Bleach - (NE)Official CZ / SK RPG hra
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

Klid v Karakuře

Goto down 
5 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
AutorZpráva
sea
Mistake editor
sea

Počet příspěvků : 132

Moje RPG postava
Jméno postavy: Iname Ayumi
Jméno Zanpakuto/Resurrección: Chisei
Hodnost: 14. důstojník 4. divize

Klid v Karakuře - Stránka 3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Klid v Karakuře   Klid v Karakuře - Stránka 3 Icon_minitimeThu Apr 01, 2010 12:28 am

Martina

Ve chvíli, kdy uslyším ten podezřelý zvuk za sebou, se pomocí hirenkyaku přesunu kousek vlevo, bleskově se otočím a pokud ta věc, co byla za mnou, je hollow, tak na to vystřelím.
Únavu budu řešit, až tady ty hollow nebudou.
Návrat nahoru Goto down
Shunsui
Visored Leader
Shunsui

Počet příspěvků : 152

PříspěvekPředmět: Re: Klid v Karakuře   Klid v Karakuře - Stránka 3 Icon_minitimeThu Apr 01, 2010 12:37 am

Martina

Trefa byla dobrá,na poslední chvíli.
Jenže vzáětí si byla obklopena dalšími alespoň pěti hollowy, dva útočí v jeden moment pěstí na výšku hrudníku,každý z jiné strany, zbylí ti máchli prackou na hlavu.
Návrat nahoru Goto down
sea
Mistake editor
sea

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Klid v Karakuře   Klid v Karakuře - Stránka 3 Icon_minitimeThu Apr 01, 2010 12:51 am

Martina

Hrudník? Hlava? Jinou možnost nemam...
Poklesnu v kolenou a sehnu se úplně k zemi, odvolam luk, protože by mi jen překážel a pokusím se odkulit nějakou mezerou mezi nimi.
Návrat nahoru Goto down
Shunsui
Visored Leader
Shunsui

PříspěvekPředmět: Re: Klid v Karakuře   Klid v Karakuře - Stránka 3 Icon_minitimeThu Apr 01, 2010 12:58 am

Martina

Jeden tě přece jenom trefil, odletěla jsi pár metrů,a přistála na zádech, jen s drobnými odřeninami.. Nad tebou přistál hollow a rozmachoval se,že ti rozdrtí hlavu o beton.
Svist. Čistě bílý šíp mu proletěl hlavou, vstávej ještě jsme neskončili,ozval se Uryu, sestřelil pár hollow a řekl, remíza.. Vtom se jeden objevil přímo za ním.. Nevšiml si ho a hollow se rozhodl,že příští ranou ho pošle skrz pár baráků.
Návrat nahoru Goto down
sea
Mistake editor
sea

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Klid v Karakuře   Klid v Karakuře - Stránka 3 Icon_minitimeThu Apr 01, 2010 1:03 am

Martina

"Uhni!" zařvala jsem na Mika, vyvolala jsem luk a vystřelila po hollowovi.
Návrat nahoru Goto down
Shunsui
Visored Leader
Shunsui

PříspěvekPředmět: Re: Klid v Karakuře   Klid v Karakuře - Stránka 3 Icon_minitimeThu Apr 01, 2010 1:06 am

Uryu Michael

Cože? šíp mě těsně minul, a sestřelil hollowa za mnou, to nebyla špatná rána prohlásil jsem suše, a sestřeloval zbylé hollow, bylo jich už jen pár něco málo přes deset, jeden si vybral za cíl Martinu...
Návrat nahoru Goto down
sea
Mistake editor
sea

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Klid v Karakuře   Klid v Karakuře - Stránka 3 Icon_minitimeThu Apr 01, 2010 1:12 am

Martina

Nejdřív jsem střílela po těch hollow, co vypadali, že jdou po mně. Pokud se mi povedlo je zlikvidovat, střílela jsem i na ty ostatní...
Návrat nahoru Goto down
Shunsui
Visored Leader
Shunsui

PříspěvekPředmět: Re: Klid v Karakuře   Klid v Karakuře - Stránka 3 Icon_minitimeThu Apr 01, 2010 1:19 am

Martina

postříleli jste s Uryem zbytek hollow, poté co vyprchal adrenalin, jsi tooho měla plné kecky,asi jako kdyby sis odběhla půlmaraton.. To nebylo špatný,řekl Uryu, odvolal luk, já nevím jak ty ,ale já se jdu koupat, teprv teď sis všimla,že nemá kraťasy ale plavky.
Návrat nahoru Goto down
sea
Mistake editor
sea

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Klid v Karakuře   Klid v Karakuře - Stránka 3 Icon_minitimeThu Apr 01, 2010 1:23 am

Martina

Odvolam luk, nemá cenu ho nechat vyvolaný... Na Mika se zle podívam, přijdu k němu a vrazim mu facku (levou rukou, ptže jsem levák). Normálně se násilí spíš vyhýbam, ale tohle bylo moc. Jen tak ve městě přivolat hollow je prostě blbost!
"Já jdu domů," oznámim potom a zamířim, jak jinak, domů.
Návrat nahoru Goto down
ShotJon

ShotJon

Počet příspěvků : 123

PříspěvekPředmět: Re: Klid v Karakuře   Klid v Karakuře - Stránka 3 Icon_minitimeThu Apr 01, 2010 3:42 am

Keiite

Takže je to obranář. Zajímavé.

Zkusím hiren nějakýc třicet schodů nad něj sp řipraveným lukem (samozřejmě nejdřív odložím borůvky) pokud se hollow obranář znovu objeví vystřelím mu proti masce, pokud ne tak se stejným způsobem vrátím pro borůvky. Samozřejmě čekám, že hlídá borůvky, takže jsem připrávená po něm hodit lahvičku, kdyby se objevil když pak držím borůvky.
Návrat nahoru Goto down
Shunsui
Visored Leader
Shunsui

PříspěvekPředmět: Re: Klid v Karakuře   Klid v Karakuře - Stránka 3 Icon_minitimeThu Apr 01, 2010 12:31 pm

Uryu Michael

facku jsem bez problémů blokoval, čekal jsem jí.. A vesele si odešel na koupák..

Keiite

Hollow zůstal ve schodu a nedělal vůbec nic..
Návrat nahoru Goto down
sea
Mistake editor
sea

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Klid v Karakuře   Klid v Karakuře - Stránka 3 Icon_minitimeThu Apr 01, 2010 1:04 pm

Martina

Hm... super... pomačkaný a špinavý oblečení, tady je dokonce natrhnutá halenka... to bude mít mamka radost... pomyslim si s ironií, zatímco jdu domů. Snad tam ještě nebude a já to stihnu aspoň zašít a hodit do pračky...
Když dorazím domů, co nejrychleji a nejtišeji zamířím do svého pokoje se převlíknout.
Návrat nahoru Goto down
ShotJon

ShotJon

PříspěvekPředmět: Re: Klid v Karakuře   Klid v Karakuře - Stránka 3 Icon_minitimeThu Apr 01, 2010 6:22 pm

Keiite

Opatrně položím borůvky a pak vyvolám luk a vypálím to hollowa rudá šíp, pak se hirenem přesunu o pár metrů vedle a vystřelím znova.
Návrat nahoru Goto down
Shunsui
Visored Leader
Shunsui

PříspěvekPředmět: Re: Klid v Karakuře   Klid v Karakuře - Stránka 3 Icon_minitimeTue Apr 06, 2010 4:21 pm

Martina

zrovna když jsi dovírala dveře do pokoje, ozvala se mamka ,cožetito trvalo takovou dobu ze školy..

Keiite

Šíp odskočil..
Návrat nahoru Goto down
sea
Mistake editor
sea

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Klid v Karakuře   Klid v Karakuře - Stránka 3 Icon_minitimeTue Apr 06, 2010 8:39 pm

Martina

"Zdržela jsem se v knihkupectví," zavolam na ni zpátky, dovřu dveře, rychle se převlíknu, oblečení hodim pod postel a jdu do kuchyně. Pokud tam bude mamka, zeptam se jí, co je nového, pokud nebude, udělam si čaj a podívam se, co je tam k jídlu.
Návrat nahoru Goto down
ShotJon

ShotJon

PříspěvekPředmět: Re: Klid v Karakuře   Klid v Karakuře - Stránka 3 Icon_minitimeTue Apr 06, 2010 10:08 pm

Keiite

Co to? Hmm odolá mému šípu? To není hezké. A tahat schneider se mi nechce. Ale vypadá to že Hollow pořád nic nedělá. Tak fajn. připravím si další šíp a pečlivě mířím. Přímo do oka. Až jsem si jistá, tak šíp vystřelím.
Návrat nahoru Goto down
Shunsui
Visored Leader
Shunsui

PříspěvekPředmět: Re: Klid v Karakuře   Klid v Karakuře - Stránka 3 Icon_minitimeTue Apr 06, 2010 11:12 pm

Keiite

Jenomže oko si nenašla, hollow už se za tu chvilku přetransformoval do schodu,žádné oko,nic, prostě schod jako každý jiný. 23.tí odshora.

Martina

V kuchyni si mamku našla, zrovna dělala nějakou baštu,jak jinak,s rejží.. Ahoj, mamka se na tebe otočila a usmála se,pak se zamračila, cos dělala? Dívala se na tvá kolena,slovo "pravdu" neřekla,ale jakoby viselo ve vzduchu.
Návrat nahoru Goto down
sea
Mistake editor
sea

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Klid v Karakuře   Klid v Karakuře - Stránka 3 Icon_minitimeTue Apr 06, 2010 11:58 pm

Martina

A sakra... že jsem si nevzala tu sukni delší... nebo aspoň punčochy...
"No... spadla jsem..." odpovím, nelžu, opravdu jsem spadla... sice ze skatu, ale to neni důležitý... a přijdu k hrnci. "Co to tady tak voní? Dala jsi tam chilli?" zeptám se, abych odpoutala její pozornost od svých kolen.
Návrat nahoru Goto down
ShotJon

ShotJon

PříspěvekPředmět: Re: Klid v Karakuře   Klid v Karakuře - Stránka 3 Icon_minitimeWed Apr 07, 2010 12:09 am

Keiite

Sakra. Na tohle nemam čas. Seberu Boruvky a chytnu je co nejopatrneji. A pak se zasoustredim a udelam ten nejdelsi hiren co dokazu nahoru do schodu, nejlepe co nedjal za 23. schod. Samozrejme ocekavam že Hollow se muze zhmnotnit z jekekoliv schodu a jsem pripravena se dalsim hirenem dostat pryc, nebo aspon uhnout jeho utoku.
Návrat nahoru Goto down
Shunsui
Visored Leader
Shunsui

PříspěvekPředmět: Re: Klid v Karakuře   Klid v Karakuře - Stránka 3 Icon_minitimeWed Apr 07, 2010 3:04 pm

Keiite

Hollow se objevil,ale když zjistil,že už si moc daleko tak se tebou nezaobíral.

Martina

Dala, neodbočuj od tématu.. řekla mamka, kde si spadla?
Návrat nahoru Goto down
sea
Mistake editor
sea

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Klid v Karakuře   Klid v Karakuře - Stránka 3 Icon_minitimeWed Apr 07, 2010 3:08 pm

Martina

"Mmmm..." zamračím se, když po mně chce podrobnosti. Copak mi je deset?! "Spolužák se mě pokoušel naučit jezdit na skatu... ale je to nudný..."
Návrat nahoru Goto down
Shunsui
Visored Leader
Shunsui

PříspěvekPředmět: Re: Klid v Karakuře   Klid v Karakuře - Stránka 3 Icon_minitimeWed Apr 07, 2010 3:41 pm

Mamka

Spolužák jo? vědoucně se zašklebím, a kterej? Hodím zvídavý tón jako by mi bylo sedmnáct.
Návrat nahoru Goto down
sea
Mistake editor
sea

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Klid v Karakuře   Klid v Karakuře - Stránka 3 Icon_minitimeWed Apr 07, 2010 5:06 pm

Martina

"To je fuk, stejně je to pako," mávnu rukou. "Kdy to bude hotový?" zeptam se zvědavě a ukážu na jídlo.
Návrat nahoru Goto down
Shunsui
Visored Leader
Shunsui

PříspěvekPředmět: Re: Klid v Karakuře   Klid v Karakuře - Stránka 3 Icon_minitimeWed Apr 07, 2010 6:12 pm

Mamka

Za chvilku,zamíchám s masem a zeleninou na pánvi, počkej,jak pako, on tě učí na skatu,ty se odřeš a proto je pako? Nebo snad kvůli něčemu jinému..? řekla jsem s úsměvem "mě taky bylo co tobě"..
Návrat nahoru Goto down
sea
Mistake editor
sea

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Klid v Karakuře   Klid v Karakuře - Stránka 3 Icon_minitimeWed Apr 07, 2010 6:25 pm

Martina

Ježkovy zraky, proč to řeší? Neni to jedno?
"Prostě je to pako, za to já nemůžu," zamračeně pokrčim rameny. "Tak já přijdu za chvilku..." zamířím do pokoje. To oblečení potřebuje vyprat co nejdřív, aby stihlo uschnout, než půjdu zas do školy...
Spoiler:
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Klid v Karakuře   Klid v Karakuře - Stránka 3 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Klid v Karakuře
Strana 3 z 6Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Bleach - (NE)Official CZ / SK RPG hra :: Herní svět :: Lidský svět :: Hrací místnost-
Přejdi na: