| Loajalita | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Marvin
Počet příspěvků : 48
Moje RPG postava Jméno postavy: Maikeru Rai Jméno Zanpakuto/Resurrección: katatsumuri Hodnost: 4 (teď už 3) člen 2. divize
| Předmět: Re: Loajalita Fri Aug 13, 2010 4:00 pm | |
| M.Rai Ona měla pravdu, další zvíře do zoo. připravím si zbraň a soustředím se na udržování bariery. Tak teď ukaž Chin co s tím pískem uvnitř dokážeš. | |
|
| |
loki
Počet příspěvků : 47
Moje RPG postava Jméno postavy: Jméno Zanpakuto/Resurrección: Hodnost:
| Předmět: Re: Loajalita Sun Aug 15, 2010 12:36 pm | |
| Chin Jin
Rozprostřu písek po stěnách bariéry a udělám z něj ostny které vší silou najednou proletí ke středu ve kterém utvoří ostnatou kouli ze které vyletí ostny zase ke stěnám kde se písek zase rozprostře s úmyslem z hollowa udělat cedník. | |
|
| |
Phate69
Počet příspěvků : 328
| Předmět: Re: Loajalita Mon Aug 16, 2010 11:03 am | |
| M.Rai a Chin
Máte štěstí. Hollow dostal zásah do masky a rozpadl se. Oba hollow se rozpadli (v bariéře byli už dva). Ostatní shinigammi se úspěšně brání, měli byste jim pomoct. | |
|
| |
Kashike
Počet příspěvků : 96
| Předmět: Re: Loajalita Mon Aug 16, 2010 5:30 pm | |
| Kashike
Za letu použiju cepín jako kotvu a něčeho se chytím. Znovu po hollowovi hodím zbraň a jsem připraven hodit i druhou. Tou první mířím na masku a hod je s rotací. | |
|
| |
Phate69
| Předmět: Re: Loajalita Tue Aug 17, 2010 8:57 am | |
| Kashike
Ozvalo se prasknutí a hollow se rozpadl. V tu chvíli z něj vyletěli dva byakuraie a jeden soukatsui ohromnou ryhclostí na tebe. Hollow je ale po smrti a ty se můžeš vrátit k ostatním. | |
|
| |
Phate69
| Předmět: Re: Loajalita Tue Aug 17, 2010 9:03 am | |
| Poslední hollow byli rozdrceni a shinigammi se seskupili na náměstí. Náhle se k vám zatoulal lehký vánek, takový líný závan reiatsu, plazil se při zemi, že by vypadal jako ranní mlha. Plazil se a všechny vás lákal. | |
|
| |
GeraltWOLF
Počet příspěvků : 118
Moje RPG postava Jméno postavy: Kurosaki Ryu Jméno Zanpakuto/Resurrección: Tengetsu Hodnost: Zástupce Shinigami
| Předmět: Re: Loajalita Tue Aug 17, 2010 2:37 pm | |
| Kurosaki Ryu
Co to je tentokrát ? podívám se tím směrem, Tengetsua v pohotovosti položeného přes rameno. Asi blbost ptát se jestli někdo ví, co to je že ? prohodím k ostatním... | |
|
| |
Nagashi
Počet příspěvků : 15
| Předmět: Re: Loajalita Tue Aug 17, 2010 3:24 pm | |
| Nagashi Hiroyitsu
Když jsem zrovna odcházel z obchodu po práci tak jsem zahlédl skupinku lidi v černém. Co to je? že by nějaký cosplay? Najednou jsem začal cítit něco divného a nevěděl co to je. Přišel jsem trochu blíž a tajemným pohledem jsem se díval ke skupince lidi a k tomu místu. | |
|
| |
loki
| Předmět: Re: Loajalita Tue Aug 17, 2010 6:54 pm | |
| Chin Jin
Rozhlížím se kolem a všimnu si že někdo na nás zírá.On se.... on se dívá na nás? kouknu se směrem jakym kouká ten týpek. Nic tam není... on se fakt kouká na nás.Co si asi musí myslet chudák... Správně jak si to uhod? Každopádně nevim jak vám ale mě se to moc nelíbí... Písek víří kolem a plazí se po mě jako kdyby to byla hromada hadů. | |
|
| |
Nagashi
| Předmět: Re: Loajalita Tue Aug 17, 2010 7:35 pm | |
| Nagashi Hiroyitsu
Když jsem se poohlédl kolem sebe nikdo jiný si jich ani nevšímal a podle řeči jednoho z nich je ta tím něco zvláštního. Nejsem typ, který se stára o takovíhle věci, ale prostě mě to zajímalo přemohl jsem se a vydal ke skupince lidi. Co se to tu děje? Podle toho jak vypadáte bych řekl že nejste jen tak obyčejní lide a podle reakci kolemjdoucích jsem si všiml že vás asi nikdo jiný nevidí. A nemyslím si že by jsi nevšimly nebo se nepodívaly na takhle divné lidi. A asi tet si musí myslet že jsem taky divný, když tu mluvím do prázdna podle jejich pohledu. pověděl jsem jim s chladným klidem. | |
|
| |
Kashike
| Předmět: Re: Loajalita Tue Aug 17, 2010 9:00 pm | |
| Kashike
S klidem uhnu kidu a vrátím se k ostatním. Stoupnu si kousek od Chin a pozoruju jak se dívá na jednoho kluka. Ten kluk pak příjde a začne se vytptávat. Okázale ho ignoruji a zkoumám to divné reiatsu. | |
|
| |
GeraltWOLF
Moje RPG postava Jméno postavy: Kurosaki Ryu Jméno Zanpakuto/Resurrección: Tengetsu Hodnost: Zástupce Shinigami
| Předmět: Re: Loajalita Tue Aug 17, 2010 9:26 pm | |
| Kurosaki Ryu
Předně bys měl odsud vypadnout. Tohle není místo pro lidi s vysokým reiatsu. Mohli by se na tebe zaměřit. řeknu tomu chlápkovi co nás vidí. Vysoké reiatsu...ale že tu někdo další uvidí shinigami to sem nečekal. | |
|
| |
Nagashi
| Předmět: Re: Loajalita Tue Aug 17, 2010 10:13 pm | |
| Nagashi Hiroyitsu
Nadzvedl jsem trochu hlavu. Tohle jsem nečekal zajímavé. Trochu jsem se pohrdavě usmál Vypadá to že tohle není nic pro mě. Přišel jsem to tu zkontrolovat jen pro bezpečnost studentu. A nepřežeňte to s tím hraním. Obrátil jsem se a šel pomalým krokem pryč, přičemž jsem vytáhl můj telefon z kapsy a někomu volal. Na chvíli jsem jen nepatrně otočil hlavu a podíval se zpátky na tu skupinku těch divných lidi a zase usmál. Pak jsem šel dál směrem k mému domu. | |
|
| |
GeraltWOLF
| Předmět: Re: Loajalita Tue Aug 17, 2010 11:45 pm | |
| Kurosaki Ryu
Prej hrát...heh. Kdybysme aspoň jeli na body tak neřeknu ale takhle je řežem jen kvůli přežití. ušklíbnu se a dál sleduju. | |
|
| |
Phate69
| Předmět: Re: Loajalita Wed Aug 18, 2010 7:58 am | |
| Reiatsu sílilo. Pořád bylo ještě líné a pomalé, ale už ho cítil i Nagashi. Nedalo se přehlédnout, odkud jde. Když jste zvedli hlavu, na radnici jste uviděli "muže", tedy spíš humanoidní postavu, která se dívala směrem k vám. Jeho postoj byl klidný. Pak dal ruce k sobě, foukl jako když se dělá sova a z jeho dlaní vylétli další hollow. Vypadalo to an naše známé v několika kopiích. Naštěstí už víte, co s nimi máte dělat. - Spoiler:
| |
|
| |
Nagashi
| Předmět: Re: Loajalita Wed Aug 18, 2010 11:33 am | |
| Nagashi Hiroyitsu
Pozvedl jsem hlavu tam odkud vycházela ta divná energie. Pohlédl jsem na něj Co to k***a je. řekl trochu s překvapením. Že by to patřilo k té hře? Ale co to vyletělo z jeho rukou? A nevidím tu žádné věci na efekty. Poohlédl se po okolí, když nic neviděl tak se podíval zpátky na toho divného chlápka a věci které mu vylétly z jeho dlaní. | |
|
| |
Kashike
| Předmět: Re: Loajalita Wed Aug 18, 2010 7:13 pm | |
| Kashike
Na nic nečekám a hodím jeden cepín přímo proti těm hollow. Když trefím masku paráda, když ne a cepín mezi nimi proletí, trhnu vší silou do strany aby drát udělal co největší paseku. Po provedení útoku si zbraň ztáhnu zpět. | |
|
| |
GeraltWOLF
| Předmět: Re: Loajalita Wed Aug 18, 2010 9:20 pm | |
| Kurosaki Ryu
Namířím ruku přímo proti masce jednoho z nich a pálím Byakurai... | |
|
| |
Marvin
Počet příspěvků : 48
Moje RPG postava Jméno postavy: Maikeru Rai Jméno Zanpakuto/Resurrección: katatsumuri Hodnost: 4 (teď už 3) člen 2. divize
| Předmět: Re: Loajalita Thu Aug 19, 2010 2:46 am | |
| M.Rai
Jsme hrozně daleko, musíme o kus blíž, jinak je to jako střelnice Schovám katatsumuri do zádového pouzdra chvíli počkám kdo půjde semnou a vyběhnu. Vyskáču na nejbližší bárák a mířim po obvodu náměstí o něco blíž. Když nic, alespoň roztříštím jeho síly. | |
|
| |
Nagashi
| Předmět: Re: Loajalita Thu Aug 19, 2010 3:06 pm | |
| Nagashi Hiroyitsu
Když viděl jak začínají bojovat proti těm tvorům tak jsem si myslel To není moje věc měl bych jít pryč. Ale vzpoměl si na svoje dětství Ach jo myslím že nakonec jim pomůžu i když to vypadá že to potřebovat nebudou, ale možná se od nich dozvím něco zajímavého. začal se rozhlížet rychle okolo. Potřebuji nějaký zdroj vody rychle. | |
|
| |
loki
| Předmět: Re: Loajalita Thu Aug 19, 2010 5:04 pm | |
| Chin Jin
Vyhlídnu si jednoho z hollowů a opět se ho snažím chytit a dostat na zemi a co nejvíc zpomalit nejlíp znehybnit. No paráda... | |
|
| |
Phate69
| Předmět: Re: Loajalita Fri Aug 20, 2010 7:54 am | |
| Záhadný
Jeho hlas se nesl tichým, šepavým tónem po celém náměstí, až vás z toho zamrazilo. Jste nepoučitelní. A ti, jež se poučili nedokážou své znalosti předat dále.
Ryuův hollow se rozpadl. Ostatní, kteří byli pod útokem se nepatrně zvětšili a přešli do útoku.
M.Rai se musel bránit hollowovi, proti kterému stál před dvěma minutami. Ostatní máte čas na poslední přesuny. | |
|
| |
Kashike
| Předmět: Re: Loajalita Fri Aug 20, 2010 10:24 am | |
| Kashike
Přitáhnu si cepín zpátky. Tohle nikam nevede. Vyberu si nejbližšího hollowa, vyskočím proti němu a zaseknu mu jeden cepín přímo do masky. | |
|
| |
Nagashi
| Předmět: Re: Loajalita Fri Aug 20, 2010 11:13 am | |
| Nagashi Hiroyitsu
Ou. To nezní moc dobře. Podíval jsem se znova okolo a zahlédl že nedaleko je fontána s které tříská voda. Rozběhl jsem se k ní a viděl stát u ní dva moje studenty. Sakra Běžte pryč! zakřičel na ně. Oni když viděly svého senseie tak radši zmizely. Pak jsem se postavil před fontánu. Ruce jsem dal nepatrně od sebe a celá fontána explodovala a kolem mě levitovala voda. Pak jsem rukou namířil na jednoho s těch z maskou a zaútočil. Voda se ve vzduchu proměnila v tři bodce které pkl stvrdli jako meč. Jeden zautočíl na masku, druhy na hrud a třití do nohou. | |
|
| |
Phate69
| Předmět: Re: Loajalita Fri Aug 20, 2010 12:29 pm | |
| Záhadný
To by stačilo. Tleskl a všichni hollow se vypařili. To nebylo špatné. Uvidíme se zase někdy příště, shinigammi. I s tebou, Nagashi. ukázal na tebe prstem a na jeho zjizvené tváři bys rozpoznal úsměv. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Loajalita | |
| |
|
| |
| Loajalita | |
|