Bleach - (NE)Official CZ / SK RPG hra
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

Pravidla pro hru

Goto down 
AutorZpráva
Shunsui
Visored Leader
Shunsui

Počet příspěvků : 152

Pravidla pro hru Empty
PříspěvekPředmět: Pravidla pro hru   Pravidla pro hru Icon_minitimeMon Mar 29, 2010 2:50 pm

Tak tady je návod jak se bude psát do topiců s hrou.

Bude se psát vlevo,jako píšou všichni slušní lidé, jednak kvůli přehlednosti,jednak kvůli tomu,že jsme češi.

1.Píšeme vždy v první osobe!!! (Já)

2.Pokud bojujete , tak nepíšete jejich následky. Je na protivníkovi ,zda se nechá zasáhnout nebo bude nějak reagovat.
Pokud budete přeceńovat svůj charakter,bude vaše příští souboje někdo moderovat. (což je pěkná ostuda)

3. Všechno si po sobě přečtěte,pořádně.

A teď k samotnému psaní:

Pokud něco děláte tak to píšete uplně normálně: jdu po ulici a nechtěně jsem zakopl o krabičku mléka.
Pokud něco říkáte tak to píšete tučně: Čau Ichigo! Jak se máš?
A pokud přemýšlíte tak to píšete kurzívou: Kéž by jsem se té holce už konečně zalíbil
Podtržením budete psát jméno charakteru...
Zelenou se píše flashback.
Oranžovou se píše vnitřní svět,tj. se Zanpaktou, vnitřním hollowem apod.
Takže to bude vypadat nějak takhle:

Ichigo

Běžel jsem kolem polozníčeného domku. Doufám, že v něm už nikdo není. Pomyslel jsem si, ale pro jistotu jsem ještě zařval. Je v tom domku někdo?!
Z domku vyběhl pes a skočil na mne. vzpomněl jsem si ,jak tu po mně minule skočil,to ten dům ještě stál. Nepřemejšlej nad pitomostma, ozval se Hichigo..

A já děkuji bleach-roh.forumczech.com,že jsem jim šlohnul pravidla,páč jsem to nechtěl vymýšlet znovu a udělat tam nějakou botu.
Návrat nahoru Goto down

Pravidla pro hru
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Bleach - (NE)Official CZ / SK RPG hra :: Pravidla-
Přejdi na: