Bleach - (NE)Official CZ / SK RPG hra
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

Výlet

Goto down 
4 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4  Next
AutorZpráva
Shunsui
Visored Leader
Shunsui

Počet příspěvků : 152

Výlet - Stránka 3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Výlet   Výlet - Stránka 3 Icon_minitimeTue May 18, 2010 12:18 am

Uryu se usmál, blafuje, takhle nikdy neskákal.. blbec..

Michal se vynořil, dost pomalu doplaval na břeh opatrně s nehorázně rudým břichem vylezl ven a ustlal si do trávy. Tý vole..

Co skočíš nejlepšího, začal hecovat Michal z břehu..
Návrat nahoru Goto down
ShotJon

ShotJon

Počet příspěvků : 123

Výlet - Stránka 3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Výlet   Výlet - Stránka 3 Icon_minitimeTue May 18, 2010 12:20 am

Keiite

"Haha, nevím co nejlepšího, ale po tvém výkonu cokliv co skočím bude lepší. Ale je vidět že ti nechybí odvaha a zbrklost." řeknu a zasměju se. "Hádám, že po druhé už by jsi to neskočil." řeknu. Třeba ho to zase vyhecuje.
Návrat nahoru Goto down
Shunsui
Visored Leader
Shunsui

Výlet - Stránka 3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Výlet   Výlet - Stránka 3 Icon_minitimeTue May 18, 2010 12:25 am

Tse, řekl ten praštěný nezmar a vstal.. Dvojitý salto s pěti vrutama.. Vyběhl nahoru,, HUUUUAAARGH.. hollow hlas byl nezaměnitelný, Uryu se koupal dál, ale Michal aktivoval luk.

Martina to slyšela taky...
Návrat nahoru Goto down
ShotJon

ShotJon

Výlet - Stránka 3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Výlet   Výlet - Stránka 3 Icon_minitimeTue May 18, 2010 12:26 am

Keiite

Rychlý Hiren a už si natahuji ruakvici a aktivuji luk. Koukám po Hollowovi. To jsem mohla čekat.
Návrat nahoru Goto down
sea
Mistake editor
sea

Počet příspěvků : 132

Moje RPG postava
Jméno postavy: Iname Ayumi
Jméno Zanpakuto/Resurrección: Chisei
Hodnost: 14. důstojník 4. divize

Výlet - Stránka 3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Výlet   Výlet - Stránka 3 Icon_minitimeTue May 18, 2010 12:27 am

Martina

"To je kretén, to snad neni možný!" okamžitě nechám procházky a běžím tím směrem, odkud slyším hollow a případně cítím jeho reiatsu...
Návrat nahoru Goto down
Shunsui
Visored Leader
Shunsui

Výlet - Stránka 3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Výlet   Výlet - Stránka 3 Icon_minitimeTue May 18, 2010 12:32 am

Martina doběhla na místo, Uryu se nevzrušeně dál koupal, a ostatní tam stáli s nataženými luky, vtom se prohnal krajinou žlutý šíp a hollow, který se vám akorát objevil v dohledu byl poslán zase kamsi..

Michal odvolal luk... Tohle nebylo moc fér..

Na verandě stála mamka s natáhnutým lukem a právě se oba s Ryuukenem bavili Michalovým výrazem.. Haha, moc vtipný.. odvolal luk a skočil si jedno zvratné salto...
Návrat nahoru Goto down
ShotJon

ShotJon

Výlet - Stránka 3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Výlet   Výlet - Stránka 3 Icon_minitimeTue May 18, 2010 12:34 am

Keiite

Hmm tak nic. Ještě že nad námi bdí naši ostražití rodičové. Shodím zase ruakvici a hupsnu si šipku po zadu. Teda je tu zatím fajn, musíme sem jezdit častěji.
Návrat nahoru Goto down
sea
Mistake editor
sea

Moje RPG postava

Výlet - Stránka 3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Výlet   Výlet - Stránka 3 Icon_minitimeTue May 18, 2010 12:36 am

Martina

"Pitomče," zavrčim na Michala, otočim se a vydám se zas pryč.
Návrat nahoru Goto down
Shunsui
Visored Leader
Shunsui

Výlet - Stránka 3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Výlet   Výlet - Stránka 3 Icon_minitimeTue May 18, 2010 12:41 am

Michal vykoukl nechápavě z vody, co je ti? odrazil jedovatě z vody..

Uryu právě ležel na zádech a posílal proudy vody na vynořující se Keiite..
Návrat nahoru Goto down
ShotJon

ShotJon

Výlet - Stránka 3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Výlet   Výlet - Stránka 3 Icon_minitimeTue May 18, 2010 12:47 am

Keiite

Dostanu vodou do obličeje hend po vynoření. Oklepu se a otřu si obličej. "Ty neřáde," řeknu a zasměju se a cáknu mu do obličeje.

Spoiler:
Návrat nahoru Goto down
sea
Mistake editor
sea

Moje RPG postava

Výlet - Stránka 3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Výlet   Výlet - Stránka 3 Icon_minitimeTue May 18, 2010 12:49 am

Martina

Naštvaně se zastavím a otočím se.
"Co mi je?! Sereš mě, jak přivoláváš hollow, tohle!" vykřiknu a pak si rukou přikreju pusu, protože mi dojde, že mamka to nejspíš taky slyšela. Nervózně se rozhlídnu a pak se rozběhnu někam do lesa. Pokud tam neni les, tak prostě pryč.
Návrat nahoru Goto down
ShotJon

ShotJon

Výlet - Stránka 3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Výlet   Výlet - Stránka 3 Icon_minitimeTue May 18, 2010 12:53 am

Keiite

Po křiku Martiny se zvědavě podívám na Michaela. "Co tí myslela," řeknu maličko ostře, ale ještě nic vážného.
Návrat nahoru Goto down
Shunsui
Visored Leader
Shunsui

Výlet - Stránka 3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Výlet   Výlet - Stránka 3 Icon_minitimeTue May 18, 2010 1:07 am

Uryu opětuje palbu vodou a dost se baví..

Mamka vhází do dveří.. Ee, prosím? otočí se pobaveně, kdežto Ryuuken se tak pobaveně netváří, cože? Michale?

Myslím, že to evakuuju.. Vydechne a bere roha směr les co zmizela martina
Návrat nahoru Goto down
ShotJon

ShotJon

Výlet - Stránka 3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Výlet   Výlet - Stránka 3 Icon_minitimeTue May 18, 2010 1:47 am

Keiite

"Však on té otázce neuteče. Jen to oddálí," řeknu schytám ošklivou vlnu do obličeje. "jen počkej ty prevíte!" Zasměju se a skočím po Uryovi. Podrazím mu nohy a vylezu mu na záda a sanžím se občas držet pod vodou. S mojí váhou mi to stejěn asi moc nepude.
Návrat nahoru Goto down
sea
Mistake editor
sea

Moje RPG postava

Výlet - Stránka 3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Výlet   Výlet - Stránka 3 Icon_minitimeTue May 18, 2010 10:23 am

Martina

Běžím tak dlouho, dokud nejsem z dohledu a nenajdu nějaký opuštěný kus lesa. Tam pak najdu vhodný strom, hirennu na větev, posadim se tam a jak nejvíc to půjde, skryju své reiatsu.
Nechci, aby mě našli, kdyby se mě rozhodli hledat.
Mapu a mikinu si položím do klína a pohledem hypnotizuju nějakou větev.
To snad neni možný. Je to jako tenkrát. Vždycky, když něco řeknu, tak z toho jsou akorát problémy. Proč jsem se nenarodila němá? Nechtěla jsem, aby z toho měl průser... A už vůbec jsem nechtěla, aby se o tom dozvěděla mamka... Nechci se tam vrátit...
Návrat nahoru Goto down
Shunsui
Visored Leader
Shunsui

Výlet - Stránka 3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Výlet   Výlet - Stránka 3 Icon_minitimeTue May 18, 2010 4:42 pm

Michal

Jseš jediná bytost v okruhu 300 metrů, okolo jsou jenom veverky a trocha quinci reiatsu, schovávat se můžeš v davu, ale v ne prázdném lese. Ozve se klidně asi dva metry vedle Martiny, proč si zdrhla? Oba rodiče se tou hláškou pobavili, Ryuuken teda tak ne, ale vem to čert..

Uryu

Vynořil se z vody a lapal po dechu, bléééh, obloukem trochu vyplivl daleko od vás.. No počkej.. A ponořil se pod hladinu.. Za chvilku Keiite někdo čapnul za nohu a táhnul jí dolů..
Návrat nahoru Goto down
sea
Mistake editor
sea

Moje RPG postava

Výlet - Stránka 3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Výlet   Výlet - Stránka 3 Icon_minitimeTue May 18, 2010 4:46 pm

Martina

"Mamka neni ráda, když dělam nebezpečný věci, nechci, aby to věděla... Nechtěla jsem to říct..." odpovim a dál hypnotizuju větev. "A teď nevim, co mam dělat, abych nemusela říct pravdu..."
Návrat nahoru Goto down
Shunsui
Visored Leader
Shunsui

Výlet - Stránka 3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Výlet   Výlet - Stránka 3 Icon_minitimeTue May 18, 2010 5:19 pm

Michal

Co blbneš, proč by to jako neměla vědět? Tvoje mamka je taky Quinci, a ví co to obnáší.. odmlčel se, lhát? třeba..
Návrat nahoru Goto down
ShotJon

ShotJon

Výlet - Stránka 3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Výlet   Výlet - Stránka 3 Icon_minitimeTue May 18, 2010 5:22 pm

Keiite

Jen počkej já se nedám. Pořádně mu dám ruce okolo krku a semknu je, aby mě ze sebe nestáhnul.
Návrat nahoru Goto down
sea
Mistake editor
sea

Moje RPG postava

Výlet - Stránka 3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Výlet   Výlet - Stránka 3 Icon_minitimeTue May 18, 2010 5:24 pm

Martina

"Prostě jí to nechci říkat... A lhát? To neumim... Kdybych to uměla, tak si spolu teď nepovídáme..." povzdechnu si, zavrtim hlavou, vezmu mikinu a mapu a hirenem seskočím ze stromu. "Snad něco cestou zpátky vymyslim... Když nemusim vyloženě lhát, tak zvládnu okecat všechno..."
Návrat nahoru Goto down
Shunsui
Visored Leader
Shunsui

Výlet - Stránka 3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Výlet   Výlet - Stránka 3 Icon_minitimeTue May 18, 2010 11:44 pm

Uryu

Tak lehce se nedá a díky mokru se mu podaří se vykroutit, nepustil tě a nyní tě drží okolo pasu, zmateně se usmál, napůl se odpíchl nazad a přitom a pořádně vycákl spršku vody Keiite do obličeje.

Michal

Okecávat, lhát, to je skoro totéž, přemýšlí nahlas, zařadí se vedle tebe a srovná krok, mě de dolaďování výmluv, tak než to rodičům budeš vysvětlovat, tak mi to sděl já to upravim.
Návrat nahoru Goto down
sea
Mistake editor
sea

Moje RPG postava

Výlet - Stránka 3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Výlet   Výlet - Stránka 3 Icon_minitimeTue May 18, 2010 11:49 pm

Martina

"Hm..." zírám do země a přemýšlím. Po chvilce řeknu: "Byla jsem na tebe naštvaná a řekla jsem to jenom tak, abych tě taky naštvala? Nevim, nic lepšího mě nenapadá a popravdě to neni zas tak pitomý..."
Návrat nahoru Goto down
ShotJon

ShotJon

Výlet - Stránka 3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Výlet   Výlet - Stránka 3 Icon_minitimeTue May 18, 2010 11:52 pm

Keiite

Jen počkej já ti ukážu. Když mě chytne okolo pasu a a pak mě ocáken, tak neváhám. Vklouznou ejdnou sovjí nohou ze jehou a škubnu k sobě, s tím mu zároveň zatlačím do prsou. Výsledek by měl být solidní pád na záda.
Návrat nahoru Goto down
Shunsui
Visored Leader
Shunsui

Výlet - Stránka 3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Výlet   Výlet - Stránka 3 Icon_minitimeWed May 19, 2010 12:07 am

Uryu

Uuuž nemůžu, prohlásil zadýchaně Uryu, a vylezl na břeh kde sebou plácnul do trávy..

Michal

To by šlo, prohodil.
Návrat nahoru Goto down
sea
Mistake editor
sea

Moje RPG postava

Výlet - Stránka 3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Výlet   Výlet - Stránka 3 Icon_minitimeWed May 19, 2010 12:14 am

Martina

"Ok," souhlasím a pokud nic neříká, pokračuju k chatě mlčky. Pokud tam dojdeme, zamířím do pokoje pro knížku, kterou si hodlám donést ven a číst. Vysvětlovat začnu až ve chvíli, kdy se mě někdo na něco zeptá.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Výlet - Stránka 3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Výlet   Výlet - Stránka 3 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Výlet
Strana 3 z 4Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Bleach - (NE)Official CZ / SK RPG hra :: Herní svět :: Lidský svět :: Hrací místnost-
Přejdi na: