| Výlet | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Shunsui Visored Leader
Počet příspěvků : 152
| Předmět: Výlet Mon May 10, 2010 3:58 pm | |
| V pátek jste školu protrpěli, odpoledne jste prožily jak se patří, a na víkend jste se celkem i těšily.
Sobota ráno. Okolo snídaně. Ne dřív. Mamka vás vyhnala na kakao a koláčky. Od dědečka. | |
|
| |
sea Mistake editor
Počet příspěvků : 132
Moje RPG postava Jméno postavy: Iname Ayumi Jméno Zanpakuto/Resurrección: Chisei Hodnost: 14. důstojník 4. divize
| Předmět: Re: Výlet Mon May 10, 2010 4:34 pm | |
| Martina
Zmlkni! Ohnala jsem se po budíku a utnula jeho pronikavé pípání. Pak jsem se vyhrabala z postele a ještě v noční košili jsem si začala balit na výlet. Včera se mi do toho nějak nechtělo, tak jsem si nařídila budík dřív... Teď se mi taky nechce, ale musim... Naskládala jsem do batohu věci potřebné na přespání na chatě, nějaké to náhradní oblečení, peníze, knížku a své dva Seele Schneidery. Můžou se hodit... Nakonec z toho ne moc velký batoh. Tak, teď se převlíknout... Tak asi ne, no... než jsem se stačila převlíknout z noční košile do něčeho normálního, zavolala mě mamka do kuchyně na snídani. Tak se převlíknu potom, no... "Dobré ráno," pozdravila jsem mamku (a případně i Keiite a dědu, pokud tam byli), když jsem vešla do kuchyně. Posadila jsem se k snídani. | |
|
| |
ShotJon
Počet příspěvků : 123
| Předmět: Re: Výlet Tue May 11, 2010 10:19 pm | |
| Keiite
Klasická ranní rozcvička, hygiena a pak na snídani. Trochu jsem se divila, že Marti, měla ještě noční košili. Lenoch řekla jsem si v duchu vesele. I když jsem to vlastně ani moc nemyslela. Jen ať si pospí. Po snídani náš mamka vyžene na kakao s dědou. Hmm kakao ani nepiju, ale dědočkovi koláčky neodmítnu. Samozřejmě sebou vemu dvě bokkuta. "Co by jsi řekl krátkému cvičení dědo? Schválěn jestli se mi podaří tě dneska zasáhnout. Cítím, že mám dnes dobrý den." řeknu z vesela, připravena mu hodit Bokkuto když bude souhlasit. Ne že bych měla šanci ho porazit. Myslím, že by sám přešermoval několik shinigami. Kdyby ty prasáci nepoužívali shunpo a bojovali čestně tedy. Kdyby používala hiren ,tak bych taky možná vyhrála, ale to by nebylo fér a nic bych se nenaučila. | |
|
| |
Shunsui Visored Leader
| Předmět: Re: Výlet Wed May 12, 2010 10:40 pm | |
| Mamka
Keiite, zamračila jsem se, proč myslíš, že vstáváme tak brzo, abychom byly včas na nádraží.
Dědeček
[b]Plašíš, řekl jsem a vstal jsem, bokuto jsem přebral a z fleku jsem zaútočil, pak mi luplo v zádech, ajejejejej, myslím, že dneska vynecháme, a zase jsem si sedl, něco na mě leze, to se mi stalo podruhý za tehle týden.
Dorazili jste snídani a pak jste vyrazili městskou hromadnou k vlaku. Děda si dělal srandu a mával na vás kapesníčkem, když už už jste zmizeli z dohledu, udělal na vás dlouhej nos a zamával. | |
|
| |
sea Mistake editor
Moje RPG postava Jméno postavy: Iname Ayumi Jméno Zanpakuto/Resurrección: Chisei Hodnost: 14. důstojník 4. divize
| Předmět: Re: Výlet Wed May 12, 2010 10:46 pm | |
| Martina
Když mamka zmínila vlak, rychle jsem do sebe hodila snídani a šla se převlíknout. Bylo hezky, takže stačila sukně, tričko, lehká mikina a pevný boty. V MHD jsem vytáhla knížku, byla hned na vrchu v batohu, a začala jsem si číst. | |
|
| |
ShotJon
| Předmět: Re: Výlet Wed May 12, 2010 10:52 pm | |
| Keiite
Proč na mě mamča tak vyjela? No to je fuk. Asi je nervózní. Škoda že nebyl čas na rozcvičku s dědou. Vemu si předem zbalený batoh a vyrazím na nádraží. Dědovi zamávám a zamáčknu neexitující slzu v oku v odpověĎ na jeho teatrální mávání kapesníkem. Škoda, že nejede s náma.
"Děda by asi ptořeboval masáž," řeknu sestře. Její knížka mě moc nezajímá, stejěn si čte pořád. "Poslední dobou mu lupe v kříži podezřele často. Možná by jsme ho mohli vzít příští víkedn do hrokých pramenů." přemýšlím nahlas. | |
|
| |
sea Mistake editor
| Předmět: Re: Výlet Wed May 12, 2010 10:55 pm | |
| Martina
"Cože? Další výlet?" odtrhnu oči od knížky a zamračím se. Navíc v horkých pramenech se nedá číst... a balit knížku do igelitu je nepraktický, nešly by otáčet stránky... | |
|
| |
ShotJon
| Předmět: Re: Výlet Wed May 12, 2010 10:58 pm | |
| Keiite
"Nemusíš jezdit knihomole," řeknu trochu uraženě nad její reakcí. "Ale schválně si zkus vzpomenout, kdy jsme naposledy byli někde s dědou. Na to že náš učí a nechává nás u sebe mu to moc neoplácíme. Nebo jsi zapomněla že dům, kde bydlíme je jeho?" | |
|
| |
sea Mistake editor
| Předmět: Re: Výlet Wed May 12, 2010 11:06 pm | |
| Martina
"Ne, ale jezdit na výlety je zřejmě jedinej způsob, jak mu to oplatit, že?" zavrčim, zaklapnu knížku a zadívám se z okna. | |
|
| |
ShotJon
| Předmět: Re: Výlet Wed May 12, 2010 11:08 pm | |
| Keiite
Zvendu oši v sloup a pak řeknu. "Máš snad lepší nápad? Jestli jo tak se kliděn poděl. Nemusíme zrovna jezdit na výlety." Proč je dneska tak nevrlá sakra? | |
|
| |
sea Mistake editor
| Předmět: Re: Výlet Wed May 12, 2010 11:14 pm | |
| Martina
"Něco se vždycky najde," odpovim už trochu klidněji a pak se obrátim na mamku. "Mami, nemáš náhodou mapu toho místa, kam jedeme?" | |
|
| |
Shunsui Visored Leader
| Předmět: Re: Výlet Thu May 13, 2010 6:27 pm | |
| Mamka
Dám ti jí hned jak přestoupíme.
Akorát jste dorazil na nádraží přestoupíte a pak směr výlet, asi hodinu to zabere, alespoň podle průvodčí. Martina dostala mapu. | |
|
| |
ShotJon
| Předmět: Re: Výlet Thu May 13, 2010 6:30 pm | |
| Keiite
V klidu si po přsednutí sednu a zavřu oči. Začnu se soustředit na svoj oběhový systém reiatsu. Snažím se ho trochu kontrolovat, ale je to děsně těžké. Když o tom Tensho-san mluvil tak to znělo mnohem jednodušeji. | |
|
| |
sea Mistake editor
| Předmět: Re: Výlet Thu May 13, 2010 6:35 pm | |
| Martina
Když jsme přestoupily, poděkovala jsem mamce, vzala si mapu a začala ji studovat. Neni na škodu vědět, kam to vlastně jedem a co je v okolí... Po chvíli jsem vzhlédla. "Uhm, mami? Kdy dorazí ten tvuj přítel?" | |
|
| |
Shunsui Visored Leader
| Předmět: Re: Výlet Fri May 14, 2010 3:38 pm | |
| Mamka
Přistoupí. řeknu stručně, vytáhnu mobil a začnu zuřivě smskovat. | |
|
| |
sea Mistake editor
| Předmět: Re: Výlet Fri May 14, 2010 3:44 pm | |
| Martina
"Snad jsem neřekla tolik... mami, klid, nechtěla jsi náhodou pohodovej víkend?" mapu položím na klín a dívám se na mamku. | |
|
| |
Shunsui Visored Leader
| Předmět: Re: Výlet Fri May 14, 2010 3:49 pm | |
| Mamka Jo jo , chtěla , řeknu nepřítomně, píšu ještě Ishidovi-san, dopíšu sms a podívám se na Martinu, promiň, strašně dlouho jsem nikde nebyla, a jsem nervózní jako na prvním rande... | |
|
| |
sea Mistake editor
| Předmět: Re: Výlet Fri May 14, 2010 3:52 pm | |
| Martina
"Bude to v pohodě, máme přece mapu, ne? Takže se netratíme," povzbudivě se na ni usměju. | |
|
| |
Shunsui Visored Leader
| Předmět: Re: Výlet Fri May 14, 2010 4:06 pm | |
| Mamka
Jo vždyť jo. usměju se nervózně. | |
|
| |
sea Mistake editor
| Předmět: Re: Výlet Fri May 14, 2010 8:49 pm | |
| Martina
Ještě jednou se na mamku usměju a pak svou pozornost obrátím zpátky k mapě. Občas se kouknu z okna, bylo by škoda se nedívat, když u něj sedím... | |
|
| |
Shunsui Visored Leader
| Předmět: Re: Výlet Mon May 17, 2010 4:17 pm | |
| Konečná stanice, prosíme vystupte, ozve se mechanický hlas z reproduktoru. Mamka se zvedla a pobídla vás abyste šli také. Poté co jste vystoupily, si Martina všimla toho blbečka co si hrál s návnadou, stál tam i s bratrem a otcem. Otec se usmíval, kdežto synové se tvářili všelijak, jen ne šťastně. Byly oblečení v tříčtvrtečních kalhotách a Uryu měl košili, a Michal triko. Otec byl oblečen účelně i elegantně zároveň, ahoj, vy musíte být, Martina a Keiite. Řekl příjemným, kultivovaným hlasem. Uryu s Michalem vám kývli hlavami a prohodili něco ve stylu čauhoj. | |
|
| |
sea Mistake editor
| Předmět: Re: Výlet Mon May 17, 2010 4:35 pm | |
| Martina
Složila jsem mapu a vystoupila. To si... ze mě... děláš srandu? podívala jsem se útrpně na mamku. Její výraz byl jasný. Proč já? Co jsem komu provedla? Ovládla jsem se a nasadila neutrální výraz. "Dobrý den," řekla jsem jenom. | |
|
| |
ShotJon
| Předmět: Re: Výlet Mon May 17, 2010 4:35 pm | |
| Keiite
Hmm jako japonec asi bude zvyklejší na japonské chování co? No ráda bych ho trochu poznala než budu dělat nějaké úsudky. Proto se trochu ukolním. "Ráda vás poznávám, jsem Kobushi Keiite." | |
|
| |
Shunsui Visored Leader
| Předmět: Re: Výlet Mon May 17, 2010 4:53 pm | |
| Otec kluků se usmál a uklonil se také, očividně jsi ho potěšila tímhle chováním. Já Ishida Ryuuken, podá Keiite ruku po západním stylu, pak i Martině. kluky znáte ze školy nebo tak ne? Ale pro jistotu, to je Uryu a Michael.
Pak políbí mamku, prohodí spolu pár slovíček, přičemž je Uryu s Michalem doprovází zábavnejma obličejema, pak se Michal podívá na Martinu a ztuhne, ajéjej, brácha to je vona. šeptne. | |
|
| |
sea Mistake editor
| Předmět: Re: Výlet Mon May 17, 2010 4:55 pm | |
| Martina
"Těší mě," pípnu, když mi podá ruku. Pak mě Mike trochu se zpožděním pozná. No ještě aby on, trotle, pomyslim si, ale nic neříkam. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Výlet | |
| |
|
| |
| Výlet | |
|