| Loajalita | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
GeraltWOLF
Počet příspěvků : 118
Moje RPG postava Jméno postavy: Kurosaki Ryu Jméno Zanpakuto/Resurrección: Tengetsu Hodnost: Zástupce Shinigami
| Předmět: Re: Loajalita Mon Aug 09, 2010 7:41 pm | |
| Kurosaki Ryu
V momentě kdy mě zasáhne chapadlo se otáčím a se syknutím máchnu přes jeho záda a křiknu. Karyuu no Hokou. hned poté shunpem odskakuju dozadu a doufám že sem ho upálil. Ještě že škrábanec je jen lehký... | |
|
| |
Phate69
Počet příspěvků : 328
| Předmět: Re: Loajalita Tue Aug 10, 2010 10:56 am | |
| Kashike měl s cepínem úspěch. Hollowa to zasáhlo. Jeho kůže ale nebyla na zakousnnutí se cepínem to pravé, takže jsi mu jen vytrhl kousek "masa".
Chin Jin nad sebou vytvořila štít. Hollow na ni dopadl a štít se rozdrtil jak nic. Ten hollow byl opravdu těžký. Musela jsi uskočit,. Než ses stihla vzpamatovat, hollow byl opět ve vzduchu a zkusil zaútočit znovu.
M.Rai skočil proti hollowovi. Tan uhnul oběma katanám a z jednoho jeho ramene vyrašil výstupek. Jentaktak jsi uhnul. Vypadá to, že nejen z hrudníku mu rostou věci.
Ryu na tom byl zdá se nejhůř. Hollow byl popálený, naštvaný a momentálně se rozbíhal s úmyslem podseknout mu nohy. | |
|
| |
loki
Počet příspěvků : 47
Moje RPG postava Jméno postavy: Jméno Zanpakuto/Resurrección: Hodnost:
| Předmět: Re: Loajalita Tue Aug 10, 2010 1:55 pm | |
| Chin Jin
Drobeček... utvořím kolem sebe dutou kouli a nechám na ni hollowa zaútočit. | |
|
| |
Kashike
Počet příspěvků : 96
| Předmět: Re: Loajalita Tue Aug 10, 2010 3:06 pm | |
| Kashike
Aha Trhnu drátem do strany aby se pořádně zaryl a pak trhnu k sobě, čímž si přivolám zpět cepín. Roztočím ho a hodím ho tak, aby se kolem hollowa obmotal. | |
|
| |
GeraltWOLF
Moje RPG postava Jméno postavy: Kurosaki Ryu Jméno Zanpakuto/Resurrección: Tengetsu Hodnost: Zástupce Shinigami
| Předmět: Re: Loajalita Tue Aug 10, 2010 5:13 pm | |
| Kurosaki Ryu
Chlape...měl si vklidu shořet. řeknu klidně. Odskočim dozadu a máchnu mečem před sebou s výkřikem GETSUGA....TENSHO! vypálím stlačené reiatsu přímo na něj. Jestli ho tohle nevezme na 2 půlky tak už ho musim rozsekat na blízko. | |
|
| |
Marvin
Počet příspěvků : 48
Moje RPG postava Jméno postavy: Maikeru Rai Jméno Zanpakuto/Resurrección: katatsumuri Hodnost: 4 (teď už 3) člen 2. divize
| Předmět: Re: Loajalita Tue Aug 10, 2010 6:34 pm | |
| M.Rai- Spoiler:
mam pouze jednu zbran, to první byl uder pěstí...kombinuju veci z hakudy a zanjutsu - viz profil dobře takže ještě máš nějaký překvapení začnu kolem něj poskakovat shumpem a koukam jak bude reagovat, hodně skáču za něj, třeba má slepej bod. | |
|
| |
Phate69
| Předmět: Re: Loajalita Wed Aug 11, 2010 7:57 am | |
| Chin Jin
Hollow zaútočil a prorazil nohama kouli. Při tom se ale o písek zranil, protože nečekal, že to bude něco tak tvrdého. Opět vyletěl nahoru.
Kashike
Povedlo se, žiletkový drát se obtočil kolem hollowa. Co dál?
M.Rai
Hollow se stočil do klubíčka a jakoby se nafoukl. Hroznou rychlostí expandoval. Tos nemohl čekat. Srazilo tě to na stěnu domu. Hollow se ale zdál vyčerpaný.
Kurosaki
Tvá getsuga vyšla. Hollow zkusil uskočit, rozpůlilo ho to vejpůl. Jaké bylo tvé překvapení, když poloviny opět srostly. Bude to tvrdý oříšek. Všiml sis, že hollowovi se zvětšila maska asi o třetinu. | |
|
| |
GeraltWOLF
| Předmět: Re: Loajalita Wed Aug 11, 2010 2:15 pm | |
| Kurosaki Ryu
Time-out. Neměl si teďka čistě náhodou umřít ? podívám se na holowa skepticky. Namířím na něj ruku a pálím přímo do masky. Hado no. 4. Byakurai. | |
|
| |
Kashike
| Předmět: Re: Loajalita Wed Aug 11, 2010 3:07 pm | |
| Kashike
Podívám se na hollowa. Máš to za sebou. Trhnu žiletkáčem tak, aby hollowa rozřezal na kousky a cepín se mi vrátil. | |
|
| |
loki
| Předmět: Re: Loajalita Wed Aug 11, 2010 4:19 pm | |
| Chin Jin
Ááááá přestaň mě štvát a poď už dolu! hodím mu kouli písku na hlavu s úmyslem mu hlavu pískem obalit aby oslepl a přestal skákat, čekám že se to hned nepovede takže když uhne tak pak jednu hodím na něj a druhou tam kam začne uhýbat. | |
|
| |
Marvin
Moje RPG postava Jméno postavy: Maikeru Rai Jméno Zanpakuto/Resurrección: katatsumuri Hodnost: 4 (teď už 3) člen 2. divize
| Předmět: Re: Loajalita Wed Aug 11, 2010 5:58 pm | |
| M.Rai
Huff a to bylo co? Teď mám šanci pokusím se o co nejrychlejší útok, uvolním trochu reiatsu aby Katatsumuri dosekl, před optickým dopadem. Snad už nestihne blokovat | |
|
| |
Phate69
| Předmět: Re: Loajalita Thu Aug 12, 2010 8:28 am | |
| Kashike
Povedlo se. Hollow se roztrhl. Ještě mu ale není konec. Víš, co musíš udělat.
Chin Jin
Trefilas ho do hrudi. Rozletěl se a přistál před sebou na zemi. Náhle změnil podobu na Lvu podobné zvíře s velkými tlapami. Skočil po tobě.
M.Rai
Nestihl. Rozsekl jsi mu masku, aniž by věděl jak.
Ryu
Těsně před byakuraiem se mu hollow vyhnul a s velkou rychlostí se na tebe vrhnul. Útok šel na žebra a na hlavu. Chapadla ztvrdla a zkrátila se do velikosti mečů. | |
|
| |
Marvin
| Předmět: Re: Loajalita Thu Aug 12, 2010 10:32 am | |
| M.Rai
proletím skrz rozpadajícího holowa a chytám dech Mno takhle rychlé se mi to líbí. postavím se a koukám jestli mě něco neohrožuje, pokud tam nic nepobíhá pomůžu někomu z ostatních. Kashike ho už snad taky dostal, Chin to vypadá nadějně vrhnu po lvovi před Chin katatsumuri jako kopí, směrem na bok. To by ho mělo dostatečně vyhodit z rovnováhy, když ne zabít. | |
|
| |
GeraltWOLF
| Předmět: Re: Loajalita Thu Aug 12, 2010 11:51 am | |
| Kurosaki Ryu
Použil sem shunpo abych se objevil ze zadu kus nad ním a zasekl zanpakuto do jeho hlavy. Abych roztříštil masku... | |
|
| |
loki
| Předmět: Re: Loajalita Thu Aug 12, 2010 12:40 pm | |
| Chin Jin
Kamaráde... Tak co řekneš na tohle?Z písku který mám na rukách si udělám něco jako dlouhé drápy zbytek písku stáhnu zpátky k sobě pak shunpnu z boku k hollowovi a začnu svůj tanec s pískem série úderů, kopů a shunpa doprovázená tvrdýma, tupýma a pomalejšíma útokama písku. Většinu útoků na něj vedu ze zadu a nebo na masku. | |
|
| |
Kashike
| Předmět: Re: Loajalita Thu Aug 12, 2010 4:10 pm | |
| Kashike
Přitáhnu si cepín a namířím na hlavu hollowa: Hado no 33. Soktasui. Proměním hollowa v teplo a světlo. | |
|
| |
Phate69
| Předmět: Re: Loajalita Thu Aug 12, 2010 7:15 pm | |
| Ryu
Už už jsi dosekával když se najednou ozvalo *wzup* a hollow byl pryč. Než jsi dopadl na zem, už stál za tebou a bodal po tobě oběma zbraněmi.
Kashike
Soukatsui se někam ztratilo. V tu chvíli proti tobě hollow skočil a ty ses proletěl docela dost daleko.
Chin a M.Rai
Lev dostal kopím do boku a zařval. Na zádech mu vyrostl krunýř a on se proměnil v želvu. Katatsumuri z něj jen tak nevytáhneš. Chin zasypala hollowa ranami. Hollow vypadal zesláblý, ale masku jsi bohužel nezasáhla. Hollow se proměnil na medvěda a máchl po tobě tlapou. O vteřinu později už tu stál v podobě hada a po Raiovi mrskl ocasem. Pak se proměnil v ptáka a vyletěl do vzduchu. | |
|
| |
GeraltWOLF
| Předmět: Re: Loajalita Thu Aug 12, 2010 8:36 pm | |
| Kurosaki Ryu
Z letu sem se od něj odrazil nohama abych ho zbrzdil a dostal se od něj. Ve vzduchu sem šel do salta a při přetočení v momentě kdy čepel letěla ve směru holowa sem vypálil Kazekiri. Po dopadu sem se otočil a vyčkával... | |
|
| |
loki
| Předmět: Re: Loajalita Thu Aug 12, 2010 9:34 pm | |
| Chin JinKoukám že má v repertoáru celou zoologickou zahradu... pošlu písek v dlouhém sloupci za hollowem a pokusím se hollowa "chytit"- obalit celého pískem. Pokud se mi to povede nechám na něm písek ztvrdnout aby spadl na zem pokud se mi ho chytit nepovede a on se zase změní stále se ho snažim pískem chytit a uvěznit na jednom místě. - Spoiler:
Moje chytání hollowa vypadá asi jako když Byakuya na někoho pošle Senbonzakuru.
| |
|
| |
Marvin
| Předmět: Re: Loajalita Thu Aug 12, 2010 10:06 pm | |
| M.Rai
Moje zbraň zůstala někde uvnitř obrovské želvy jen ruka spojená stuhou která se odmotává dle toho jak je holow daleko naznačuje kde asi tak je. Želva se začne měnit. Had a jde po mě uskočím útoku. Pták teď mám šanci - zatáhnu a chci si přivolat katatsumuri zpet, pokud možno i s holowem. | |
|
| |
Phate69
| Předmět: Re: Loajalita Thu Aug 12, 2010 10:42 pm | |
| Kurosaki
Trefil jsi ho jen taktak do krku. Štrejchlo mu to masku a bylo to na něm vidět. Máš čas přesně na jeden útok. Hollow je asi 2x pomalejší než chodec. Ale asi na jednu vteřinu. Využij toho.
Rai a Chin
Hollow se rozlétl na chin velkou rychlostí, když z něj Rai vyškubl zampakuto. Zavřeštěl a rozpadl se na hejno sršňů. Letěl dál. Písek ho však obalil a dokázal s ním i mrštit o zem. Došlo vám, že teď z něj asi sršně už nebudou. Dávejte pozor na to, co vyleze. | |
|
| |
Marvin
| Předmět: Re: Loajalita Thu Aug 12, 2010 11:30 pm | |
| M.RaiTeď je to zavřený v písku, ale otázka co vyleze. Chin zdrž to chvíli začnu odříkávat vyvolávací formuli na ochranou barieru (oranžový akvárko), ale myšlena je obráceně bude chránit nás venku před tím co je vevnitř a zároveň to udrží vevnitř, spolu s Chin pískem. Zakouzlím Sakra jak já to nerad používám- Spoiler:
Pardon, je to ta bariera v který byli zavření zranění spolu s K. Izuru v jednom z poslednich nefilerovejch dílů, při boji o Karakuru
| |
|
| |
loki
| Předmět: Re: Loajalita Thu Aug 12, 2010 11:35 pm | |
| Chin Jin
Hai.. sprásknu ruce a snažím se to zdžet nehybný než Maikeru odříká. Každopádně na to držim pískem ať je to co je to za zvěř. | |
|
| |
GeraltWOLF
| Předmět: Re: Loajalita Fri Aug 13, 2010 12:26 am | |
| Kurosaki Ryu
V momentě dopadu sem zrušil shikai. Hned potom kazekiri zasáhlo. Okamžitě jsem shunpl a ťal ho přes masku... | |
|
| |
Phate69
| Předmět: Re: Loajalita Fri Aug 13, 2010 12:49 pm | |
| Chin a M.Rai
V kouli se začaloo něco zmítat. V momentě, kdy jsi dodělal barieru koule pukla. Viděli jste vlčí hlavu. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Loajalita | |
| |
|
| |
| Loajalita | |
|