Bleach - (NE)Official CZ / SK RPG hra
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

Nábor

Goto down 
+5
GeraltWOLF
Shunsui
Kashike
sea
Phate69
9 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Next
AutorZpráva
loki

loki

Počet příspěvků : 47

Moje RPG postava
Jméno postavy:
Jméno Zanpakuto/Resurrección:
Hodnost:

Nábor - Stránka 6 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 6 Icon_minitimeFri Apr 09, 2010 12:08 am

Chin Jin

Po té co se začli všichni vzadlovat ze Sokyoku sem ještě chvíli stála jak tvrdý Y a zarytě hleděla kamsi do pryč.Hm... pěkné...a teď co já s tim provedu nejsem tu dost dlouho na to abych byla věrná starým kapitánům a chtěla udělat zase převrat ale těm novým nevěřim... no bude ještě veselo. Díky Kapitáne Yamamoto Genryuusai myslim že se mi to ještě bude hodit. Pousměju se sama pro sebe a pokloním se směrem k Sokyoku. Se zamyšleným výrazem ve tváři se otočim na patě a pomalu se odeberu směrem k první divizi.
Návrat nahoru Goto down
sea
Mistake editor
sea

Počet příspěvků : 132

Moje RPG postava
Jméno postavy: Iname Ayumi
Jméno Zanpakuto/Resurrección: Chisei
Hodnost: 14. důstojník 4. divize

Nábor - Stránka 6 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 6 Icon_minitimeFri Apr 09, 2010 12:12 am

Ayumi

Vrátila jsem se do čtvrté divize, kde jsem se zavřela v laborce. Uspávací kuličky i protilátku jsem uklidila mezi podobné substance a pustila se do přípravy léků, které byly potřeba.
Návrat nahoru Goto down
Akihiro

Akihiro

Počet příspěvků : 37

Moje RPG postava
Jméno postavy: Akihiro Lupo
Jméno Zanpakuto/Resurrección: Chishio
Hodnost: 3. člen 11. divize

Nábor - Stránka 6 Empty
PříspěvekPředmět: RE: Nábor   Nábor - Stránka 6 Icon_minitimeFri Apr 09, 2010 10:47 am

Akihiro

Jdu hlídkovat do kasáren 11. divize. Ty blázni to jsou někdy schopný zbourat. Usměju se.
Návrat nahoru Goto down
ShotJon

ShotJon

Počet příspěvků : 123

Nábor - Stránka 6 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 6 Icon_minitimeFri Apr 09, 2010 1:41 pm

Yuki

Ještě chvíli jsem stál na Soukyoku a koukal do blba. Nemohl jsem tomu uvěřit, že si tohle kapitán nechal udělat. Otřel jsem si obličej od slz a pomalým krokem šel do čtvrté divize. Nevěděl jsem co mám dělat. Mám se přidat k odboji? Ale kapitán Yamamoto říkal, že poslední co je teď třeba je občanská válka. Nemůžu uvěřit, že to jsou jen slova, která mu někdo vložil do úst. Ne nechám to být. Ať se ostatní vrhnou na sebe, já budu jen léčit. Nic víc.
Návrat nahoru Goto down
loki

loki

Moje RPG postava
Jméno postavy:
Hodnost:

Nábor - Stránka 6 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 6 Icon_minitimeFri Apr 09, 2010 3:02 pm

Chin Jin

Mám docela hlad že bych se šla naobědvat? Amari!*hvízdnutí* Za chvíli ke mě přiletí muj milovaný ptáček.Jak to šlo?kouknu na něj jestly si náhodou nedělá srandu a pak pronesu: Ale jo bohužel podle plánu čekala sem že se zmůže alespoň na nějakej poslední odpor... trochu zklamání mohla bejt "sranda"Jdu se najíst máš hlad?
Návrat nahoru Goto down
GeraltWOLF

GeraltWOLF

Počet příspěvků : 118

Moje RPG postava
Jméno postavy: Kurosaki Ryu
Jméno Zanpakuto/Resurrección: Tengetsu
Hodnost: Zástupce Shinigami

Nábor - Stránka 6 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 6 Icon_minitimeFri Apr 09, 2010 4:41 pm

Shin

Když nebudete bojovat vy...vybojujeme to za vás. Yamamoto-sotaicho. zašeptal sem sotva tak že sem to slyšel sám. Spíš to znělo jako normální výdech. Otočil sem s a v doprovodu bratra ? zamířil ze Soukyoku. Došel sem do 9. divize, postavil se doprostřed cvičiště a zahájil trénink. Zbytek vs já...
Návrat nahoru Goto down
Kashike

Kashike

Počet příspěvků : 96

Nábor - Stránka 6 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 6 Icon_minitimeFri Apr 09, 2010 6:14 pm

Kashike

Chladně se podívám na jeho ruku. Pak mu s ní potřesu velmi mírným způsobem. Rád vás poznávám, čekal jsem jinou osobnost. Doufám, že spolu budeme vycházet. Ted vám pomohu s těmi papíry. Sednu za stůl a začnu mu vysvětlovat, co, jak, kde a s kým.

V poledne si uděláme přestávku, dojdeme se podívat na popravu, vzdát hold So- taichovi Yammamotovi poklonou a poté se odebereme zpět do kanceláře.
Návrat nahoru Goto down
Phate69

Phate69

Počet příspěvků : 328

Nábor - Stránka 6 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 6 Icon_minitimeSun Apr 11, 2010 8:59 pm

Kashike

Podkapitán tě celou dobu sledoval s očividným nepředstíraným zájmem a sem tam se na něco zeptal. Vypadal nepříliš zkušeně, ale byl horlivý do učení.
Ehm, Kashike? Jak je to tady s holkama? Viděl jsem tu starou kapitánku 2. divize a byla docela kus Mrkl na tebe.
Návrat nahoru Goto down
Kashike

Kashike

Nábor - Stránka 6 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 6 Icon_minitimeSun Apr 11, 2010 9:12 pm

Kashike

Takže holkař? To si budem rozumět. Myslíte Yoruichi sama? To máte pravdu, je moc hezká. Taky mi nedá se nezmínit o Rangiku- san, fukutaicho desáté divize. Ta byla podělena opravdu štědře. Poprvé za tu dobu mohl vidět nějáký náznak úsměvu na mé tváři.
Návrat nahoru Goto down
Phate69

Phate69

Nábor - Stránka 6 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 6 Icon_minitimeSun Apr 11, 2010 10:00 pm

Kahike

Podkapitán na tebe promluvil trošku nechápavým tónem: Eh, Matsumoto, jestli je to ta žena, kterou pomalu přes její bujnou výstuž není pomalu ani vidět, tak ta mě moc nezajímá. A Yoruichi není nejspíš ta, kterou myslím. Tahle měla při boji na ruce divný prstýnek a oháněla se tím kolem sebe jak hejno sršňů
Návrat nahoru Goto down
loki

loki

Moje RPG postava
Jméno postavy:
Hodnost:

Nábor - Stránka 6 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 6 Icon_minitimeSun Apr 11, 2010 10:11 pm

Chin Jin

K obědu sem smlsla ramen a Amarimu na stůl položila pár mrtvých hmyzáků. Když sme se najedli rozhodla sem se zjistit co je zač náš nový kapitán.Amari? prosímtě zjisti mi kde je kapitán naší divize a pak mi řekni co dělá, ráda bych věděla kdo to vážně je.Díky. Ptáček mi poskočil na rameni a odfrnknul pryč.
Návrat nahoru Goto down
Phate69

Phate69

Nábor - Stránka 6 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 6 Icon_minitimeSun Apr 11, 2010 10:15 pm

Chin Jin

Po chvíli se ptáček vrátil a vyslepičil ti, že kapitán stojí uprostřed arény sám a bojuje proti svému vlastnímu Bankai. Že mu to jde velmi dobře a že si ptáčka všiml.
Návrat nahoru Goto down
loki

loki

Moje RPG postava
Jméno postavy:
Hodnost:

Nábor - Stránka 6 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 6 Icon_minitimeSun Apr 11, 2010 10:47 pm

Chin Jin

Teda tomu říkám všímavej chlap uprostřed boje se svym bankaiem si všimne malýho pumprlíka jako seš ty.Uchechtnu se a začnu si to shunpit k aréně vlezu do ní a čekám co se bude dít.
Návrat nahoru Goto down
Kashike

Kashike

Nábor - Stránka 6 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 6 Icon_minitimeMon Apr 12, 2010 7:50 am

Kashike

Aha, ty myslíš Soifong- taicho? To neni úplně holka pro vás, je studená jako mrazák a ráda zabíjí.
Návrat nahoru Goto down
Phate69

Phate69

Nábor - Stránka 6 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 6 Icon_minitimeMon Apr 12, 2010 8:44 am

Gunryio Nai

V jednom okamžiku jsi ho viděla uprostřed arény a v dalším jsi cítila špičku meče mezi tvýma lopatkama. Mířil na tebe a ruku měl pevnou. Kdo jsi a co chceš? Zase jeden z těch vrahů? Teď už mě nedoběhnete

Suimaru Feisu

Jo, to je ona, nechtěla se dát, mrška. Zjisti mi o ní něco, co má ráda, oblíbenou barvu, kytky, yp mužů a tak. Ty to jistě zvládneš. Já ti věřím, Kashike, i když se dlouho neznáme. A teď mi řekni... A následoval dlouhý rozhovor o papírování. Od poloviny se ti snažil pomáhat a šlo mu to velmi dobře. Má dobrou paměť a očividně i logicky uvažuje. Povídali jste si, vypadalo to, že je odsud, ale něčemu furt nerozuměl, třeba Sokyoku, 12. divizi a jiné. Ptal se tě na všechno možné a vypadalo to, že si všechno do puntíku pamatuje. Očividně si ale rád povídal.
Návrat nahoru Goto down
Akihiro

Akihiro

Moje RPG postava

Nábor - Stránka 6 Empty
PříspěvekPředmět: RE: Nábor   Nábor - Stránka 6 Icon_minitimeMon Apr 12, 2010 11:04 am

Akihiro

Stoupnu si do přelidněné místnosti v kasárnách a začnu řvát. JESTLI NEMÁTE CO DĚLAT TAK MAZEJTE NA TRÉNINK! KLIDNĚ TRÉNUJTE PROTI SOBĚ, VŠAK TY ZE 4. DIVIZE VÁS ZASE SEŠIJOU. ROZUMĚLI JSTE?!

Naposledy upravil Akihiro dne Mon Apr 12, 2010 11:05 am, celkově upraveno 1 krát (Reason for editing : Zapomněl jsem napsat a podtrhnout jméno.)
Návrat nahoru Goto down
Phate69

Phate69

Nábor - Stránka 6 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 6 Icon_minitimeMon Apr 12, 2010 1:26 pm

Ikkaku Madarame

Přišel jsem k tomu typanovi, kterej tu řval na celá kasárna. Tak poslyš, ty ksichte, jestli tu budeš jen tak vyřvávat, sejme tě ten novej kapitán. A jestli nevidíš, spousta lidí z divize se právě vrátila ze čtyřky. Jestli chceš bojovat, počkej chvilku, on si ten kapitán zase přijde léčit komplex. Pak jsem si šel sednout. Část shinigammi se ale navzdory mému vysvětlení zvedla a tasila dřevěná zampakutou.
Návrat nahoru Goto down
Akihiro

Akihiro

Moje RPG postava

Nábor - Stránka 6 Empty
PříspěvekPředmět: RE: Nábor   Nábor - Stránka 6 Icon_minitimeMon Apr 12, 2010 2:06 pm

Akihiro

Přijdu v klidu k Ikkakuovi Madarameovi a začnu na něj mluvit tak, aby to slyšel jen on. Kamaráde věř, že já to nemyslim zle. Ale potřebuju aby byli vytrénovaný a připravený v každý situaci. A teď to sakra důležitý, fajn? Jestli seš pořád věrnej Zarakimu tak pojď se mnou, protože ho potřebuju najít a nutně s nim mluvit. A cestou ti všechno vysvětlim. Plešoun blbej.
Návrat nahoru Goto down
Phate69

Phate69

Nábor - Stránka 6 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 6 Icon_minitimeMon Apr 12, 2010 2:51 pm

Madarame Ikkaku

Zazubil jsem se mu do tváře. Zajímavý, jenže člověka s vyhředlejma střevama těžko něčemu naučíš. Jejich stav neni připravený k boji. Náš kapitán je permanentně posílá do čtyřky, ten idiot ani nevytáhne dřevěnou zbraň. Nejdřív se musí uzdravit. Pak ti je předám a muč si je třeba tejden v kuse. Jdeme, vím, kde najdem Zarakiho
Návrat nahoru Goto down
loki

loki

Moje RPG postava
Jméno postavy:
Hodnost:

Nábor - Stránka 6 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 6 Icon_minitimeMon Apr 12, 2010 3:23 pm

Chin Jin

Stojím klidně dál. Působivý...Škubne mi koutek úst. Omlouvám se kapitáne Chin Jin 6. člen 1. divize netuším co máte na mysli já jen že jste náš kapitán a já až do teď nevěděla kdo že jste. Já vím že na vás má asi hodně lidí spadeno ale vlastní si vraždit nemusíte. Mohl byste prosím dát ten meč dolu uznejte že vám by taky nebylo příjemný když byste někam vlezl a najednou by vám někdo držel kudlu pod krkem...

Naposledy upravil loki dne Mon Apr 12, 2010 3:57 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
Akihiro

Akihiro

Moje RPG postava

Nábor - Stránka 6 Empty
PříspěvekPředmět: RE: Nábor   Nábor - Stránka 6 Icon_minitimeMon Apr 12, 2010 3:35 pm

Akihiro

Počkám než vyjdem z kasáren a pak se rozpovídám. Takže, můj plán je: Přesvědčím kapitána Kenpachiho, když jsem 3. důstojník tak by mohl poslouchat, aby se k nám přidal. Potom s nim a celou 11. divizí půjdem jako by na trénink. Zvolíme ale cestu kolem nepravého kapitána 11. divize. Ten trénink mu dopředu ohlasim takže až nás pocítí bude vědět že jdem jenom na trénink. Potom na něj celá 11. divize zaútocí. Tímto budeme mít moment překvapení. Ať má ban-kai silný jak chce, prostě jednou podlehne. To vyburcuje ostatní divize a pomůžou nám s dalšíma kapitánama. My je dokážeme porazit, ale jenom společně. Problém je, jak dostat celou divizi aby nám pomohla, vliv by na tom mohl mít Kenpachi. Tak nějaký další nápady, který by mohli zlepšit plán? Kouknu na něj.
Návrat nahoru Goto down
Kashike

Kashike

Nábor - Stránka 6 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 6 Icon_minitimeMon Apr 12, 2010 4:26 pm

Kashike

Fakt celkem fajn kluk, pokud se mi při boji nepřiplete do cesty, nechám ho být. O Soifong- taicho vám můžu sehnat nějáké informace, jednoduše se zeptám. Správných lidí. Uvidíme. Doděláme papíry, pak vstanu a upravím si haori, aby byl jasný erb na zádech. Bude drzé, když vás pozvu na saké? Zapijeme dnešní papíry.

Spoiler:

Naposledy upravil Kashike dne Mon Apr 12, 2010 5:08 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
Phate69

Phate69

Nábor - Stránka 6 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 6 Icon_minitimeMon Apr 12, 2010 4:51 pm

Chin Jin

Kapitán se ve zlomku vteřiny objevil zase před tebou s mečem v pochvě. To nebyla špatná výmluva. Neukázala jsi strach. Ty se mi budeš hodit. Jsem Gunryio Nai, kapitán první divize. Na Sokyoku jsem viděl, jak jsi popravila Yamammota. Tos k němu necítila žádnou lítost?

Madarame Ikkaku

Hm, ten chlap má koule. Ty si opravdu myslíš, pane "třetí člene", že si uvědomuješ, že čtvrtina divize stojí za novým kapitánem kvůli respektu a druhá čtvrtina kvůli strachu ze Zarakiho? Dovedeš si představit, ty dubová hlavo, jak by to vypadalo, kdyby se porvala jedenáctá divize mezi sebou? Můžeš je přesvědčovat, ale pochybuju, že s tebou půjdou a určitě se najde někdo, kdo to kapitánovi vyslepičí. Kdepak, kapitána jedenáctky bych si nechal až na konec. Došel jsem s tím klučinou až k Zarakiho doupěti. Nechám tě tu, musím ještě za Yumichikou, něco mi chce

Kashike

Spoiler:
Návrat nahoru Goto down
Akihiro

Akihiro

Moje RPG postava

Nábor - Stránka 6 Empty
PříspěvekPředmět: RE: Nábor   Nábor - Stránka 6 Icon_minitimeMon Apr 12, 2010 5:09 pm

Akihiro

No, musim přiznat, že ten plešoun má pravdu. No snad s kapitánem na něco přijdu. Přijdu ke dveřím, zaťukám a vejdu.

Spoiler:
Návrat nahoru Goto down
loki

loki

Moje RPG postava
Jméno postavy:
Hodnost:

Nábor - Stránka 6 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 6 Icon_minitimeMon Apr 12, 2010 5:12 pm

Chin Jin

Děkuji... Lítost? Pane té já se odnaučila na Zemi velice rychle,když vám jde o čas a musíte člověku jež sotva sípe vrazit trubičku do krku aby dýchal když musíte člověku s napůl urvanou rukou způsobit ještě větší bolest aby přežil nemůžete mít lítost. Ano byl to velice smutný akt ale nejsem tu dostatečně dlouho na to abych tu k někomu mohla cítit nějakou zavázanost. Jednala jsem dle rozkazu bohužel hádám že byl příliš velkou hrozbou než aby bylo možné nechat ho žít v ústraní.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Nábor - Stránka 6 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor - Stránka 6 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Nábor
Strana 6 z 11Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Next

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Bleach - (NE)Official CZ / SK RPG hra :: Herní svět :: Soul Society :: Hrací místnost-
Přejdi na: