Bleach - (NE)Official CZ / SK RPG hra
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

Loajalita

Goto down 
+3
loki
Marvin
Phate69
7 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
AutorZpráva
Phate69

Phate69

Počet příspěvků : 328

Loajalita - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Loajalita   Loajalita - Stránka 2 Icon_minitimeMon Jul 19, 2010 11:00 pm

Je to opravdu nádherná podívaná. Hollow padají jeden za druhým. Ovšem vlny reiatsu, které ze sebe vydáváte jsou stále silnější a silnější. Na chvilku jste zpozorovali na křižovatce proběhnout partu shinigammi s výkřikem ZA SLÁVU NOVÉ GOTEI! a pak jste v ulici byli zase sami. Poslední hollow padli k zemi. Bylo ticho. Až moc velké ticho na to, abyste byli schopni zandat zbraně, protože něco vám říkalo, že jste stále v ohrožení. Seskupili jste se u nejbližšího stánku, který byl prázdný.

A až teď vás to trklo. Během útoku hollow nebyl v ulicích nikdo živý. Nikde nikdo, jen trocha zmatených duší.
Návrat nahoru Goto down
sea
Mistake editor
sea

Počet příspěvků : 132

Moje RPG postava
Jméno postavy: Iname Ayumi
Jméno Zanpakuto/Resurrección: Chisei
Hodnost: 14. důstojník 4. divize

PříspěvekPředmět: Re: Loajalita   Loajalita - Stránka 2 Icon_minitimeMon Jul 19, 2010 11:07 pm

Ayumi

Pokouším se vyhrabat se ze sutin, které na mě spadly, když ostatní ze skupinky začaly boj s hollowy...
Návrat nahoru Goto down
Phate69

Phate69

PříspěvekPředmět: Re: Loajalita   Loajalita - Stránka 2 Icon_minitimeMon Jul 19, 2010 11:15 pm

Ayumi se nic vážného nestalo. Nemusela na sebe použít ani lékařské kidou. K ostatním se vrátili všichni shinigammi. Jejich řady byly prořídlé jen o dva důstojníky. Všichni jste se seskupili na malém náměstíčku. Mezi dvěma skupinkami se okamžitě strhl slovní boj o tom, kdo zabil víc hollowů pro slávu Gotei a kdo je zabil efektivněji.
Návrat nahoru Goto down
GeraltWOLF

GeraltWOLF

Počet příspěvků : 118

Moje RPG postava
Jméno postavy: Kurosaki Ryu
Jméno Zanpakuto/Resurrección: Tengetsu
Hodnost: Zástupce Shinigami

PříspěvekPředmět: Re: Loajalita   Loajalita - Stránka 2 Icon_minitimeWed Jul 21, 2010 12:43 am

Kurosaki Ryu

V klidu sem kráčel z pizzerie po dlouhé dovolené s rodinou. Najednou sem uslyšel řev a ucítil reiatsu holow. No...aspoň že počkali až dojím. pomyslím si a na nejblížšího z nich ukážu prstem a zašeptám. Hado no. 4. Byakurai. sleduju je připraven přejít do shinigami formy...
Návrat nahoru Goto down
Phate69

Phate69

PříspěvekPředmět: Re: Loajalita   Loajalita - Stránka 2 Icon_minitimeMon Aug 02, 2010 10:34 pm

Na náměstí dorazil i Kurosaki. Jeden shinigami se s údivem díval na jeho byakurai, potom tasil katanu a rozeběhl se na něj. Ostatní jste stáli na náměstí s kašnou, velkém asi 120m v průměru. Nad vámi se otevřela další Garaganta a z nebe se začali sypat hollow. Bylo jich snad tisíc. Obstoupili vás, byli snad na všech střechách, ve všech uličkách, po celém náměstí. Nastalo smrtící ticho, které musel někdo rozseknout.
Návrat nahoru Goto down
Marvin

Marvin

Počet příspěvků : 48

Moje RPG postava
Jméno postavy: Maikeru Rai
Jméno Zanpakuto/Resurrección: katatsumuri
Hodnost: 4 (teď už 3) člen 2. divize

PříspěvekPředmět: Re: Loajalita   Loajalita - Stránka 2 Icon_minitimeMon Aug 02, 2010 10:41 pm

M.Rai

Připadám si jako na death metalovém koncertě, všude plno bílejch masek, jen ten metal tu nějak není slyšet Koukám po ostatních a pomalu začnu mířit směrem ke středu náměstí. Doufám že mě ostatní pochopí, teď bude lépe když si budem krejt záda a počkáme co ještě vyleze.
Návrat nahoru Goto down
GeraltWOLF

GeraltWOLF

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Loajalita   Loajalita - Stránka 2 Icon_minitimeMon Aug 02, 2010 11:07 pm

Kurosaki Ryu

Plácnul sem se přes hrudník odznakem a moje tělo spadlo na zem. Objevil sem se ve své shinigami formě. Hej uklidni se, teďka tu máme dost jiný práce než bojovat mezi sebou. houknu na něj a tasím. Pokud zaútočí zkusím vykrýt jeho útok a dát mu kopanec do žeber...
Návrat nahoru Goto down
Phate69

Phate69

PříspěvekPředmět: Re: Loajalita   Loajalita - Stránka 2 Icon_minitimeMon Aug 02, 2010 11:21 pm

Shinigami přeletěl náměstí s rozraženým hrudníkem. Ostatní se na něj podívali se zděšeným výrazem. Hollow se blížili. Kurosaki se připojil k bohům smrti a všichni čekali na rozkaz velitele nebo někoho schopného. Nebo- v horším případě- na smrt.
Návrat nahoru Goto down
GeraltWOLF

GeraltWOLF

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Loajalita   Loajalita - Stránka 2 Icon_minitimeMon Aug 02, 2010 11:39 pm

Kurosaki Ryu

Uklidněte se. křiknu na ně znuděně sledujíc holow. Najednou křiknu divokým hlasem. TENGETSU! moje zanpakuto přejde do Shikai formy. Ste bohové smrti, máte chránit duše. Takže byste měli bojovat vším co máte. usměju se jenom. A máchnu mečem proti holowům a vypálím Kazekiri jako podporu pro...Karyuu no Hokou! odpálím proti nim zesílenou ohnivou vlnu a shunpnu do strany abych je vylákal blíž a rozdělil je...
Návrat nahoru Goto down
Marvin

Marvin

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Loajalita   Loajalita - Stránka 2 Icon_minitimeMon Aug 02, 2010 11:52 pm

M.Rai
No alespoň trochu sme se sjednotili uslyším jak někdo řve Tengetsu a kolem proletí ohnivá vlna To beru jako konec držení obrany Jdeme na ně pruh rozpadajících se těl oddělil holowy na dvě půlky náměstí, rozhlídnu se kdo zbyl ze shinigami na naší půlce a vybíhám vpřed. Doufám, že ten co to rozčísl na druhý straně to tam i udrží Pokusím se na sebe upoutat pozornost, aby se všichni stihli vzpamatovat, teď každá ruka dobrá.
Návrat nahoru Goto down
Kashike

Kashike

Počet příspěvků : 96

PříspěvekPředmět: Re: Loajalita   Loajalita - Stránka 2 Icon_minitimeTue Aug 03, 2010 8:21 am

Kashike

Jdeme na to nepomůže! Zvýším hlas, aby mi bylo rozumět: VPŘED a sám vyběhnu za Raiem s taseným mečem. Cestou se rozhlédnu kolem po reakci ostatních a po silnějších Hollow.
Návrat nahoru Goto down
Phate69

Phate69

PříspěvekPředmět: Re: Loajalita   Loajalita - Stránka 2 Icon_minitimeTue Aug 03, 2010 1:42 pm

Morálka shinigammi není tak silná, jak si myslíte. všichni ze čtvrté divize zůstali stát a tahali své katany velmi neochotně a amatérsky. dva shinigammi z 11. divize už vám byli v patách a ostatní započali efektní kruhovou obranu kolem raněných a mediků. Pak se do toho vložil jeden vyšší důstojník: Kruhová obrana a rozložit síly. Všichni víte, co máte dělat. Budeme alespoň krýt ty blázny, co běží dopředu.
Z kruhu vyletělo na všechny strany asi 8 shakkaho koulí do osmi světových stran.
První Hollow padli k zemi.

Rozdělit skoro nekonečnou armádu bylo bláznovství a Ryu to zjistil velmi rychle. Hollow se na něj hnali ze všech stran. Pár metrů od sebe viděl stejně odříznuté kumpány Raie a Kashikeho. Zástupem se ke každému z nich prodral větší hollow a skočil přímo proti nim.
Návrat nahoru Goto down
Kashike

Kashike

PříspěvekPředmět: Re: Loajalita   Loajalita - Stránka 2 Icon_minitimeTue Aug 03, 2010 2:49 pm

Kashike

Uvidím toho velkého a skočím proti němu. Ve vzduchu použiju shumpo za něj a prostřelím ho Byakuraiem.
Návrat nahoru Goto down
Marvin

Marvin

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Loajalita   Loajalita - Stránka 2 Icon_minitimeTue Aug 03, 2010 2:58 pm

M.Rai

Kashike, tohle neni dobrý, promlátíme se ke Kurosakimu Přeměním svojí zbraň do Shikai Formy, jakmile se mi obváže kolem zápěstí, vrhnu jí směrem na toho velkého holowa, pokud se někam zabodne přitáhnu se, aby jsem dal všechnu sílu do kopu skrz masku.
Návrat nahoru Goto down
GeraltWOLF

GeraltWOLF

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Loajalita   Loajalita - Stránka 2 Icon_minitimeTue Aug 03, 2010 4:45 pm

Kurosaki Ryu

He ? Nuda. na obličeji se mi rozlévá stále klidný výraz. Namířím ruku na toho většího a vypálím Byakurai sleduju kam uhne. Tam po něm vypálím Karyuu no Hokou. To vypálím i pokud odrazí Byakurai...
Návrat nahoru Goto down
Kashike

Kashike

PříspěvekPředmět: Re: Loajalita   Loajalita - Stránka 2 Icon_minitimeThu Aug 05, 2010 10:06 pm

Kashike

Pokud se mi podaří ho odkrouhnout, tak jen přikývnu a začnu si klestit cestu k tomu novému týpkovi.
Návrat nahoru Goto down
Phate69

Phate69

PříspěvekPředmět: Re: Loajalita   Loajalita - Stránka 2 Icon_minitimeFri Aug 06, 2010 7:51 am

Všichni tři jste se přeskupili k Ryovi a zaujali jste jakžtakž obranný postoj (protože ve třech se dělá opravdu špatně). Vašich nepřátel bylo víc.Náhle ale všichni utekli. Prostě zmizeli až se jim za patama prášilo.
Chvíli byl klid. Než vás ale stihl napadnout nějaký důvod, naskytl se vám pohled na partu hollow, kteří jakoby na sobě měli brnění. Byli o něco málo větší, než vy a vypadali jako nějací veteráni. Rozeběhli se na vás (na všechny shinigammi) a zaútočili jako jeden muž.

Kashike měl nekrytou hlavu a hollow to věděl, proto jeho útok směřuje tam. Hollow měl cosi jako urvaná křídla na zádech a velké tlapy s ostrými drápy.

Ryu měl proti sobě hollowa s dlouhými chapadly, který se po něm ohnal jedním, směrem na bok.

M.Rai stál proti hollowovi s divným nožem místo jedné ruky a chapadlem místo druhé. Momentálně po něm hollow skočil s úmyslem probodnout mu hrudník.
Návrat nahoru Goto down
Kashike

Kashike

PříspěvekPředmět: Re: Loajalita   Loajalita - Stránka 2 Icon_minitimeFri Aug 06, 2010 9:04 am

Kashike

Jednou rukou nastavím aktivní kryt na hlavu a druhou rukou mu od boku vypálím Byakurai. Mělo by ho to smáznout. Když to nevýjde, radši uhnu odskokem.
Návrat nahoru Goto down
Marvin

Marvin

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Loajalita   Loajalita - Stránka 2 Icon_minitimeFri Aug 06, 2010 12:34 pm

M.Rai

Pokusím se odhadnout dýlku toho nože a odskočím dozadu, tak aby promáchl. Očekávám, že ten nůž bude také flexibilní tak kdyby se začal protahovat schumpem skočím kolem něj a tahem ho seknu do té části kolem které poletím. Pokud ne tak pouze urychlím čepel, useknu mu chapadlo s nožem a vyrazím úderem proti masce.
Návrat nahoru Goto down
GeraltWOLF

