Bleach - (NE)Official CZ / SK RPG hra
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

Nábor

Goto down 
+5
GeraltWOLF
Shunsui
Kashike
sea
Phate69
9 posters
Jdi na stránku : 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Next
AutorZpráva
Phate69

Phate69

Počet příspěvků : 328

Nábor Empty
PříspěvekPředmět: Nábor   Nábor Icon_minitimeMon Mar 22, 2010 4:56 pm

V Seireitei vládne trochu stísněná nálada. Nová třináctka vládne pevnou rukou. Nadruhou stranu je klid. Všichni plní své povinnosti a bývalí kapitáni neodporují zákonům.
Návrat nahoru Goto down
sea
Mistake editor
sea

Počet příspěvků : 132

Moje RPG postava
Jméno postavy: Iname Ayumi
Jméno Zanpakuto/Resurrección: Chisei
Hodnost: 14. důstojník 4. divize

Nábor Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor Icon_minitimeMon Mar 22, 2010 11:11 pm

Iname Ayumi

Dokončila jsem svou službu v nemocnici, uklidila nástroje a léky, předala informace o pacientech dalším medikům, sepsala nějaké ty zprávy a šla se projít po Seireitei. "Náhodou" má cesta vedla kolem deváté divize.
Třeba uvidím Hisagiho-sama. On je jediný pravý kapitán deváté divize...
Návrat nahoru Goto down
Phate69

Phate69

Nábor Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor Icon_minitimeMon Mar 22, 2010 11:19 pm

Iname Ayumi

Ano, opravdu jsi viděla Hisagiho. Seděl na schodech a říkal něco nováčkům. Podíval se na tebe. V jeho očích jsi viděla, že se mu tohle "nové uspořádání" nijak nezamlouvá, ale očividně s tím nehodlá nic dělat. Sklonil zpátky hlavu k asi pěti nováčkům a vykládal dál. Kreslil něco do písku, můžeš odhadovat, že jde nejspíš o nákres taktiky.
Návrat nahoru Goto down
sea
Mistake editor
sea

Moje RPG postava

Nábor Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor Icon_minitimeMon Mar 22, 2010 11:27 pm

Iname Ayumi

Vůbec neví, že s novými kapitány taky nesouhlasim, pomyslela jsem si smutně, odvrátila se a zamířila pryč. Konkrétně na Soukyoku, kde by nikdo neměl být... Nikdy si mě nevšimne jinak, než jako... medika ze čtvrté divize...
Návrat nahoru Goto down
Kashike

Kashike

Počet příspěvků : 96

Nábor Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor Icon_minitimeTue Mar 23, 2010 10:02 am

Kashike Gorin

Po papírů dodělání s vydám lehkým krokem na obhlídku divize. Celou cestu přemýšlím, jak by byl možný převrat. Nápad zamítnu a vydám se na své oblíbené místo k odpočinku. Vysápu se na Sokyoku a lehnu na větev jednoho stromu asi dva a půl metru nad zemí (dále jen moje větev vrrrrrr.) Ležím tam a pozoruji okolí.

Smajlíky si odpusť. Jen mimo hrací forum.
Návrat nahoru Goto down
Shunsui
Visored Leader
Shunsui

Počet příspěvků : 152

Nábor Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor Icon_minitimeTue Mar 23, 2010 12:35 pm

Jakmile jste dorazili na soukyoku,všimli jste si několika členů kido corps,jak pobíhají sem a tam a něco dávají dohromady,o kus dál visela na Soukyoku halapartně obří pečeť, a pod ní stálo několik dalších členů kido corps, zjevně jí opravovali.

Hej co tu děláte, křikl na Ayumi jeden z členů.. nevidíte,že se tady něco děje..

O kus dál to samé řval jiný člen na Kashike. Vypadali pěkně naštvaně.
Návrat nahoru Goto down
sea
Mistake editor
sea

Moje RPG postava

Nábor Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor Icon_minitimeTue Mar 23, 2010 12:41 pm

Iname Ayumi

"Umm... omlouvám se...," vykoktám, ukloním se a zamířím pryč. Asi se vrátim do laborky, tam je největší klid...
Návrat nahoru Goto down
Phate69

Phate69

Nábor Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor Icon_minitimeTue Mar 23, 2010 1:58 pm

Iname Ayumi

DOšla jsi do nemocnice, kdme vládl absolutní chaos.

Isane Kotetsu

Co tady tak stojíš? Kapitán jedenáctky si chtěl vyzkoušet pár členů, máme fofr. Tak tu tak nestůj a pohni řekla jsem právě příchozí shinigammi, a pak už jsem si jí nevšímala, protože Ikkakuovi se zase spustila krev. Už jsem nekoukala na to, jestli Iname plní rozkaz, nebo ne
Návrat nahoru Goto down
sea
Mistake editor
sea

Moje RPG postava

Nábor Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor Icon_minitimeTue Mar 23, 2010 2:15 pm

Iname Ayumi

"H-hai!" řekla jsem jen a zapojila se do procesu ošetřování raněných.
Návrat nahoru Goto down
Kashike

Kashike

Nábor Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor Icon_minitimeTue Mar 23, 2010 2:30 pm

Kashike

Fajn, už mizím. Prevíti jedni, nevědí jak se mají chovat. Vydám se tedy na své druhé milované místo, do areálu domu Kuchiki. Třeba se potkám s Byakuyou- sama. Kéž by.
Návrat nahoru Goto down
GeraltWOLF

GeraltWOLF

Počet příspěvků : 118

Moje RPG postava
Jméno postavy: Kurosaki Ryu
Jméno Zanpakuto/Resurrección: Tengetsu
Hodnost: Zástupce Shinigami

Nábor Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor Icon_minitimeTue Mar 23, 2010 8:54 pm

Hisagi Shin

Procházel sem se po seireitei. Byl sem zrovna na cestě do 9. divize. V posledních měsících tu je celkem chmurná nálada. Chtělo by to s tím něco udělat.... blesklo mi hlavou "To je fakt, tohle neprospívá nikomu. Teda krom těch nových kapitánů."ozval se Fuuraiken
Návrat nahoru Goto down
ShotJon

ShotJon

Počet příspěvků : 123

Nábor Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor Icon_minitimeWed Mar 24, 2010 6:09 pm

Yuki

Zase ta jedenáctka. Aspoň že mají teď moc velké bolesti na to aby se nám smáli a říkali nám, že jsme slaboši. Zajímalo by mě, kde by by bez nás byli. Pravděpodobně už několikanásobě pod drnem.

No nic snažím se být Isane při ruce a provádím základní ošetření tam, kde je třeba. Důležitý je rychlý zákroko, doléčí je už doktoři tady. Nás mediki zajímá jen to, aby se na sál dostali naživu.
Návrat nahoru Goto down
Shunsui
Visored Leader
Shunsui

Nábor Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor Icon_minitimeWed Mar 24, 2010 7:52 pm

Iname

Po spoustě vyléčených zraněních,výdeje reiatsu,úsměvů a milého přístupu jsi konečně měla chvilku odpočinku. Akorát se linula vůně kávy z kantýny,přes dvorek. Všimla sis,že Isane přišel akorát pekelný motýl.

Yuki

Konečně po litrech zastavené krve,zahojení a obvázaní tuctů zranění jsi měl čas na menší oraz. Akorát chystali menší občerstvení v kantýně.

Shin

Dorazil si do divize a viděl si bratra jak akorát vysílá někam motýla. Pak se opět chvilku věnoval teorii.

Kashike

Chodil sis po domě Kuchiki jako by se nechumelilo,ale stráže tě znali a nechali tě v klidu. Po chvilce jsi slyšel Byakuyu z audienční místnosti, před ní stál nekompromisně vyhlížející strážce,zdálo se že patří k novým kapitánům. Podle střihu shikahusha. Byakuyův hlas byl... rozčilený???,
Návrat nahoru Goto down
ShotJon

ShotJon

Nábor Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor Icon_minitimeWed Mar 24, 2010 8:58 pm

Yuki

SKočím si omýt krev z rukou a pak přijdu za Isane. Počkám až jí motýl předá zprávu a řeknu, "no myslím, že po dobře vykonané práci si melý gáblík zasloužime." Pak se trochu usměju.
Návrat nahoru Goto down
Kashike

Kashike

Nábor Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor Icon_minitimeWed Mar 24, 2010 9:03 pm

Kashike

Příjdu ke strážci: Co se tam děje? Tvářím se naprosto klidně a pohledem dávám najevo svoje postavení a to, že jsem o několik tříd výš než onen strážce.
Návrat nahoru Goto down
sea
Mistake editor
sea

Moje RPG postava

Nábor Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor Icon_minitimeWed Mar 24, 2010 9:04 pm

Iname Ayumi

Počkám, kousek stranou, než Kotetsu-san vyslechne motýla. Nešmíruju, neslyším, co říká, ale jsem připravená, kdyby pro mě měla rozkazy.
Návrat nahoru Goto down
Shunsui
Visored Leader
Shunsui

Nábor Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor Icon_minitimeWed Mar 24, 2010 9:17 pm

Iname a Yuki

Isane se na Yuki usmála, ano přišla vhod,pak kývla na Iname, pojďte mě docela po tom shonu vyhládlo, byla trochu nervózní,zjevně zprávou.

Kashike

Omy,to strážcův pohled tě posílal někam mezi odpadky.. Na chvilku z audieční síně vylétla vlna reiatsu,jako by se tam někdo přetlačoval duševní silou.. Po chvíli si se zděsil, duševní tlak Byakuyu zeslábl. Reiatsu narostlo a vyrazilo dveře, strážce a ty jste se otočili ke vchodu... z něj vylezl svalnatý chlápek, s Byakuyovým haori.. Podobně to nejspíše vypadalo v celé seireitei...

Spoiler:
Návrat nahoru Goto down
ShotJon

ShotJon

Nábor Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor Icon_minitimeWed Mar 24, 2010 9:19 pm

Yuki

Podívám se tázave na Isane a jdu jí bok po boku do jídelny. "Špatné zprávy?" zeptám se jen.
Návrat nahoru Goto down
Kashike

Kashike

Nábor Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor Icon_minitimeWed Mar 24, 2010 9:19 pm

Kashike

Shumpnu dovnitř. Rozhlédnu se, Byakuya- sama!!
Návrat nahoru Goto down
sea
Mistake editor
sea

Moje RPG postava

Nábor Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor Icon_minitimeWed Mar 24, 2010 9:22 pm

Iname Ayumi

"H-hai..." řeknu tiše a následuji Kotetsu-san a Yukiho-san do kantýny. Touhle dobou zprávy ani nemůžou být dobré...
Návrat nahoru Goto down
Phate69

Phate69

Nábor Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor Icon_minitimeWed Mar 24, 2010 9:50 pm

Yuki a Iname

Nene, jen...spousta kapitánů očividně už rezignovala Isane se na vás koukla tázavým pohledem, jestli víte, o co jde.

Kashike

Vletěl jsi do místnosti. Byakuya seděl bez haori na zemi a byl k tobě otočen zády. Mlčel. Po chvíli tvého zírání se otočil Jsem vpořádku. A ty mi příště nelez do pokoje
Pokoj vypadal celkem uklizeně, nejevil známky fyzického boje. A zavírej za sebou. Gestem ti naznačil, aby jsi odešel. Mezi dveřma jsi jen zaslechl Šestá divize má nového kapitána. Gratuluji, Kashike
Návrat nahoru Goto down
ShotJon

ShotJon

Nábor Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor Icon_minitimeWed Mar 24, 2010 9:52 pm

Yuki

"A co Unohana-taichou?" zeptám se na očividnou otázku.
Návrat nahoru Goto down
Kashike

Kashike

Nábor Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor Icon_minitimeWed Mar 24, 2010 9:56 pm

Kashike

Hai, sensei. Neni k čemu gratulovat. Divize je pořád vaše, i když ten hadr nosí někdo jinej. Následně vycouvám v hluboké pokloně a zavřu dveře. Postavím se venku a čekám.
Návrat nahoru Goto down
Phate69

Phate69

Nábor Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor Icon_minitimeWed Mar 24, 2010 10:04 pm

Iname a Yuki

Isane se zadívala do stolu. Dlouze, smutně koukala, než ze sebe vysoukala Kapitánka Unohana....sama....rezignovala. Naše nová kapitánka se jmenuje Kataki Chijin. Chvíli si s kapitánkou povídala u ní v kanceláři a pak vyšla s jejím haori. Kapitánka se stěhuje někam pryč... Isane se neudržela a začala pofňukávat
Návrat nahoru Goto down
sea
Mistake editor
sea

Moje RPG postava

Nábor Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor Icon_minitimeWed Mar 24, 2010 10:08 pm

Ayumi

Smutně skloním hlavu. Je to sice divný pocit, ale pro nás se skoro nic nemění. Teda doufám... Pořád sem budou chodit shinigami, co budou potřebovat ošetřit... Ale Unohanu-taicho nemůže jen tak někdo nahradit... Proč vlastně rezignovala? Vždyť to musí vědět!
"Omluvte mě..." pípnu a jdu hledat teď už bývalou kapitánku...
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Nábor Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nábor   Nábor Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Nábor
Strana 1 z 11Jdi na stránku : 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Next

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Bleach - (NE)Official CZ / SK RPG hra :: Herní svět :: Soul Society :: Hrací místnost-
Přejdi na: