| Nábor | |
|
+5GeraltWOLF Shunsui Kashike sea Phate69 9 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
sea Mistake editor
Počet příspěvků : 132
Moje RPG postava Jméno postavy: Iname Ayumi Jméno Zanpakuto/Resurrección: Chisei Hodnost: 14. důstojník 4. divize
| Předmět: Re: Nábor Mon Mar 29, 2010 2:01 pm | |
| Ayumi
"Aha... no, našla jsem to jen jedny poznámky psaný jejím rukopisem..." vezmu ten papír, co jsem dala stranou a podám ho Yukimu. "Tady," řeknu s úsměvem. Pak zvážním. "Ehm... Yuki-san... nevíš, koho mají popravovat?" zeptám se a ukážu na příslušný řádek v poznámkách. | |
|
| |
Akihiro
Počet příspěvků : 37
Moje RPG postava Jméno postavy: Akihiro Lupo Jméno Zanpakuto/Resurrección: Chishio Hodnost: 3. člen 11. divize
| Předmět: RE:Nábor Mon Mar 29, 2010 6:15 pm | |
| Akihiro
Děkuji. Jo, a dal bych si dvojtou porci tý speciality! Usadím se a čekám na jídlo, mezitím si trochu popřemýšlím. Tak si řikám zaco ho chtěj popravit? Každopádně se tam musim zejtra dostat. Snad tam pustěj každýho. Pro jistotu se ještě zeptám barmana, abych měl čas si promyslet plán, kdyby něco. Jeden nikdy neví. | |
|
| |
ShotJon
Počet příspěvků : 123
| Předmět: Re: Nábor Mon Mar 29, 2010 7:06 pm | |
| Yuki
"Nejsem si jist," řeknu Ayumi ap ročtu si řádek. "Snad ne, někoho kdo se bránil těm novým grázlům." řeknu. Jo jsou to grázlové nic jiného. | |
|
| |
sea Mistake editor
Moje RPG postava Jméno postavy: Iname Ayumi Jméno Zanpakuto/Resurrección: Chisei Hodnost: 14. důstojník 4. divize
| Předmět: Re: Nábor Mon Mar 29, 2010 7:45 pm | |
| Ayumi
"Mám špatný pocit... Ale ať už popraví kohokoli, já nemám šanci tomu zabránit," trošinku smutně se usměju. "A jestli to bude někdo důležitý... tak se to dozvíme..." pokrčím rameny a jdu se věnovat své práci. | |
|
| |
GeraltWOLF
Počet příspěvků : 118
Moje RPG postava Jméno postavy: Kurosaki Ryu Jméno Zanpakuto/Resurrección: Tengetsu Hodnost: Zástupce Shinigami
| Předmět: Re: Nábor Mon Mar 29, 2010 7:47 pm | |
| Shin
Procházel sem skrze Seireitei. Nějak se mi nevedlo potkat nikoho známého tak sem šel dál... | |
|
| |
Phate69
Počet příspěvků : 328
| Předmět: Re: Nábor Mon Mar 29, 2010 7:51 pm | |
| Akihiro
Po chvíli k tobě přišel barman a přinesl ti slíbenou specialitu. Vypadalo to docela chutně, hodně masa, málo vitamínů, znáš to zachechtal se barman Ještě něco?
Yuki a Ayumi
Yuki donesl poznámky Isane, tam u poděkovala a hezky se na něj usmála.
Ayumi toho měla na práci jen málo, protože už se blížil večer a situace se vcelku utišila.
Shin
Zamyšleně jsi prošel kolem Sokyoku, na kterém bylo opravdu hodně hluku. Potkal jsi Kiru, někam utíkal a málem tě srazil. Vypadal trošku nakvašeně, ale vcelku vpořádku. Začlo se stmívat. | |
|
| |
GeraltWOLF
Moje RPG postava Jméno postavy: Kurosaki Ryu Jméno Zanpakuto/Resurrección: Tengetsu Hodnost: Zástupce Shinigami
| Předmět: Re: Nábor Mon Mar 29, 2010 8:40 pm | |
| Shin
Kira-san ? Kam tak pospíchá ? blesklo mi hlavou. Zamířil sem k nám do kasáren mrknout se jestli nepořádá divize trénink nižších šarží... | |
|
| |
sea Mistake editor
| Předmět: Re: Nábor Mon Mar 29, 2010 8:59 pm | |
| Ayumi
Svou práci pro divizi mám pro dnešek hotovou, v laborce ale ještě chvíli zůstanu a pročítám si některé starší pokusy či analýzy. Prostě mě to baví. Když se pomalu přikradl večer, došla jsem si do kantýny pro večeři a pak do kasáren - vysprchovat a spát. | |
|
| |
ShotJon
| Předmět: Re: Nábor Mon Mar 29, 2010 9:50 pm | |
| Yuki
Donesl jsem Isane poznámky a šel si dopsat hlášení z dneška. Být pravá ruka fuku-taicha má přeci jen nějaké ty nevýhody jako víc papírování. Celou dobu mi, ale vrtalo v hlavě koho popraví. A za co? Také jsem se divil, že šlechtické rodiny ještě neřekli ani Ň nad tím co seděje. | |
|
| |
Akihiro
Moje RPG postava Jméno postavy: Akihiro Lupo Jméno Zanpakuto/Resurrección: Chishio Hodnost: 3. člen 11. divize
| Předmět: RE:Nábor Mon Mar 29, 2010 10:09 pm | |
| Akihiro
Kousnu si. Mňam, to je paráda. Jo, málem bych zapomněl! Sním další sousto a s plnou pusou se zeptám - Je ta poprava, no jak to říct, přístupná? | |
|
| |
Phate69
| Předmět: Re: Nábor Mon Mar 29, 2010 10:49 pm | |
| AkihiroMyslím si, že bude od dvacátých důstojníků výš. Možná pro všechny. Podle toho, kdo to bude. Ještě něco si dáš, nebo zaplatíš? Barman pohodil hlavou k oknu, kde zapadalo slunce. ShinDoběhl jsi k aréně. Opravdu tam bylo pár shinigammi. Ti ale vypadali, jako že jsou pěkně nalití sakém. Dva tam blekotali něco o popravě, další dva byli rádi, že stojí na nohou a jeden zkoušel vyslat shakkaho. Uhnul jsi jen o chloupek. Shinigammi na tebe s omluvným výrazem vysypal něco jako: Promiň, kámo, to mělo bejt soukatsui A sesunul se na podlahu. Tady na trénink moc nepochodíš. - Spoiler:
Počítám, že už nikdo "tenhle den" nic nechce, kdyžtak napište post. Zítra hodím zítřek.
| |
|
| |
Akihiro
| Předmět: RE: Nábor Mon Mar 29, 2010 11:02 pm | |
| Akihiro
Ještě dvě flašky saké, ať mám hezkou noc. Usměju se. Potom zaplatím a odejdu na ulici. Jdu do kasáren 11. divize. Cestou si sem tam loknu. | |
|
| |
Phate69
| Předmět: Re: Nábor Mon Mar 29, 2010 11:32 pm | |
| Všichni se uložili do pelechů, všechny zvuky se zklidnili. Jen reiatsu nových kapitánů, které naplnilo den, připomínalo, že se v Seireitei něco děje...
A začal nový den.
Slunce se vyhouplo nad Seireitei a Gotei se začala probouzet k životu. Během prvních pár hodin ale na všechny dopadl takový divný nádech sklíčenosti. | |
|
| |
GeraltWOLF
| Předmět: Re: Nábor Tue Mar 30, 2010 9:18 pm | |
| Shin
Vyšel sem z pokoje a zašel do umývárky. Provedl sem hygienu převklíkl se, zašel na snídani a vydal se hledat bratra. Potřebuju zjistit co se dneska děje... | |
|
| |
Kashike
Počet příspěvků : 96
| Předmět: Re: Nábor Tue Mar 30, 2010 10:41 pm | |
| Kashike
Hned jak ráno vstanu, vyrazím do kanclu podkapitána. Zajímá mě, co je to za osobu. Ach, Byakuya- sama, jak já ty nové nenávidím. Příjdu ke dveřím, zaklepu a počkám. | |
|
| |
Akihiro
| Předmět: RE: Nábor Tue Mar 30, 2010 11:13 pm | |
| Akihiro
Ráno se probudím, umyji, obléknu atd. Potom jdu do toho samého baru na snídani. Tak si řikám, jak se bude tvářit až mě zase uvidí. No, to je stejně jedno. Potom půjdu v klidu na tu popravu a uvidíme. | |
|
| |
sea Mistake editor
| Předmět: Re: Nábor Wed Mar 31, 2010 12:08 am | |
| Ayumi
Po probuzení a ranní hygieně zamířím do kantýny na snídani a pak jdu do nemocnice, kde bych měla mít práci. | |
|
| |
ShotJon
| Předmět: Re: Nábor Wed Mar 31, 2010 1:21 am | |
| Yuki
Po ranní rozcvičce, hygieně a snídani se zajdu podívat na nástěnku. Jako medik nemám služby v nemocnici, ale to neznamená, že se mě netýká pohotovost. | |
|
| |
Phate69
| Předmět: Re: Nábor Wed Mar 31, 2010 11:50 am | |
| Shin
Bratr byl ve své kanceláři. Přijal tě a po krátkém přivítání čekal, co z tebe vypadne
Kashike
Zaklepal jsi na kancelář nového podkapitána. Ozvalo se vcelku přátelské, nenucené Dále. Podkapitán seděl u stolu a trochu zmateně koukal na papíry, které se mu tu nakupily. Co bys rád?
Akihiro
Přišel jiný barman, nemůžou mít přece šichtu celý den. Donesl ti objednávku.
Ayumi a Yuki
V nemocnici jste se dozvěděli, že máte den volno. a záhy jste se dozvěděli proč.
Všichni důstojníci do 20. místa
Odněkud se vylouplo hejno motýlů, které se rozletěli po celé Seireitei. Všem důstojníkům nad 20. číslo sedli motýli na prst nebo na hlavu a začali doručovat zprávu, všem stejnou: Všichni důstojníci nad dvacátý post, kapitány nevyjímaje. Mluví kapitán první jednotky Gunryio Nai. Dnes přesně v poledne se dostavte na Sokyoku. Uskuteční se zde poprava bývalého kapitána první jednotky Yamammota Shigekuni Genryuusaie... Poté se motýli rozletěli zpátky kamsi... | |
|
| |
ShotJon
| Předmět: Re: Nábor Wed Mar 31, 2010 12:03 pm | |
| Yuki
Panebože! Oni chtějí popravit So-Taicha? To přece nemůžou! Ježíší co mám dělat! Já vím, můžu něco zkusit! Bude to pošetilé a naivní, ale můžu to zkusit. Možná to i vyjde. Zkusím se na to zeptat naší nové kapitánky, nemůže to být přece psychpatka, když si vzala na starost čtvrou divizi? To by nedávalo smysl. Snad mě přijme.
Vyrazím ke kanceláři kapitánky zkusti jí najít. Prřípadně se poptám. | |
|
| |
Akihiro
| Předmět: RE: Nábor Wed Mar 31, 2010 1:47 pm | |
| Akihiro
Sním snídani, zaplatím a vyrazím na tu popravu. | |
|
| |
Phate69
| Předmět: Re: Nábor Wed Mar 31, 2010 2:15 pm | |
| Akihiro- Spoiler:
Okradl ses o čas, bude se řešit dopoledne
Na Sokyoku už přišlo pár důstojníků. Kidou jednotky a první divize tam stojí nastoupené v popravčích rouchách. YukiKapitánka seděla ve svojí kanceláři a něco nedůležitého řešila s Isane. Když jsi přišla, slušně tě požádala, abys chvilku počkala a potom tě s úsměvem přijala. | |
|
| |
ShotJon
| Předmět: Re: Nábor Wed Mar 31, 2010 2:28 pm | |
| Yuki
Když vejdu do kanceláře tak se ukloním. Vidím, že něco řeší s Isane tak si stoupnu vedle dveří, čumím do podlahy a čekám až na mě bude mít čas. Když mě pak přijme tak před ní předstoupím a znovu se ukloním.
"Satori Yuki, 16. důstojník." představím se, přeci jen nás nemůže zatím znát. "Chci se na něco zeptat Taichou. Asi je to ode mě troufalé, ale když jsem se dozvěděl o popravě Yamamoto-dona tak jsme prostě musel přijít." na chvíli se odmlčím a tvářím se trochu ztrápeně. Jsem nervózní a i trochu zmatený. "Tím chci říct, že mi přijde divné, když ve chvíli kdy Gn získal klíč, tak jediné co zatím děláme je, že se pereme mezi sebou a teď se ještě chystá poprava jednoho z nejsilnějších shinigami v celé historii. Snažte se mě pochopit, ale přijde mi, že si takhle akorát kopeme vlastní hrob a hrajeme Ginovi do karet." Vypustím to ze sebe a čekám co na to kapitánka řekne. Čekám že vybuchne, ale je tu šance, že se tak nestane. | |
|
| |
sea Mistake editor
| Předmět: Re: Nábor Wed Mar 31, 2010 2:47 pm | |
| Ayumi
Cože? Vrchní kapitán Yamamoto? Ale proč? To přece nedává smysl! Začnu zmateně přecházet po chodbě, kde mě motýl zastihl. Co mám dělat? Co mám dělat? Přece nemůžu nechat popravit vrchního kapitána... Ale co můžu udělat? Nemůžu nic, umím jen léčit, neumím bojovat... Zastavím se, chvíli se jen tak dívám před sebe a pak zajdu do laborky, třeba mě něco během dopoledne napadne... | |
|
| |
GeraltWOLF
| Předmět: Re: Nábor Wed Mar 31, 2010 3:16 pm | |
| Shin
Je tu docela pozdvižení. Slýchávám že dneska se má něco stát....ale nějak sem se nedozvěděl o co jde... podíval sem se na něj s tázavým výrazem... | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Nábor | |
| |
|
| |
| Nábor | |
|