GeraltWOLF

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Loajalita   Loajalita - Stránka 2 Icon_minitimeFri Aug 06, 2010 5:42 pm

Kurosaki Ryu

Letí na mě chapadlo zkusím se vyhnout shunpem a dostat se mu do zad. Hned potom prostřelit Byakuraiem hlavu ze zadu a odskočit dál od něj...
Návrat nahoru Goto down
loki

loki

Počet příspěvků : 47

Moje RPG postava
Jméno postavy:
Jméno Zanpakuto/Resurrección:
Hodnost:

PříspěvekPředmět: Re: Loajalita   Loajalita - Stránka 2 Icon_minitimeMon Aug 09, 2010 12:28 am

Chin Jin

Nějakou dobu zabíjím hollowy který mi přijdou pod ruku a snažím se nepřijít k žádnýmu zranění, když ale všichni zmizí a objeví se tam ty silnější začnu se shunpem přemisťovat k těm třem co se tam pokoušeli o nějakou obranu...Pulvorigi Sablo! řeknu za běhu a "obalím" si ruce od prstů k loktům částí písku zbytek se táhne za mnou. Zatím se ale držím stranou a sleduju co ti hollow a jestly někdo nevypadá že by chtěl pomoct.
Návrat nahoru Goto down
Phate69

Phate69

PříspěvekPředmět: Re: Loajalita   Loajalita - Stránka 2 Icon_minitimeMon Aug 09, 2010 7:52 am

Kashike odskočil, ale koutkem oka zahlédl, jak po něm jde další rána. Tentokráte na bok. Neměl ani ponětí, co se stalo s byakuraiem.

M.Rai Provedl dobře podélný sek, ale než doletěl k masce, z hrudníku hollowa vyletěla další ruka s nožem, která ho donutila uskočit. Pak zase zmizela.

Ryu se dostal za hollowa. V momentě, kdy říkal zaklínadlo, hollow švihl chapadlem a jen taktak že nesejmul ho nesejmul. Ryu si vysloužil lehké roztržení kalhot a kůže na levém stehně.

ChinJin Se chvíli rozhlížela, když se nad ní ozval hrozivý řev. Když vzhlédla, viděla kobylce podobného hollowa, který na ni letěl a svýma šesti nohama se ji snažil přišpendlit na zem. Čas na úskok tam ještě byl.
Návrat nahoru Goto down
Kashike

Kashike

PříspěvekPředmět: Re: Loajalita   Loajalita - Stránka 2 Icon_minitimeMon Aug 09, 2010 8:13 am

Kashike

Odskoším kousek stranou: Zakousni se Sero! V návaznosit na to roztočím jeden cepín a hodím ho vší silou směr hollow.
Návrat nahoru Goto down
loki

loki

Počet příspěvků : 47

Moje RPG postava
Jméno postavy:
Jméno Zanpakuto/Resurrección:
Hodnost:

PříspěvekPředmět: Re: Loajalita   Loajalita - Stránka 2 Icon_minitimeMon Aug 09, 2010 5:48 pm

Chin Jin

Těsně před tím než na mě hollow dopadne nad sebou utvořím štít z písku tak abych mu jím chytla nohy. Bakudo no. 9 Gekiřeknu zároveň co shunpnu z pod štítu a nechám hollowa dopadnout i s pískem na zem pokud se mi to celé povede a hollow je znehybněný začnu pomalu zvedat ruce a tvořit kolem hollowa dutou kouli z písku.
Návrat nahoru Goto down
Marvin

Marvin

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Loajalita   Loajalita - Stránka 2 Icon_minitimeMon Aug 09, 2010 7:23 pm

M.Rai

Zatahnu za svojí zbraň a stáhnu si jí k ruce Co to sakra... Protočím si Katatsumuri v ruce čepelí podél sebe a vrhnu se vyditelným, né zas tak rychlím úderem ruky směr maska. Tak pojď skusíme to znova, jen vystrč nějakou končetinu jsem připravenej rychle seknou, na něco co vyleze, pokud se nebude bránit místo úderu dokončím nacvičeným sekem odspoda.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Loajalita   Loajalita - Stránka 2 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Loajalita
Strana 2 z 5Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Bleach - (NE)Official CZ / SK RPG hra :: Herní svět :: Lidský svět :: Mise-
Přejdi na: