| Grimmjow Jaggerjaquez | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Itachi Admin
Počet příspěvků : 87 Věk : 30 Bydliště : Námestovo - Slovakia
Moje RPG postava Jméno postavy: Hisana Tenshi Jméno Zanpakuto/Resurrección: Bara no Yoshi Hodnost: 3.dôstojník , 6.divízia
| Předmět: Grimmjow Jaggerjaquez Sun Feb 28, 2010 11:44 pm | |
| ANO , toto je najlepší úsmev v Espaade Sexta Espada , Grimmjow Jaggerjack... Moja 2.naobľúbenejšia Espaada , páčilo sa mi , ako ukazoval Ichigovi , kde je jeho miesto... | |
|
| |
Red Admin
Počet příspěvků : 682 Věk : 32 Bydliště : Olomouc
Moje RPG postava Jméno postavy: Ruyichi Yoshiro Jméno Zanpakuto/Resurrección: Tenshi Hodnost: Vaizardo
| Předmět: Re: Grimmjow Jaggerjaquez Sun Feb 28, 2010 11:47 pm | |
| Opravil jsem ti název topicu - je to Jaggerjaquez | |
|
| |
Mišmaš Admin
Počet příspěvků : 477
Moje RPG postava Jméno postavy: Rakiro Tanata Jméno Zanpakuto/Resurrección: ? Hodnost: ?
| Předmět: Re: Grimmjow Jaggerjaquez Sun Feb 28, 2010 11:48 pm | |
| Má hodně hybridní jméno Osobně mu říkam Grimžó Džagerass | |
|
| |
Itachi Admin
Moje RPG postava Jméno postavy: Hisana Tenshi Jméno Zanpakuto/Resurrección: Bara no Yoshi Hodnost: 3.dôstojník , 6.divízia
| Předmět: Re: Grimmjow Jaggerjaquez Sun Feb 28, 2010 11:48 pm | |
| Je to aj Jaggerjaquez aj Jaggerjack... Takže si nič neopravil , len zmenil tak , ako sa ti páči... Toť vše | |
|
| |
Red Admin
Moje RPG postava Jméno postavy: Ruyichi Yoshiro Jméno Zanpakuto/Resurrección: Tenshi Hodnost: Vaizardo
| Předmět: Re: Grimmjow Jaggerjaquez Sun Feb 28, 2010 11:49 pm | |
| Každopádně - Nejvíc cool z Espady | |
|
| |
Itachi Admin
| Předmět: Re: Grimmjow Jaggerjaquez Sun Feb 28, 2010 11:55 pm | |
| Jo... Celkom dobre tancuje | |
|
| |
Red Admin
| Předmět: Re: Grimmjow Jaggerjaquez Wed Mar 03, 2010 4:38 pm | |
| Docela by mě zajímalo jestli přežil Protože potom, co ho Nnoitra sejmul, Grimmovo tělo tam nebylo.. Navíc když ho chtěl zubatec dorazit, Ichi ho zastavil.. Nedivil bych se, kdyby se Grimmie ještě objevil Hodně by mě to potěšilo. | |
|
| |
Itachi Admin
| Předmět: Re: Grimmjow Jaggerjaquez Wed Mar 03, 2010 4:40 pm | |
| Len by musel byť trošku silnejší ako doteraz alebo ukázať niečo nové , keď gotei13 , kapitáni a Itsugo už čelili omnoho silnejším nepriateľom Poprípade by mohol byť kladas , čo u neho vylučujem | |
|
| |
Kyoya
Počet příspěvků : 370 Bydliště : Děčín / Plzeň
Moje RPG postava Jméno postavy: Izumi Kyoya / Razaki Jméno Zanpakuto/Resurrección: nic / Keisei Hodnost: Nic / Shinigami
| Předmět: Re: Grimmjow Jaggerjaquez Wed Mar 03, 2010 4:45 pm | |
| Hodte někdo na ten link jak Mńouká.... Nya... | |
|
| |
Itachi Admin
| Předmět: Re: Grimmjow Jaggerjaquez Wed Mar 03, 2010 4:50 pm | |
| - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=tEnHkr18vSk | |
|
| |
Red Admin
| Předmět: Re: Grimmjow Jaggerjaquez Wed Mar 03, 2010 5:05 pm | |
| | |
|
| |
Itachi Admin
| Předmět: Re: Grimmjow Jaggerjaquez Wed Mar 03, 2010 5:10 pm | |
| Práve preto by musel byť trochu silnejší a ukázať niečo nové Pretože Itsugo porazil Ulquiorru , ktorý bol o 6 tried silnejší ako Grimmjow ... teda si nemyslím , že poslednú/rozhodujúcu ránu na Itsuga by mohol vykryť s jeho pôvodnou silou. | |
|
| |
Red Admin
| Předmět: Re: Grimmjow Jaggerjaquez Wed Mar 03, 2010 5:14 pm | |
| Nebál bych se o to, že Grimmie by po souboji s Ichigem netrénoval Navíc sám řekl, že se s ním ještě utká.. Pak ho sejmul Nnoitra .. | |
|
| |
Itachi Admin
| Předmět: Re: Grimmjow Jaggerjaquez Wed Mar 03, 2010 5:30 pm | |
| Nnoitra blbý zubatý Tak som zvedavý , či sa ukáže , ja keď si to nemyslím , no :-* | |
|
| |
Phate69
Počet příspěvků : 328
| Předmět: Re: Grimmjow Jaggerjaquez Wed Mar 03, 2010 6:35 pm | |
| Grimmjow smrdí. Myslí si o sobě kdoví co neni a přitom není kdoví co. Je to prostě ten nejhorší z Espaady, no, možná po Ulquiorovi... | |
|
| |
Itachi Admin
| Předmět: Re: Grimmjow Jaggerjaquez Wed Mar 03, 2010 6:39 pm | |
| Tsss... Ulquiorra a Grimmjow sú najlepšie char. z Espaady Je to vec názoru , ale podľa mňa smrdí taký Syazel , Zommari alebo Barragan Grimm je oproti ním boh | |
|
| |
Shunsui Visored Leader
Počet příspěvků : 152
| Předmět: Re: Grimmjow Jaggerjaquez Wed Mar 03, 2010 11:24 pm | |
| Já doufám,že je mrtvej,nevím proč doufáte, je mrtvej,mrtvej a mrtvej. A je to tak dobře. | |
|
| |
Red Admin
| Předmět: Re: Grimmjow Jaggerjaquez Wed Mar 03, 2010 11:33 pm | |
| Prove it! .. Grimmie žije.. Nějákej trapnej Nnoitra, kterej umí napadat leda tak, když je nepřítel v oslabení a nečeká to, ho nemohl zabít | |
|
| |
Shunsui Visored Leader
Počet příspěvků : 152
| Předmět: Re: Grimmjow Jaggerjaquez Wed Mar 03, 2010 11:38 pm | |
| On ho zabil prostě proto,že to byl otravnej šváb,kterej nedokázal přijmout,že ho porazil Ichigo, sejmul ho v tu chvíli,že tam stál a somroval o další souboj akorát po tom co dostal na držku.. Kdyby držel zobák a zalezl do kouta,tak by to možná přežil. | |
|
| |
Itachi Admin
| Předmět: Re: Grimmjow Jaggerjaquez Wed Mar 03, 2010 11:40 pm | |
| Red trafil si klinček po hlavičke Nnoitra napadol tak 200 ľudí určite Už len v anime 3-och tuším... | |
|
| |
ShotJon
Počet příspěvků : 123
| Předmět: Re: Grimmjow Jaggerjaquez Wed Mar 03, 2010 11:43 pm | |
| Jediný koho Nnoitra sejmul srabávky byla Nel. Ale tehdy byl o dsot slabší, takže na to šel zase takticky. Pokud je nepřítel silnější než ty musíš na něj jít chytře a ne přímo. | |
|
| |
Red Admin
| Předmět: Re: Grimmjow Jaggerjaquez Wed Mar 03, 2010 11:44 pm | |
| Jo no.. V přesile a napadat ze stínu .. To je prostě definice Nnoitry | |
|
| |
ShotJon
| Předmět: Re: Grimmjow Jaggerjaquez Wed Mar 03, 2010 11:46 pm | |
| Aha hmm, takže když jednou člověk něco provede tak je to jeho definice. Zajímavé....... | |
|
| |
Red Admin
| Předmět: Re: Grimmjow Jaggerjaquez Wed Mar 03, 2010 11:46 pm | |
| No udělal to i Grimmovi... Jen bez přesily | |
|
| |
ShotJon
| Předmět: Re: Grimmjow Jaggerjaquez Wed Mar 03, 2010 11:48 pm | |
| Omyl Grimma dorážel, ptorože si myslel, že je slabý a k ničemu. To není napadení ze zálohy. a pokud si všimneš tak na Ichiga, Kenapahicho i Sada šel přímo. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Grimmjow Jaggerjaquez | |
| |
|
| |
| Grimmjow Jaggerjaquez | |
|