| Jodie Wildcat | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Jodie wildcat
Počet příspěvků : 2
| Předmět: Jodie Wildcat Fri Mar 26, 2010 5:05 pm | |
| > píše se to Soi Fong - je to čínské jméno né japonské, tudíž se tam to G píše XP <
Naposledy upravil Jodie wildcat dne Sat Mar 27, 2010 4:19 pm, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Shunsui Visored Leader
Počet příspěvků : 152
| Předmět: Re: Jodie Wildcat Fri Mar 26, 2010 5:50 pm | |
| Aby bylo jasné, ve hře se nebude centrovat text, za další před 400 lety se urahara tak maximálně narodil, to že porazíš Kenpachiho je holej nesmysl a přečti si linku a příběh. Soifon už není kapitánka. Přeměna v cokoli se zamítá. Youruichi neučila shunko nikoho, ani Soifon a to byla její nejoblíbenější. Mohla ses ho naučit a objevit sama,ale v tom případě není takhle dobré. Jinak kdybys odstavcovala,aby to bylo přehlednější, a nechávala text vlevo,tak by to bylo skvělé. Až opravíš tohle, a uvidím jak je to hotové,máš zelenou. | |
|
| |
Phate69
Počet příspěvků : 328
| Předmět: Re: Jodie Wildcat Fri Mar 26, 2010 7:39 pm | |
| Já mám jednu jedinou připomínku (ostatní řekl Shun). Uvidím ve hře jedinýho smajlíka typu: XD, T-T, apod, a letíš.
A Soi Fon se píše Soi Fon | |
|
| |
Hana Midori
Počet příspěvků : 4 Věk : 28
Moje RPG postava Jméno postavy: Muyoku Mina Jméno Zanpakuto/Resurrección: Abunaihana Hodnost: 4. důstojnice 8. divize
| Předmět: Re: Jodie Wildcat Sat Mar 27, 2010 5:25 pm | |
| Jestli se můžu zeptat, proč by se nemohl centrovat text? Já ho taky centruju a mám to i v charu a nic jste mi nenapsali. A ještě, proč nepoužívat smajlíky? Vzhledem k délce příspěvků by to hru jen oživilo, ne? | |
|
| |
Phate69
| Předmět: Re: Jodie Wildcat Sat Mar 27, 2010 7:48 pm | |
| Ty sis smázla postavu?
Hano: Centrovat text se nebude a smajlíci s epsát nebudou. Očividně máš problém s vyjádřením emocí, takže si to alespoň natrénuješ. Konec diskuzí. | |
|
| |
Phate69
| Předmět: Re: Jodie Wildcat Sat Mar 27, 2010 7:50 pm | |
| | |
|
| |
Hana Midori
Počet příspěvků : 4 Věk : 28
Moje RPG postava Jméno postavy: Muyoku Mina Jméno Zanpakuto/Resurrección: Abunaihana Hodnost: 4. důstojnice 8. divize
| Předmět: Re: Jodie Wildcat Sat Mar 27, 2010 9:18 pm | |
| Ok, jak chceš a neboj, já teda s psaním fakt problémy nemám. | |
|
| |
Jodie wildcat
Počet příspěvků : 2
| Předmět: Re: Jodie Wildcat Sat Mar 27, 2010 9:21 pm | |
| Bóže, otevři si radši nějaký japon. stránky a né nějakou angl. wikinu, kde jsou přepsána jména z jap. do aj -_- Gomene, ale snad vím, jak se moje obl. postava jmenuje ne? Soifon se to jen vyslovuje, navíc je to jedna z postav, která má ČÍNSKÉ jméno, takže to G se tam prostě píše a tečka. Jo char smazán, časem to možná nějak předělám, stím si starosti nemusíte teď dělat a PS: taky nechápu, co vám tak krutě vadí na centrování textu? To už je trochu detail ne, jestli si hráči budem nebo nebudem centrovat text ne? | |
|
| |
Phate69
| Předmět: Re: Jodie Wildcat Sun Mar 28, 2010 12:36 am | |
| Detail to rozhodně není. Vem si to z pohledu čtenáře. Máš sloupec nějakých těch 10ti příspěvků. A teď si vem, že třetina z nich je v centrovaném textu en proto, že jste hyperaktivní a chcete před každej post napsat "center". Text se bude psát normálně zleva, tak, jak se to dělá všude na "obyčejných" forech.
K Soi Fon se nebudu vyjadřovat. | |
|
| |
Shunsui Visored Leader
Počet příspěvků : 152
| Předmět: Re: Jodie Wildcat Mon Mar 29, 2010 2:35 pm | |
| kruci fix phate aspoň ty bys měl vědět,že od tohohohle jsou diskuzní topicy a ne charaktery, do háje..
Jo jodie, jenom k tomu centrování, je to o tom,že respektuješ něčí přání, ostatní hráči si taky nevymýšlejí,že budou psát zprava doleva nebo že budou psát modře apod. Respektuj,když už ne administratory,taky to,že to čte i někdo jiný a ne jen ty.. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Jodie Wildcat | |
| |
|
| |
| Jodie Wildcat | |
|