Bleach - (NE)Official CZ / SK RPG hra
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

Charakter- Kashike

Goto down 
2 posters
AutorZpráva
Kashike

Kashike

Počet příspěvků : 96

Charakter- Kashike Empty
PříspěvekPředmět: Charakter- Kashike   Charakter- Kashike Icon_minitimeSun Feb 28, 2010 1:56 pm

Jméno: Yrbeth Shihouin- Urahara

Věk:17 let

Rasa: Shinigami

Oblíbené: Kluci, rodiče, sranda, hra na příčnou flétnu

Neoblíbené: Machírci, pitomci, nuda......

Fobie: Panický strach z vyřizování účetnictvý v krámku a z příchodu pracivníka z Daňového úřadu

Povaha: Mladé, zbrklé a velmi hezké děvče. Hodně se zajímá o kluky a vyhýbá práci v krámku

Životopis: Yrbeth měla normální dětství, střídané výcvikem od obou rodičů. Od otce boj se zanpakuto, kido a vědecké znalosti, od matky boj beze zbraně, shumpo, shunko a všechny dívčí záležitosti.

Vzhled:
Spoiler:

Zanpakuto
Jméno: Kanto (Píseň)

Vyvolání: Adiaua Kanto (Píseň na rozloučenou)

Schopnosti: Zanpakuto se po vyvlolání promění v Gladius s děrovanou čepelí a otvorem v rukojeti. Meč tedy funguje jako flétna. Yrbeth zkrz flétnu dokáže ovládat zvuk, např. vysokým tonem může soupeři poranit sluch a rovnováhu, hlubokými zvukovými vybracemi ho může fyzicky odhodit nebo udeřit atd. V dětství přišla Yrbeth na skladbu, kterou když zahraje, zpomalí se jí čas. Během hraní nemůže útočit, jelikož má meč u úst. Jakákoliv ze schopností se dá přerušit poryvem reiatsu, které je větší než její.

Shikai: http://www.larp.com/legioxx/gladius3.jpg
Bankai: nezná

Naposledy upravil Kashike dne Sun Feb 28, 2010 2:04 pm, celkově upraveno 3 krát
Návrat nahoru Goto down
Red
Admin
Red

Počet příspěvků : 682
Věk : 32

Moje RPG postava
Jméno postavy: Ruyichi Yoshiro
Jméno Zanpakuto/Resurrección: Tenshi
Hodnost: Vaizardo

Charakter- Kashike Empty
PříspěvekPředmět: Re: Charakter- Kashike   Charakter- Kashike Icon_minitimeSun Feb 28, 2010 1:58 pm

Neměla by se jmenovat spíš - Yrbeth Shihouin-Urahara ? Very Happy .. Já jen, že Kisuke je Uraharovo křestní jméno. Smile
Návrat nahoru Goto down
https://soul-society.forumczech.com
Kashike

Kashike

Charakter- Kashike Empty
PříspěvekPředmět: Re: Charakter- Kashike   Charakter- Kashike Icon_minitimeSun Feb 28, 2010 1:59 pm

Počítám s tím, že se to bude malinko odlišovat od originálu, ovšem já blbec jsem si postavu nezálohoval a vy jste mi to všeco smazali Very Happy (dík za upozornění, opravim, Red- san)
Návrat nahoru Goto down
Red
Admin
Red

Počet příspěvků : 682
Věk : 32

Moje RPG postava
Jméno postavy: Ruyichi Yoshiro
Jméno Zanpakuto/Resurrección: Tenshi
Hodnost: Vaizardo

Charakter- Kashike Empty
PříspěvekPředmět: Re: Charakter- Kashike   Charakter- Kashike Icon_minitimeSun Feb 28, 2010 2:01 pm

No, nesmazali jsme to my.. Ale Aspire -> viz. Forum > Pomník

Všichni jsme přišli o postavy..
Návrat nahoru Goto down
https://soul-society.forumczech.com
Kashike

Kashike

Charakter- Kashike Empty
PříspěvekPředmět: Re: Charakter- Kashike   Charakter- Kashike Icon_minitimeSun Feb 28, 2010 2:40 pm

Takže povoleno? Můžu se přidat? Nebo je ještě něco špatně?

Po větším časovém úseku čekání bez reakce jsem pochopil, že jest zchváleno, pokud by měl někdo připomínky, změním to během hry
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Charakter- Kashike Empty
PříspěvekPředmět: Re: Charakter- Kashike   Charakter- Kashike Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Charakter- Kashike
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Kashike Chrakter
» Charakter - Horox
» Charakter - Red
» Charakter - Misman
» Charakter - Itachi

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Bleach - (NE)Official CZ / SK RPG hra :: Herní svět :: Lidský svět :: Charaktery-
Přejdi na: