Bleach - (NE)Official CZ / SK RPG hra
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

Klid v Karakuře

Goto down 
5 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
AutorZpráva
Shunsui
Visored Leader
Shunsui

Počet příspěvků : 152

Klid v Karakuře - Stránka 4 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Klid v Karakuře   Klid v Karakuře - Stránka 4 Icon_minitimeWed Apr 07, 2010 6:51 pm

Mamka

Dobře,a já doufala,že vezmete třebas nějakýho kamaráda nebo kamarádku na vejlet co pojedeme v sobotu, víš,že ráda organizuju..
zbytek věty jsem už dodala potichu..

Spoiler:
Návrat nahoru Goto down
sea
Mistake editor
sea

Počet příspěvků : 132

Moje RPG postava
Jméno postavy: Iname Ayumi
Jméno Zanpakuto/Resurrección: Chisei
Hodnost: 14. důstojník 4. divize

PříspěvekPředmět: Re: Klid v Karakuře   Klid v Karakuře - Stránka 4 Icon_minitimeWed Apr 07, 2010 6:53 pm

Martina

"Cože? Výlet?" zastavim se a otočim se na mamku. "Kam?"
Návrat nahoru Goto down
ShotJon

ShotJon

Počet příspěvků : 123

PříspěvekPředmět: Re: Klid v Karakuře   Klid v Karakuře - Stránka 4 Icon_minitimeWed Apr 07, 2010 9:14 pm

Keiite

Usměju se jdu dát Tenchovi borůvky. Dávám pozor na jiné Hollow vyskakující ze zdí, schodů, podlahy nebo z čeho všeho. Ani těm borůvkám nevěřím.
Návrat nahoru Goto down
Shunsui
Visored Leader
Shunsui

PříspěvekPředmět: Re: Klid v Karakuře   Klid v Karakuře - Stránka 4 Icon_minitimeThu Apr 08, 2010 7:32 pm

Mamka

To je překvapení,ale byla tam jedna menší tůra na jeden kopeček, na místo kde jsem se narodila, jela bys?
řekla to tónem,do ničeho tě nenutím,ale byla bych ráda,kdybys jela.

Keiite

Tensha si našla u spousty různejch udělátek,lahviček, a kopce našlehaný smetany, otočil se na tebe s širokánským úsměvem, jak se ti líbí můj hollow schod?
Návrat nahoru Goto down
ShotJon

ShotJon

PříspěvekPředmět: Re: Klid v Karakuře   Klid v Karakuře - Stránka 4 Icon_minitimeThu Apr 08, 2010 8:18 pm

Keiite

Položím borůvky na stůl. "Šikovná věcička. Akorát zatím ne úplně efektivní. Měl by být rychlejší, aby se na něj nestihlo zareagovat, taky jelikož je imbilní, tak pokud na něj stihne zareagovat někdo s možnostmi boje z dálky tak je o to víc neefektivní. Na druhou stranu ho moej šípy ani nezranili, takže z tohohle hlediska jen samé plusy. A vlastně jak tka přemýšlím, tak ani s tou rychlostí to nebude tak špatné. Já jsem něco čekala, protože jste mě varoval, ale někdo kdo nic nečeká by se mohl tne schod smrti projevit fatálně." shrnu co jsem zatím stihla vydedukovat.
Návrat nahoru Goto down
sea
Mistake editor
sea

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Klid v Karakuře   Klid v Karakuře - Stránka 4 Icon_minitimeThu Apr 08, 2010 10:02 pm

Martina

"Třeba," pokrčim rameny a odejdu do pokoje. Tam vytáhnu oblečení zpod postele, zanesu do koupelny, hodím do umyvadla, vyperu a pak zanesu zpátky do pokoje, kde ho rozvěsim na topení.
Návrat nahoru Goto down
Shunsui
Visored Leader
Shunsui

PříspěvekPředmět: Re: Klid v Karakuře   Klid v Karakuře - Stránka 4 Icon_minitimeSat Apr 10, 2010 12:54 pm

Urahara

Fatálně? To určitě ne.
. řeknu,byl to spíš takový vtip, přihodil jsem trochu cukru do smetany a zamíchal jí, za chvilku přihodím křupeto a nakonec borůvky, na míchej, podám Keiite mísu, a zatím co budeš míchat,mi řekni co jsme to dělali minule..

Martina

Vypadalo to,že mamka vůbec nebyla potěšená tónem,kterým si odpověděla,vypadalo to,žes jí odpovědí "třeba" spíš naštvala než potěšila. Já se tu snažím,aby naše vztahy byly co k čemu,a ona si zahuhlá ,třeba,a jde si někam něco dělat.. řekla když jsi odešla..
Návrat nahoru Goto down
sea
Mistake editor
sea

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Klid v Karakuře   Klid v Karakuře - Stránka 4 Icon_minitimeMon Apr 12, 2010 5:20 pm

Martina

Hm... už by mohla mít dovařeno, napadne mě po rozvěšení oblečení na topení. Dojdu zpátky do kuchyně a začnu vyndavat talíře/misky (prostě to, co se hodí na jídlo, co mamka dělá).
"Mam vyndat i pro Keiite?"
Návrat nahoru Goto down
ShotJon

ShotJon

PříspěvekPředmět: Re: Klid v Karakuře   Klid v Karakuře - Stránka 4 Icon_minitimeMon Apr 12, 2010 6:31 pm

Keiite

Začnu míchat a přitom zapřemýšlím. "Myslím, že minule vznikla vaše nová a geniální lízátka...." řeknu po chvíli suše. Bylo by fajn zase jednou pracovat na něčem vážném.
Návrat nahoru Goto down
Shunsui
Visored Leader
Shunsui

PříspěvekPředmět: Re: Klid v Karakuře   Klid v Karakuře - Stránka 4 Icon_minitimeWed Apr 14, 2010 9:41 am

Urahara

Eeee, já myslel kde jsme skončily u teorie,výcviku a tak, nerad bych se zbytečně opakoval.
Pak jsem jí sebral mísu a strčil jí do mrazáku.

Mamka

Nevím je u Urahary, asi si dá později.
Spoiler:
Návrat nahoru Goto down
ShotJon

ShotJon

PříspěvekPředmět: Re: Klid v Karakuře   Klid v Karakuře - Stránka 4 Icon_minitimeWed Apr 14, 2010 10:05 am

Keiite

Aha jo minule ve vážných věcích. Tak to žeknu hned. "Myslím, že naposled jsme řešili ovládání reiatsu, jeho soustředění a ukládání do předmětů speciálně k tomu vyrobených. Ale moc jsme toho nestihli." řeknu mu.

Spoiler:
Návrat nahoru Goto down
sea
Mistake editor
sea

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Klid v Karakuře   Klid v Karakuře - Stránka 4 Icon_minitimeWed Apr 14, 2010 1:32 pm

Martina

"Tak fajn," vyndám nádobí, pomůžu mamce nandat jídlo a zasednu ke stolu.
"Itadakimas," řeknu a začnu jíst.
Pokud mě po jídle mamka nezastaví, poděkuju, pochválím oběd a jdu si dělat úkoly, případně něco číst - tak na dvě až tři hodinky. Pokud bude během té doby mamka potřebovat s něčím pomoct, tak jí pomůžu a pak se zas vrátím do pokoje.
Když se nic zvláštního nestane, tak si potom půjdu do doja zatrénovat ni-tou-ryuu a střelbu.
Návrat nahoru Goto down
Shunsui
Visored Leader
Shunsui

PříspěvekPředmět: Re: Klid v Karakuře   Klid v Karakuře - Stránka 4 Icon_minitimeWed Apr 14, 2010 11:51 pm

Mamka

dobrou,řekla jsem a dala se do jídla, když už se nedali z misky vyndat poslední zbytečky rýže a zeleniny vytáhnout, zalila jsem si je vývarem a vypila.. není zač.. sesbírala jsem použité nádobí a umyla ho..

Spoiler:

Urahara

Jasně plácnu se do čela, jo končil jsem,že se to dá uložit téměř do čehokoliv,pokud máš silné reiatsu, prostě silou.. Pak se odmlčím, hm ukaž mi jak střílíš, vyvolej luk a napni ho se šípem.. řeknu najednou..
Návrat nahoru Goto down
ShotJon

ShotJon

PříspěvekPředmět: Re: Klid v Karakuře   Klid v Karakuře - Stránka 4 Icon_minitimeThu Apr 15, 2010 2:22 pm

Keiite

"Není problém," řeknu a vyvolám svůj rudý šíp. Moje specialita je stejně reiatsu spíš z okolí tahat než ho někam dávat, natož silou. Přeci jen jsem Quincy a mi funguje přes braní reiatsu z okolí.
Návrat nahoru Goto down
Shunsui
Visored Leader
Shunsui

PříspěvekPředmět: Re: Klid v Karakuře   Klid v Karakuře - Stránka 4 Icon_minitimeSun Apr 18, 2010 2:21 pm

Urahara

Natáhl jsem ruku s hůlkou a posunul Keiitiný loket ruky napínající luk o několik centimetrů doleva.. Ruku držící luk posunul kousek nahoru..

Chvilku mluvil něco o jakési průraznosti,ale potichu a jakoby pro sebe, a pak ti řekl ať vezmeš nádobku a přineseš další borůvky.
Návrat nahoru Goto down
ShotJon

ShotJon

PříspěvekPředmět: Re: Klid v Karakuře   Klid v Karakuře - Stránka 4 Icon_minitimeSun Apr 18, 2010 5:41 pm

Keiite

Ve své mysli zakroutím hlavou a odvolám luk. Vemu batoh vyndám z něj věci, co tam mám, dám do něj nádobky. Vemu toho víc na jednou. Pak se vydám pro borůvky. A dávám si pozod. Na hollow schod, na pasti na cokoliv. Jsem už z Tensha paranoidní asi.
Návrat nahoru Goto down
Shunsui
Visored Leader
Shunsui

PříspěvekPředmět: Re: Klid v Karakuře   Klid v Karakuře - Stránka 4 Icon_minitimeMon Apr 19, 2010 12:12 pm

Keiite si dávala pozor správně, hollow se vynořil znovu.. Ale tentokrát z jiného schodu.
Byl mohutnější a větší,nicméně o to pomalejší. Ohnal se po tobě.
Návrat nahoru Goto down
ShotJon

ShotJon

PříspěvekPředmět: Re: Klid v Karakuře   Klid v Karakuře - Stránka 4 Icon_minitimeMon Apr 19, 2010 5:12 pm

Keiite

Rychlý Hiren pryč. Rychlé vytáhnutí luku. Zkusím luk chytit tak abych ho držela tak jak mi po předtím posunul Tenchou. Zkusím samozřjmě do rány sosutředit víc reiatsu než obvykle a vypálím po Hollow-schodu než zase zaleze.
Návrat nahoru Goto down
Shunsui
Visored Leader
Shunsui

PříspěvekPředmět: Re: Klid v Karakuře   Klid v Karakuře - Stránka 4 Icon_minitimeMon Apr 19, 2010 11:33 pm

Keiite

hollow se rozplynul, nejspíš tenshou není jentak nějaký šílenec. Je teda fakt,že tě tahle střela stála víc sil než když střílíš normálně,jakoby se posunul tok reiatsu těmi pár centimetry. borůvky si nabrala v pohodě a pokračovali jste se Uraharou v dělání zmrzliny. Dnešní lekce se blížila ke konci.
Návrat nahoru Goto down
ShotJon

ShotJon

PříspěvekPředmět: Re: Klid v Karakuře   Klid v Karakuře - Stránka 4 Icon_minitimeMon Apr 19, 2010 11:35 pm

Keiite

Hmm zajímavé. Musím porkačovat ve studiu tlakových bod, chi a podobných enrgetických kanálů. Podle všeho mají s vntiřním tokem reiatsu něco společného, ačkoliv jde o duševní energii.

"Tahle zmrzka půjde na dračku," řeknu jakoby mimochodem.
Návrat nahoru Goto down
Shunsui
Visored Leader
Shunsui

PříspěvekPředmět: Re: Klid v Karakuře   Klid v Karakuře - Stránka 4 Icon_minitimeMon Apr 19, 2010 11:43 pm

Urahara

jo to jo,řeknu spokojeně,pak mi zazvoní mobil,aaa Ishida-san,ano dorazím, pardon, ale já budu muset,pozítří v tu samou dobu? otočím se na Keiite.
Návrat nahoru Goto down
ShotJon

ShotJon

PříspěvekPředmět: Re: Klid v Karakuře   Klid v Karakuře - Stránka 4 Icon_minitimeMon Apr 19, 2010 11:47 pm

Keiite

"Budu tu včas!" řeknu a kývnu. "Zatím nashle," olíznu si prsty od zmrzky, opláchnu ruce a shodím zéstěru. Hodím zase do báglu svoje věci a dojdu k přední části krámku. "Tessai-san! Chtěla bych sestře koupit pár lízátek!" řeknu trochu nahlas aby me ten milý obr slyšel.
Návrat nahoru Goto down
Shunsui
Visored Leader
Shunsui

PříspěvekPředmět: Re: Klid v Karakuře   Klid v Karakuře - Stránka 4 Icon_minitimeMon Apr 19, 2010 11:55 pm

Místo Tessaie vylezl Jinto

Nehulákej tady,vem si lízatka vybal peníze a vystřel,pokud možno potichu
,řekl s ospalým a mírně otráveným výrazem..
Návrat nahoru Goto down
ShotJon

ShotJon

PříspěvekPředmět: Re: Klid v Karakuře   Klid v Karakuře - Stránka 4 Icon_minitimeMon Apr 19, 2010 11:58 pm

Keiite

"Ty taky chodíš spát před večerními pohádkami? Jsem myslel, že si nenecháváš ujít, ale co děti potřebují spánek k růstu." poškádlím ho řádně a dám do kasy peníze za pět lízátek. Pak vyberu nějaké novinky. Ale žádnou šílenosti, dám si je do papírového sáčku a hodím je do báglu. Potom vyrazím na cestu dom.
Návrat nahoru Goto down
Shunsui
Visored Leader
Shunsui

PříspěvekPředmět: Re: Klid v Karakuře   Klid v Karakuře - Stránka 4 Icon_minitimeTue Apr 20, 2010 12:10 am

Jinto

Blééé, vypláznu na ní jazyk a jdu se věnovat něčemu zánbavnějšímu.. spánku..

Keiite dorazila domů a byli jste obě svoláni na večeři,martina z venku kde trénovala..
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Klid v Karakuře   Klid v Karakuře - Stránka 4 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Klid v Karakuře
Strana 4 z 6Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Bleach - (NE)Official CZ / SK RPG hra :: Herní svět :: Lidský svět :: Hrací místnost-
Přejdi na: