Kashike
Počet příspěvků : 96
| Předmět: Charakter- Kashike Sun Feb 28, 2010 1:56 pm | |
| Jméno: Yrbeth Shihouin- Urahara Věk:17 let Rasa: Shinigami Oblíbené: Kluci, rodiče, sranda, hra na příčnou flétnu Neoblíbené: Machírci, pitomci, nuda...... Fobie: Panický strach z vyřizování účetnictvý v krámku a z příchodu pracivníka z Daňového úřadu Povaha: Mladé, zbrklé a velmi hezké děvče. Hodně se zajímá o kluky a vyhýbá práci v krámku Životopis: Yrbeth měla normální dětství, střídané výcvikem od obou rodičů. Od otce boj se zanpakuto, kido a vědecké znalosti, od matky boj beze zbraně, shumpo, shunko a všechny dívčí záležitosti. Vzhled: - Spoiler:
Zanpakuto Jméno: Kanto (Píseň) Vyvolání: Adiaua Kanto (Píseň na rozloučenou) Schopnosti: Zanpakuto se po vyvlolání promění v Gladius s děrovanou čepelí a otvorem v rukojeti. Meč tedy funguje jako flétna. Yrbeth zkrz flétnu dokáže ovládat zvuk, např. vysokým tonem může soupeři poranit sluch a rovnováhu, hlubokými zvukovými vybracemi ho může fyzicky odhodit nebo udeřit atd. V dětství přišla Yrbeth na skladbu, kterou když zahraje, zpomalí se jí čas. Během hraní nemůže útočit, jelikož má meč u úst. Jakákoliv ze schopností se dá přerušit poryvem reiatsu, které je větší než její. Shikai: http://www.larp.com/legioxx/gladius3.jpgBankai: nezná
Naposledy upravil Kashike dne Sun Feb 28, 2010 2:04 pm, celkově upraveno 3 krát | |
|
Red Admin
Počet příspěvků : 682 Věk : 32 Bydliště : Olomouc
Moje RPG postava Jméno postavy: Ruyichi Yoshiro Jméno Zanpakuto/Resurrección: Tenshi Hodnost: Vaizardo
| Předmět: Re: Charakter- Kashike Sun Feb 28, 2010 1:58 pm | |
| Neměla by se jmenovat spíš - Yrbeth Shihouin-Urahara ? .. Já jen, že Kisuke je Uraharovo křestní jméno. | |
|
Kashike
| Předmět: Re: Charakter- Kashike Sun Feb 28, 2010 1:59 pm | |
| Počítám s tím, že se to bude malinko odlišovat od originálu, ovšem já blbec jsem si postavu nezálohoval a vy jste mi to všeco smazali (dík za upozornění, opravim, Red- san) | |
|
Red Admin
Počet příspěvků : 682 Věk : 32 Bydliště : Olomouc
Moje RPG postava Jméno postavy: Ruyichi Yoshiro Jméno Zanpakuto/Resurrección: Tenshi Hodnost: Vaizardo
| Předmět: Re: Charakter- Kashike Sun Feb 28, 2010 2:01 pm | |
| No, nesmazali jsme to my.. Ale Aspire -> viz. Forum > Pomník
Všichni jsme přišli o postavy.. | |
|
Kashike
| Předmět: Re: Charakter- Kashike Sun Feb 28, 2010 2:40 pm | |
| Takže povoleno? Můžu se přidat? Nebo je ještě něco špatně?
Po větším časovém úseku čekání bez reakce jsem pochopil, že jest zchváleno, pokud by měl někdo připomínky, změním to během hry | |
|
Sponsored content
| Předmět: Re: Charakter- Kashike | |
| |
|