Bleach - (NE)Official CZ / SK RPG hra
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

Loajalita

Goto down 
+3
loki
Marvin
Phate69
7 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5
AutorZpráva
GeraltWOLF

GeraltWOLF

Počet příspěvků : 118

Moje RPG postava
Jméno postavy: Kurosaki Ryu
Jméno Zanpakuto/Resurrección: Tengetsu
Hodnost: Zástupce Shinigami

Loajalita - Stránka 5 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Loajalita   Loajalita - Stránka 5 Icon_minitimeFri Aug 20, 2010 1:21 pm

Kurosaki Ryu

A srandu si ze mě neděláš ? podívám se na něj lehce iritovaně. Co seš zač ?
Návrat nahoru Goto down
Kashike

Kashike

Počet příspěvků : 96

PříspěvekPředmět: Re: Loajalita   Loajalita - Stránka 5 Icon_minitimeFri Aug 20, 2010 2:44 pm

Kashike

Zruším shikai a rozhlédnu se kolem. Pak se postavím k lidem ze své skupiny a čekám co bude.
Návrat nahoru Goto down
loki

loki

Počet příspěvků : 47

Moje RPG postava
Jméno postavy:
Jméno Zanpakuto/Resurrección:
Hodnost:

PříspěvekPředmět: Re: Loajalita   Loajalita - Stránka 5 Icon_minitimeFri Aug 20, 2010 3:30 pm

Chin Jin

Zruším shikai a schovám zanpakutou do pochvy...Konec? ohlídnu se na toho Nagashiho a přejedu ho zkoumavým pohledem A ty se seš kdo??? Podívám se po ostatních a čekám co kdo vymyslí.
Návrat nahoru Goto down
Nagashi

Nagashi

Počet příspěvků : 15

PříspěvekPředmět: Re: Loajalita   Loajalita - Stránka 5 Icon_minitimeFri Aug 20, 2010 3:39 pm

Nagashi Hiroyitsu

Jak znal mé jméno nevzpomínám si že bych ho tady říkal. Pak jsem pohlédl na ty shinigami a vyděl že se na mě dívají a pokládají své zbraně. No.. já.. jsem jen obyčejný učitel s průměrným platem. řekl a voda kolem něj se vypařila. Tse tohle mi ještě scházelo.
Návrat nahoru Goto down
Phate69

Phate69

Počet příspěvků : 328

PříspěvekPředmět: Re: Loajalita   Loajalita - Stránka 5 Icon_minitimeFri Aug 20, 2010 3:46 pm

Neznámý

Opět si dýchl do dlaní a v očích se mu zalesklo. Před vámi stál...So-taichou.

Yamammoto Genryuusai

Shinigammi. Od mé smrti se toho moc nestalo, že? To je Váš problém. Příliš se zajímáte o sebe. Moc se podezíráte místo toho, abyste viděli větší cíl. Před vámi na střeše stojí muž, který jedním dýchnutím vyvolal armádu hollow a vy se zabýváte jedním Ryokou, který vidí spirituální část světa. Ani nevíte, jak moc jsem zklamán. Stál tam majestátně, opíral se o hůl a všichni jste cítili jeho pohled.
Návrat nahoru Goto down
Marvin

Marvin

Počet příspěvků : 48

Moje RPG postava
Jméno postavy: Maikeru Rai
Jméno Zanpakuto/Resurrección: katatsumuri
Hodnost: 4 (teď už 3) člen 2. divize

PříspěvekPředmět: Re: Loajalita   Loajalita - Stránka 5 Icon_minitimeFri Aug 20, 2010 8:00 pm

M.Rai

Zmateně zastavím na některém ochozu, kde mě před chvíli napadl holow Co to sakra je? z neznámého útočníka se vyklubal Yamammoto Tady je něco špatně Zbraň mám stále na zádech ale očekávám, že jí budu muset každou chvíli tasit. Pokusím se zjistit jestli je to opravdu on, dle jeho Reiatsu.
Návrat nahoru Goto down
Nagashi

Nagashi

Počet příspěvků : 15

PříspěvekPředmět: Re: Loajalita   Loajalita - Stránka 5 Icon_minitimeFri Aug 20, 2010 9:24 pm

Nagashi Hiroyitsu

Tohle už není moje to až si vyřeší mezi sebou. A odešel pryč směrem domu.
Návrat nahoru Goto down
Phate69

Phate69

PříspěvekPředmět: Re: Loajalita   Loajalita - Stránka 5 Icon_minitimeSat Aug 21, 2010 6:04 pm

Neznámý se pousmál a řekl: Jste slabí. Moc slabí. Potřebuji, abyste shromáždili včechny, včetně ryoků, a to co nejdřív. Jinak celému světu- včetně toho duševního, hrozí zkáza. Za dva roky už bude pozdě na to sílit. Tak se snažte, jinak jste tu celkem zbytečně. Poté se usmál a začal odcházet. Yammamoto tam pořád stál a nic neříkal.
Návrat nahoru Goto down
GeraltWOLF

GeraltWOLF

Počet příspěvků : 118

Moje RPG postava
Jméno postavy: Kurosaki Ryu
Jméno Zanpakuto/Resurrección: Tengetsu
Hodnost: Zástupce Shinigami

PříspěvekPředmět: Re: Loajalita   Loajalita - Stránka 5 Icon_minitimeSat Aug 21, 2010 6:11 pm

Kurosaki Ryu

Slabí ? Co bys asi řikal kdyby ses potkal s někym jinym z naší rodiny. zabrblám si pro sebe. Dědo...co vy tam jen tak stojíte ? podívám se na Yamamota.
Návrat nahoru Goto down
Phate69

Phate69

PříspěvekPředmět: Re: Loajalita   Loajalita - Stránka 5 Icon_minitimeWed Aug 25, 2010 11:06 am

Yamammoto se podíval na Kurosakiho pohrdavým pohledem a potom se rozpadl na prach. Vaše mise tímto skončila. Prošli jste branou Senkaimon a ocitli jste se opět v Soul Society.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Loajalita   Loajalita - Stránka 5 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Loajalita
Strana 5 z 5Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Bleach - (NE)Official CZ / SK RPG hra :: Herní svět :: Lidský svět :: Mise-
Přejdi na: