Bleach - (NE)Official CZ / SK RPG hra
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

Grimmjow - Žije nebo ne?

Goto down 
5 posters
AutorZpráva
Red
Admin
Red

Počet příspěvků : 682
Věk : 32

Moje RPG postava
Jméno postavy: Ruyichi Yoshiro
Jméno Zanpakuto/Resurrección: Tenshi
Hodnost: Vaizardo

Grimmjow - Žije nebo ne? Empty
PříspěvekPředmět: Grimmjow - Žije nebo ne?   Grimmjow - Žije nebo ne? Icon_minitimeWed Mar 03, 2010 11:35 pm

Tak co myslíte? Má s ním Tite ještě nějáký plány? Smile Já myslím, že jo.. Ichigo si s Grimmem navíc musí dát odvetu Smile
+ ten zubatej tragéd ho zabít nemohl Smile Na to byl moc shobo
Návrat nahoru Goto down
https://soul-society.forumczech.com
Shunsui
Visored Leader
Shunsui

Počet příspěvků : 152

PříspěvekPředmět: Re: Grimmjow - Žije nebo ne?   Grimmjow - Žije nebo ne? Icon_minitimeWed Mar 03, 2010 11:41 pm

Proč by si měli sakra dávat odvetu? Umřel.. Dostal zásah do krku z obou stran.. Prostě tam někde vykrvácel nebo ho sejmula Exequias.
Návrat nahoru Goto down
Itachi
Admin
Itachi

Počet příspěvků : 87
Věk : 30

Moje RPG postava
Jméno postavy: Hisana Tenshi
Jméno Zanpakuto/Resurrección: Bara no Yoshi
Hodnost: 3.dôstojník , 6.divízia

PříspěvekPředmět: Re: Grimmjow - Žije nebo ne?   Grimmjow - Žije nebo ne? Icon_minitimeWed Mar 03, 2010 11:42 pm

To si zhruba tiež myslím Very Happy

Ullquiorra žije?
Predsa sa rozpadol na popol a mohol ho zachytiť nejaký vzdušný vysávač a tak. Very Happy
Návrat nahoru Goto down
ShotJon

ShotJon

Počet příspěvků : 123

PříspěvekPředmět: Re: Grimmjow - Žije nebo ne?   Grimmjow - Žije nebo ne? Icon_minitimeWed Mar 03, 2010 11:47 pm

Já myslínm že šance že Grimm žije je stejná jako asi u dalších čtyrech nebo kolika psotavco tam dostali zásah a pak už o nich nepadlo ani slovo............
Návrat nahoru Goto down
Mot

Počet příspěvků : 12

PříspěvekPředmět: Re: Grimmjow - Žije nebo ne?   Grimmjow - Žije nebo ne? Icon_minitimeSun Feb 10, 2013 2:54 am

Stou odvetou nesuhlasim.Proste prehral.Ale prežit by mohol.V bleach sme vydeli a drsnejšie zranenja po ktorych potom nebola ani stopa(smrtelné seknutia,stratené končatiny,dokonca byt prebodnutý skrz na skrz holou rukou).Okrem toho je docela dobrá postava.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Grimmjow - Žije nebo ne?   Grimmjow - Žije nebo ne? Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Grimmjow - Žije nebo ne?
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Grimmjow Jaggerjaquez

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Bleach - (NE)Official CZ / SK RPG hra :: Bleach :: Teorie-
Přejdi na: