Bleach - (NE)Official CZ / SK RPG hra
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

Co teď?

Goto down 
4 posters
Jdi na stránku : 1, 2  Next
AutorZpráva
Phate69

Phate69

Počet příspěvků : 328

Co teď? Empty
PříspěvekPředmět: Co teď?   Co teď? Icon_minitimeWed Aug 25, 2010 11:10 am

Brána Senkaimon se otevřela a do Soul Society přišli shinigammi, kteří byli na misi. U brány již čekali připraveni léčitelé a také tam byl kapitán 1. divize, Gunryio Nai. Stál před vámi a shinigammi, kteří se bavili o zážitcích, jak pro slávu Gotei bojovali, náhle ztichli.

Gunryio Nai zkřížil ruce a řekl potichu: Je tu někdo, kdo by chtěl podat kompletní hlášení o misi?
Návrat nahoru Goto down
Marvin

Marvin

Počet příspěvků : 48

Moje RPG postava
Jméno postavy: Maikeru Rai
Jméno Zanpakuto/Resurrección: katatsumuri
Hodnost: 4 (teď už 3) člen 2. divize

Co teď? Empty
PříspěvekPředmět: Re: Co teď?   Co teď? Icon_minitimeThu Aug 26, 2010 9:23 pm

M.Rai

Proletím pohledem všechny vyšší důstojníky, zdali se nějaký odváží. Sám si nejsem jist, co se to vlastně stalo, tak jen když bude nejhůře. Pokud bude moc dlouho ticho tak se přihlásím
Návrat nahoru Goto down
Kashike

Kashike

Počet příspěvků : 96

Co teď? Empty
PříspěvekPředmět: Re: Co teď?   Co teď? Icon_minitimeFri Aug 27, 2010 10:15 pm

Kashike

Vidím, jak se všichni zarazili a nikdo se neodváží. Vystoupím z řady. Pane, bude mi ctí a potěšením podát zprávu o úspěchu mise.
Návrat nahoru Goto down
Phate69

Phate69

Co teď? Empty
PříspěvekPředmět: Re: Co teď?   Co teď? Icon_minitimeFri Aug 27, 2010 10:28 pm

Gunryio Nai

Výborně. Ostatní den volno, zítra ráno do služby.Vy, se mnou. Zamířil ke kasárnám první divize do svojí kanceláře.
Návrat nahoru Goto down
Kashike

Kashike

Co teď? Empty
PříspěvekPředmět: Re: Co teď?   Co teď? Icon_minitimeSun Aug 29, 2010 3:04 pm

Kashike

Vydám se důstojným krokem za kapitánem.
Návrat nahoru Goto down
Marvin

Marvin

Moje RPG postava

Co teď? Empty
PříspěvekPředmět: Re: Co teď?   Co teď? Icon_minitimeSun Aug 29, 2010 6:12 pm

M.Rai

Tak jsem zvědav na verdikt, po takovéto misi. No a já co teď? Mám hlad. Zamířim si to přes některou z jídelen, kde se řádně najím do svého pokoje, kde nejspíše na pár hodin usnu. Tedy malý výlet a jak nám dal zabrat.
Návrat nahoru Goto down
Phate69

Phate69

Co teď? Empty
PříspěvekPředmět: Re: Co teď?   Co teď? Icon_minitimeSun Aug 29, 2010 10:23 pm

Gunryio Nai došel až do kanceláře, pokynul Kashikemu, aby zavřel a spustil.
Návrat nahoru Goto down
Kashike

Kashike

Co teď? Empty
PříspěvekPředmět: Re: Co teď?   Co teď? Icon_minitimeMon Aug 30, 2010 10:08 am

Kashike

Postavím se do pohovu kousek za dveře a podívám se na kapitána. Pane, mise proběhla s úspěchem, avšak během jejího plnění jsme se vystavili boji s netipickým soupeřem. Nejdříve jsme se vydali na normální zabíjeno hollow ale ukázalo se, že jich je tam daleko víc, než se předpokládalo. Postupně jsme se dostali na jakési náměsti a byli napadeni hollowi vyššího stupňe. Uměli pohltit kido a měli výdrž. Během boje s nimi se také objevili dva lidé, kteří nás viděli a pak za pomoci své síli bojovali na naší straně. Jeden měl moc shinigamiho a druhý dělal cosi s vodou. Když jsem přemohli poslední z hollow, objevi se muž, nebo cosi jemu podobné a posílal na nác z prstů další hollow. Když jsem se na něj vydali, uprchl.
Návrat nahoru Goto down
Phate69

Phate69

Co teď? Empty
PříspěvekPředmět: Re: Co teď?   Co teď? Icon_minitimeMon Aug 30, 2010 1:16 pm

Gunryio Nai zpozorněl až v poslední části, ale zato dosti viditelně. Při zmínce o vysílání hollow z prstů sebou škubl a provrtal tě pohledem. Pak se zničeho nic zvedl a ohromnou rychlostí se k tobě shunpl. Tvůj znalecký odhad rodiny Kuchiki ti prozradil, že uhnout stejně nemá cenu a není kam. Okem jsi ani nezaregistroval jeho rychlost. Náhle tě prostě držel za flígr a šeptal ledovým hlasem. Chci víc o tom muži. Jak vypadal, co dělal? Co říkal?

Ostatní shinigammi dostali rozchod. Pro jejich informaci byl konečně dostavěn poslední projekt starých kapitánů, a to interaktivní plácek, kde se mohli potkávat shinigammi z různých divizí, diskutovat spolu, trénovat spolu a různě. Byl situován pod Soukyoku.
Návrat nahoru Goto down
Kashike

Kashike

Co teď? Empty
PříspěvekPředmět: Re: Co teď?   Co teď? Icon_minitimeMon Aug 30, 2010 10:13 pm

Kashike

Stojím klidně dál a nehnu ani brvou. Mělo to humanoidní proporce, podivnou zbroj, helmu a dlouhé prsty s pařáty. Tak už mě pusť ty hulváte. Ještě si vzpomínám že před jeho příchodem se objevilo takové podivné reiatsu. Objevovalo se postupně a docela pomalu. Říkal že jsme nepoučitelní a ti co se poučili že prý nedokáží předat své poznatky dále.
Návrat nahoru Goto down
loki

loki

Počet příspěvků : 47

Moje RPG postava
Jméno postavy:
Jméno Zanpakuto/Resurrección:
Hodnost:

Co teď? Empty
PříspěvekPředmět: Re: Co teď?   Co teď? Icon_minitimeTue Aug 31, 2010 10:39 am

Chin Jin

Rozhlídnu se a všude jsou jen vzdalující se shinigami zívnu a líným shunpem se posunu do svojí divize do kasáren prvně se zajdu umýt pak najíst a pak na pokoj odpočinout si.
Návrat nahoru Goto down
Phate69

Phate69

Co teď? Empty
PříspěvekPředmět: Re: Co teď?   Co teď? Icon_minitimeWed Sep 01, 2010 4:24 pm

Gunryio Nai pustil Kashikeho a kývnul. Nevypadal moc spokojeně. Takže Architekt se ukázal. Jakmile ho příště uvidítě, zaútočit, zabít, zneškodnit, jasné? pak mávl rukou ke dveřím a odešel si sednout. Po chvíli se ozvalo po celé Seireitei hlášení o srazu kapitánů a podkapitánů.
Návrat nahoru Goto down
Kashike

Kashike

Co teď? Empty
PříspěvekPředmět: Re: Co teď?   Co teď? Icon_minitimeWed Sep 01, 2010 6:04 pm

Kashike

Odejdu z kanceláře a vydám se menší oklikou rovnou za Ukitakem- taicho. Když mě přijme tak mu podám to samé hlášení a přihodím mu pasáž o vrchním kapitánovi. Cestou si hlídám, aby mě nikdo nesledoval.
Návrat nahoru Goto down
Phate69

Phate69

Co teď? Empty
PříspěvekPředmět: Re: Co teď?   Co teď? Icon_minitimeWed Sep 01, 2010 11:04 pm

Kapitán Ukitake

Architekt říkal? To je zajímavé. O tom jsme slyšeli naposledy před pětadvaceti lety, a to to byl jen ne zrovna mocný červík, který se nám pletl do revíru zakašlal jsem a rukávem jsem si přikryl ústa. Chtělo by se to s Architektem nějak spojit a zjistit, co proti němu Gunryio so-taichou má.Děkuji, pane Kuchiki. Nyní si běžte užívat volna.
Návrat nahoru Goto down
Kashike

Kashike

Co teď? Empty
PříspěvekPředmět: Re: Co teď?   Co teď? Icon_minitimeThu Sep 02, 2010 6:16 pm

Kashike

Pokud mohu mít ještě jeden skromný dotaz, kdo to je ten Architekt? Vypadá to, že je Gunryiovi docela trnem v patě.
Návrat nahoru Goto down
Phate69

Phate69

Co teď? Empty
PříspěvekPředmět: Re: Co teď?   Co teď? Icon_minitimeThu Sep 02, 2010 10:19 pm

Ukitake

Pokrčil jsem rameny. Opravdu nevím, co má kapitán Gunryio s Architektem za plány, ale Architekt nejspíš bude vědět něco, co by se asi nikdo neměl dozvědět. A ty alespoň víš, jaký máš úkol. Zjisti to. mrkl jsem na něj spiklenecky.
Návrat nahoru Goto down
Kashike

Kashike

Co teď? Empty
PříspěvekPředmět: Re: Co teď?   Co teď? Icon_minitimeFri Sep 03, 2010 3:59 pm

Kashike

Srazím paty a ukloním se. Provedu, Ukitakke- taicho. Vydal jsem se oklikou směrem zpátky Gunryiovi do kaceláře. Zaklepu a počkám na povolení ke vstupu.
Návrat nahoru Goto down
Phate69

Phate69

Co teď? Empty
PříspěvekPředmět: Re: Co teď?   Co teď? Icon_minitimeTue Sep 07, 2010 3:28 pm

Gunryio Nai ve své kanceláři nebyl. Nejspíš byl na radě, stejně jako bys tam měl být ty a všichni třetí členi.
Návrat nahoru Goto down
Kashike

Kashike

Co teď? Empty
PříspěvekPředmět: Re: Co teď?   Co teď? Icon_minitimeTue Sep 07, 2010 5:01 pm

Kashike

Pochopil jsem a vyrazil shumpem na radu. Doufám, že tam nebudu poslední.
Návrat nahoru Goto down
Marvin

Marvin

Moje RPG postava

Co teď? Empty
PříspěvekPředmět: Re: Co teď?   Co teď? Icon_minitimeTue Sep 07, 2010 7:07 pm

M.Rai

V poklidu jsem odpočíval ve svém pokoji, když přiletěl oknem motýl a usedl vedle. Trochu jsem se probral a vyslechl si zpravu. Cože jaká porada? No co se dá dělat. Trochu sem se pozbíral a vyrazil na poradu.
Návrat nahoru Goto down
Phate69

Phate69

Co teď? Empty
PříspěvekPředmět: Re: Co teď?   Co teď? Icon_minitimeTue Sep 07, 2010 11:39 pm

Na poradě bylo rušno. Ještě nezačala (naštěstí pro vás). Místnost, kterou jste znali, se změnila. Uvnitř byl ohromný kulatý stůl s židlemi syté temné barvy. Každá židle měla číslo divize napsané zlatým písmem. Gunryio Nai seděl na jedničce. Podkapitáni, či třetí členové se měli postavit vždy za svým kapitánem. Když jste tak učinili, Gunryio Nai se postavil a praštil pěstmi do stolu, až mu klouby křuply. V tu chvíli na něj všichni pohlédli. Jeho obličej byl zamračený víc než obvykle.

Architekt je naživu! Zvedla se vlna rozhořčení, údivu, nenávistných výkřiků. Umlčel je jedním pohybem ruky. Nějaké návrhy? Nerad bych, aby nám v naší věci překážel.

Zvedl se kapitán druhé divize- Saigo Attari- a tichým, syčivým hlasem řekl Odstranit ho nemá cenu. Leda tak jako minule. Ovšem vědět, kde momentálně je, by nebylo od věci.

Gunryio Nai kývl a řekl: Hledáme schopného člena, který by dokázal pracovat v reálném světě a v Hueco Mundo při jmenování druhého světa se spousta podkapitánů otřásla a na jejich obličejích se zjevil strach. Dobrovolník? Podkapitáni, rozneste to do svých divizí.
Návrat nahoru Goto down
Marvin

Marvin

Moje RPG postava

Co teď? Empty
PříspěvekPředmět: Re: Co teď?   Co teď? Icon_minitimeWed Sep 08, 2010 1:25 am

M.Rai

Podívám se na svého kapitána jestli se k tomu nějak vyjádří No v reálném světě jsem pracoval už nejednou, jen to Hueco mundo nezní moc lákavě Pokud mi to kapitán vysloveně nezakáže tak se přihlásím
Návrat nahoru Goto down
Kashike

Kashike

Co teď? Empty
PříspěvekPředmět: Re: Co teď?   Co teď? Icon_minitimeWed Sep 08, 2010 8:04 am

Kashike

Nakloním se ke svému kapitánovi: Chikara- taicho, pokud by vám to nevadilo, rád bych se toho úkolu zhostil. Najdu toho ,,Architekta,, ať bude kdekoliv.
Návrat nahoru Goto down
Phate69

Phate69

Co teď? Empty
PříspěvekPředmět: Re: Co teď?   Co teď? Icon_minitimeWed Sep 08, 2010 3:56 pm

Saigo Attari i Oni Chikara kývli a Saigo Attari řekl: Můj třetí důstojník se dobrovolně hlásí na misi.
Můj také a já mu nebráním přidal se Oni Chikara a oba pohlédli na So-taicha. Ten se napřímil, zmeřil si vás pohledem a ukázal na Kashikeho Ty jdeš do reálného světa. Najdeš Architekta a zabiješ ho. Doufám, že se ti to povede

Pak otočil hlavu k Raiovi: Ty si vezmeš k sobě čtyři lidi do týmu a půjdete do Hueca Munda. Vaším úkolem bude vypátrat stopy vedoucí k Architektovi či k jeho projektu. Útržky reiatsu vám dá kapitán 12. divize.

Erai Hanaji se zašklebil a oběma z vás hodil lahvičky s divnou tekutinou. Rozchod zavelel Nai a k sobě si zavolal ještě vaše dva kapitány. S nimi o něčem diskutoval. Ostatní se rozešli do svých divizí.
Návrat nahoru Goto down
Kashike

Kashike

Co teď? Empty
PříspěvekPředmět: Re: Co teď?   Co teď? Icon_minitimeWed Sep 08, 2010 6:32 pm

Kashike

Hai, So- taicho. Odeberu se pryč a klasickou oklikou se vydám informovat Ukitakeho- taicho. Pokud mi nechce nic důležitého zdělit, odeberu se do svého pokoje při domě Kuchiki. Zbalím si pár důležitých věcí a připravím se na misi.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Co teď? Empty
PříspěvekPředmět: Re: Co teď?   Co teď? Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Co teď?
Strana 1 z 2Jdi na stránku : 1, 2  Next

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Bleach - (NE)Official CZ / SK RPG hra :: Herní svět :: Soul Society :: Hrací místnost-
Přejdi na: