo se mu trošku před očima a zakymácel se. Dobře, nechme toho, pro dnešek řekl a odkulhal pryč. Někdy si zase zabojujeme
Akihiro
Barman se na tebe koukne a pokrčí rameny. Tohle se u nás nevede, zkus chudší oblasti Rukonu nebo lidský svět. Já ti neporadím. | |
|
| |
GeraltWOLF
| Předmět: Re: Nábor Sun Apr 18, 2010 6:20 pm | |
| Shin
Mlčky sem se otočil a podíval se na ránu na lýtku. Slabé...měl bych být schopen ho se svými schopnostmi dostat rychleji. pomyslel sem si a s menšími obtížemi odshunpl do 4. abych si to nechal zavázat... | |
|
| |
loki
| Předmět: Re: Nábor Sun Apr 18, 2010 10:17 pm | |
| Chin Jin
Chin Jin 6. člen 1. divize těší mě s úsměvem vstanu, v tom okamžiku se i had i kostka rozsypou opět na hromadu písku lehce vířícího po zemi a taky se pokloním - kousek níž než on. Působí arogantně...ale myslim že to nebude tak hrozný Poslyšte .... vypadáte že jste věrný staré a také té jediné pravé Gotei 13.....odmlčím se a vážně a tázavě na něj kouknu.... | |
|
| |
Kashike
| Předmět: Re: Nábor Mon Apr 19, 2010 7:48 am | |
| Kashike
Jsem věrný starým přátelům, nikoliv staré Gotei. Vidím v tom rozdíl. Staří kapitáni mi mockrát pomohli, hlavně jeden. A ted, když si sem napochodovali ti noví, vaří se mi krev v žilách. Kdybych na to měl, vytřískal bych je, jenže jsem obyčejný 3. člen. | |
|
| |
loki
| Předmět: Re: Nábor Mon Apr 19, 2010 5:15 pm | |
| Chin Jin
Dábrá, taky pohled na věc. Víte.... přijdu tak blízko, aby mě slyšel ...slyšela sem, že se tu formuje odboj... pronesu velice potichu a odmlčím se, docela bych se potřebovala dostat do kontaktu s někým na vyšším postu v rámci tohohle odboje a bohužel zkrátka netuším kdo to je... jsem si jistá, že jste o něco informovanější než a já a že jste do toho také zapojen... mluvim spisovně.... panebože já mluvim! spisovně!!!! tohle se musim odnaučit, no co, aspoň to vypadá seriozně...... | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Nábor | |
| |
|
| |
| Nábor | |
|