Moje RPG postava Jméno postavy: Ruyichi Yoshiro Jméno Zanpakuto/Resurrección: Tenshi Hodnost: Vaizardo
Předmět: Grimmjow - Žije nebo ne? Wed Mar 03, 2010 11:35 pm
Tak co myslíte? Má s ním Tite ještě nějáký plány? Já myslím, že jo.. Ichigo si s Grimmem navíc musí dát odvetu + ten zubatej tragéd ho zabít nemohl Na to byl moc shobo
Shunsui Visored Leader
Počet příspěvků : 152
Předmět: Re: Grimmjow - Žije nebo ne? Wed Mar 03, 2010 11:41 pm
Proč by si měli sakra dávat odvetu? Umřel.. Dostal zásah do krku z obou stran.. Prostě tam někde vykrvácel nebo ho sejmula Exequias.
Moje RPG postava Jméno postavy: Hisana Tenshi Jméno Zanpakuto/Resurrección: Bara no Yoshi Hodnost: 3.dôstojník , 6.divízia
Předmět: Re: Grimmjow - Žije nebo ne? Wed Mar 03, 2010 11:42 pm
To si zhruba tiež myslím
Ullquiorra žije? Predsa sa rozpadol na popol a mohol ho zachytiť nejaký vzdušný vysávač a tak.
ShotJon
Počet příspěvků : 123
Předmět: Re: Grimmjow - Žije nebo ne? Wed Mar 03, 2010 11:47 pm
Já myslínm že šance že Grimm žije je stejná jako asi u dalších čtyrech nebo kolika psotavco tam dostali zásah a pak už o nich nepadlo ani slovo............
Mot
Počet příspěvků : 12
Předmět: Re: Grimmjow - Žije nebo ne? Sun Feb 10, 2013 2:54 am
Stou odvetou nesuhlasim.Proste prehral.Ale prežit by mohol.V bleach sme vydeli a drsnejšie zranenja po ktorych potom nebola ani stopa(smrtelné seknutia,stratené končatiny,dokonca byt prebodnutý skrz na skrz holou rukou).Okrem toho je docela dobrá postava.