| Loajalita | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
GeraltWOLF
Počet příspěvků : 118
Moje RPG postava Jméno postavy: Kurosaki Ryu Jméno Zanpakuto/Resurrección: Tengetsu Hodnost: Zástupce Shinigami
| Předmět: Re: Loajalita Fri Aug 20, 2010 1:21 pm | |
| Kurosaki Ryu
A srandu si ze mě neděláš ? podívám se na něj lehce iritovaně. Co seš zač ? | |
|
| |
Kashike
Počet příspěvků : 96
| Předmět: Re: Loajalita Fri Aug 20, 2010 2:44 pm | |
| Kashike
Zruším shikai a rozhlédnu se kolem. Pak se postavím k lidem ze své skupiny a čekám co bude. | |
|
| |
loki
Počet příspěvků : 47
Moje RPG postava Jméno postavy: Jméno Zanpakuto/Resurrección: Hodnost:
| Předmět: Re: Loajalita Fri Aug 20, 2010 3:30 pm | |
| Chin Jin
Zruším shikai a schovám zanpakutou do pochvy...Konec? ohlídnu se na toho Nagashiho a přejedu ho zkoumavým pohledem A ty se seš kdo??? Podívám se po ostatních a čekám co kdo vymyslí. | |
|
| |
Nagashi
Počet příspěvků : 15
| Předmět: Re: Loajalita Fri Aug 20, 2010 3:39 pm | |
| Nagashi Hiroyitsu
Jak znal mé jméno nevzpomínám si že bych ho tady říkal. Pak jsem pohlédl na ty shinigami a vyděl že se na mě dívají a pokládají své zbraně. No.. já.. jsem jen obyčejný učitel s průměrným platem. řekl a voda kolem něj se vypařila. Tse tohle mi ještě scházelo. | |
|
| |
Phate69
Počet příspěvků : 328
| Předmět: Re: Loajalita Fri Aug 20, 2010 3:46 pm | |
| Neznámý
Opět si dýchl do dlaní a v očích se mu zalesklo. Před vámi stál...So-taichou.
Yamammoto Genryuusai
Shinigammi. Od mé smrti se toho moc nestalo, že? To je Váš problém. Příliš se zajímáte o sebe. Moc se podezíráte místo toho, abyste viděli větší cíl. Před vámi na střeše stojí muž, který jedním dýchnutím vyvolal armádu hollow a vy se zabýváte jedním Ryokou, který vidí spirituální část světa. Ani nevíte, jak moc jsem zklamán. Stál tam majestátně, opíral se o hůl a všichni jste cítili jeho pohled. | |
|
| |
Marvin
Počet příspěvků : 48
Moje RPG postava Jméno postavy: Maikeru Rai Jméno Zanpakuto/Resurrección: katatsumuri Hodnost: 4 (teď už 3) člen 2. divize
| Předmět: Re: Loajalita Fri Aug 20, 2010 8:00 pm | |
| M.Rai
Zmateně zastavím na některém ochozu, kde mě před chvíli napadl holow Co to sakra je? z neznámého útočníka se vyklubal Yamammoto Tady je něco špatně Zbraň mám stále na zádech ale očekávám, že jí budu muset každou chvíli tasit. Pokusím se zjistit jestli je to opravdu on, dle jeho Reiatsu. | |
|
| |
Nagashi
Počet příspěvků : 15
| Předmět: Re: Loajalita Fri Aug 20, 2010 9:24 pm | |
| Nagashi Hiroyitsu
Tohle už není moje to až si vyřeší mezi sebou. A odešel pryč směrem domu. | |
|
| |
Phate69
| Předmět: Re: Loajalita Sat Aug 21, 2010 6:04 pm | |
| Neznámý se pousmál a řekl: Jste slabí. Moc slabí. Potřebuji, abyste shromáždili včechny, včetně ryoků, a to co nejdřív. Jinak celému světu- včetně toho duševního, hrozí zkáza. Za dva roky už bude pozdě na to sílit. Tak se snažte, jinak jste tu celkem zbytečně. Poté se usmál a začal odcházet. Yammamoto tam pořád stál a nic neříkal. | |
|
| |
GeraltWOLF
Počet příspěvků : 118
Moje RPG postava Jméno postavy: Kurosaki Ryu Jméno Zanpakuto/Resurrección: Tengetsu Hodnost: Zástupce Shinigami
| Předmět: Re: Loajalita Sat Aug 21, 2010 6:11 pm | |
| Kurosaki Ryu
Slabí ? Co bys asi řikal kdyby ses potkal s někym jinym z naší rodiny. zabrblám si pro sebe. Dědo...co vy tam jen tak stojíte ? podívám se na Yamamota. | |
|
| |
Phate69
| Předmět: Re: Loajalita Wed Aug 25, 2010 11:06 am | |
| Yamammoto se podíval na Kurosakiho pohrdavým pohledem a potom se rozpadl na prach. Vaše mise tímto skončila. Prošli jste branou Senkaimon a ocitli jste se opět v Soul Society. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Loajalita | |
| |
|
| |
| Loajalita | |
|