Bleach - (NE)Official CZ / SK RPG hra
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

Co teď?

Goto down 
4 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2
AutorZpráva
Marvin

Marvin

Počet příspěvků : 48

Moje RPG postava
Jméno postavy: Maikeru Rai
Jméno Zanpakuto/Resurrección: katatsumuri
Hodnost: 4 (teď už 3) člen 2. divize

Co teď? - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Co teď?   Co teď? - Stránka 2 Icon_minitimeWed Sep 08, 2010 6:53 pm

M.rai

spokojeně si vzpomínám na jídla v lidském světě Už se na ně těším pak se na mě So-Taicho podíval a řekl že pujdu do Hueco mundo. No sakra Ano pane odeberu se do pokoje zbalit pár věci. Po cestě zvažuju koho by jsem mohl vzít sebou.
Návrat nahoru Goto down
Kashike

Kashike

Počet příspěvků : 96

PříspěvekPředmět: Re: Co teď?   Co teď? - Stránka 2 Icon_minitimeFri Sep 17, 2010 7:52 am

Kashike

Sebral jsem si své věci a vyrazil k bráně. Pokud mi v tom nikdo nebránil, prošel jsem skrz a teď stojím na tom náměstí co jsme poprvé viděli Architekta. Pořádně ho prozkoumám a hledám zbytky jeho reiatsu.

Yrbeth

Jdu se projít po okrajích Karakury. V obchodě je nuda, nic se neděje. Já chci vzrůšooooo. Zavolám na prázdnou ulici.
Návrat nahoru Goto down
Marvin

Marvin

Počet příspěvků : 48

Moje RPG postava
Jméno postavy: Maikeru Rai
Jméno Zanpakuto/Resurrección: katatsumuri
Hodnost: 4 (teď už 3) člen 2. divize

PříspěvekPředmět: Re: Co teď?   Co teď? - Stránka 2 Icon_minitimeTue Sep 21, 2010 11:12 am

M.Rai

Takže mužu si sebou vzít pět lidí, naštěstí ten mírně namyšlený Kashike s námi nejde, protože jde do lidského svěata, sakra teď se nejspíše tvářim pěkně ošklivě Vzhledem k tomu co nás čeká by jsem sebou měl rád nejen někoho kdo umí bojovat, ale i někdo ze 4ky by nám mohl prospět. Ayumi se tuším jmenovala, vypadala že má docela kuráž. Z toho mála co vím tak v Hueco mundo to nebude nic moc, samá poušť a když ne poušť tak holowové, hmm tam by se mohlo líbit Chin a jinak to vydím na dva ideálně důstojníky, ale ty s náma asi nikdo nepustí. Vyjdu z pokoje a nechám si nastoupit všechny z naší divize s nějakou hodností, kteří jsou zrovna dostupní Potřebuji dva dobrovolníky, kteří s námi pujdou na důležitý průzkum a rovnou říkám, že to bude nebezpečné. Kdo se hlásí? Radši dobrovolník kterej se bude snažit, než někdo koho by jsem pověřil a pak by někde selhal.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Co teď?   Co teď? - Stránka 2 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Co teď?
Strana 2 z 2Jdi na stránku : Previous  1, 2

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Bleach - (NE)Official CZ / SK RPG hra :: Herní svět :: Soul Society :: Hrací místnost-
Přejdi na: