Bleach - (NE)Official CZ / SK RPG hra
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

Jodie Wildcat

Goto down 
4 posters
AutorZpráva
Jodie wildcat

Jodie wildcat

Počet příspěvků : 2

Jodie Wildcat Empty
PříspěvekPředmět: Jodie Wildcat   Jodie Wildcat Icon_minitimeFri Mar 26, 2010 5:05 pm

> píše se to Soi Fong - je to čínské jméno né japonské, tudíž se tam to G píše XP <

Naposledy upravil Jodie wildcat dne Sat Mar 27, 2010 4:19 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
Shunsui
Visored Leader
Shunsui

Počet příspěvků : 152

Jodie Wildcat Empty
PříspěvekPředmět: Re: Jodie Wildcat   Jodie Wildcat Icon_minitimeFri Mar 26, 2010 5:50 pm

Aby bylo jasné, ve hře se nebude centrovat text, za další před 400 lety se urahara tak maximálně narodil, to že porazíš Kenpachiho je holej nesmysl a přečti si linku a příběh. Soifon už není kapitánka.
Přeměna v cokoli se zamítá.
Youruichi neučila shunko nikoho, ani Soifon a to byla její nejoblíbenější.
Mohla ses ho naučit a objevit sama,ale v tom případě není takhle dobré.
Jinak kdybys odstavcovala,aby to bylo přehlednější, a nechávala text vlevo,tak by to bylo skvělé. Až opravíš tohle, a uvidím jak je to hotové,máš zelenou.
Návrat nahoru Goto down
Phate69

Phate69

Počet příspěvků : 328

Jodie Wildcat Empty
PříspěvekPředmět: Re: Jodie Wildcat   Jodie Wildcat Icon_minitimeFri Mar 26, 2010 7:39 pm

Já mám jednu jedinou připomínku (ostatní řekl Shun). Uvidím ve hře jedinýho smajlíka typu: XD, T-T, apod, a letíš.

A Soi Fon se píše Soi Fon
Návrat nahoru Goto down
Hana Midori

Hana Midori

Počet příspěvků : 4
Věk : 28

Moje RPG postava
Jméno postavy: Muyoku Mina
Jméno Zanpakuto/Resurrección: Abunaihana
Hodnost: 4. důstojnice 8. divize

Jodie Wildcat Empty
PříspěvekPředmět: Re: Jodie Wildcat   Jodie Wildcat Icon_minitimeSat Mar 27, 2010 5:25 pm

Jestli se můžu zeptat, proč by se nemohl centrovat text? Já ho taky centruju a mám to i v charu a nic jste mi nenapsali. A ještě, proč nepoužívat smajlíky? Vzhledem k délce příspěvků by to hru jen oživilo, ne?
Návrat nahoru Goto down
Phate69

Phate69

Jodie Wildcat Empty
PříspěvekPředmět: Re: Jodie Wildcat   Jodie Wildcat Icon_minitimeSat Mar 27, 2010 7:48 pm

Ty sis smázla postavu?

Hano: Centrovat text se nebude a smajlíci s epsát nebudou. Očividně máš problém s vyjádřením emocí, takže si to alespoň natrénuješ. Konec diskuzí.
Návrat nahoru Goto down
Phate69

Phate69

Jodie Wildcat Empty
PříspěvekPředmět: Re: Jodie Wildcat   Jodie Wildcat Icon_minitimeSat Mar 27, 2010 7:50 pm

A jen tak mimochodem:

http://bleach.wikia.com/wiki/List_of_Shinigami

Jak že se píše Soi Fon???
Návrat nahoru Goto down
Hana Midori

Hana Midori

Počet příspěvků : 4
Věk : 28

Moje RPG postava
Jméno postavy: Muyoku Mina
Jméno Zanpakuto/Resurrección: Abunaihana
Hodnost: 4. důstojnice 8. divize

Jodie Wildcat Empty
PříspěvekPředmět: Re: Jodie Wildcat   Jodie Wildcat Icon_minitimeSat Mar 27, 2010 9:18 pm

Ok, jak chceš a neboj, já teda s psaním fakt problémy nemám.
Návrat nahoru Goto down
Jodie wildcat

Jodie wildcat

Počet příspěvků : 2

Jodie Wildcat Empty
PříspěvekPředmět: Re: Jodie Wildcat   Jodie Wildcat Icon_minitimeSat Mar 27, 2010 9:21 pm

Bóže, otevři si radši nějaký japon. stránky a né nějakou angl. wikinu, kde jsou přepsána jména z jap. do aj -_- Gomene, ale snad vím, jak se moje obl. postava jmenuje ne? Soifon se to jen vyslovuje, navíc je to jedna z postav, která má ČÍNSKÉ jméno, takže to G se tam prostě píše a tečka. Jo char smazán, časem to možná nějak předělám, stím si starosti nemusíte teď dělat
a PS: taky nechápu, co vám tak krutě vadí na centrování textu? To už je trochu detail ne, jestli si hráči budem nebo nebudem centrovat text ne?
Návrat nahoru Goto down
Phate69

Phate69

Jodie Wildcat Empty
PříspěvekPředmět: Re: Jodie Wildcat   Jodie Wildcat Icon_minitimeSun Mar 28, 2010 12:36 am

Detail to rozhodně není. Vem si to z pohledu čtenáře. Máš sloupec nějakých těch 10ti příspěvků. A teď si vem, že třetina z nich je v centrovaném textu en proto, že jste hyperaktivní a chcete před každej post napsat "center". Text se bude psát normálně zleva, tak, jak se to dělá všude na "obyčejných" forech.

K Soi Fon se nebudu vyjadřovat.
Návrat nahoru Goto down
Shunsui
Visored Leader
Shunsui

Počet příspěvků : 152

Jodie Wildcat Empty
PříspěvekPředmět: Re: Jodie Wildcat   Jodie Wildcat Icon_minitimeMon Mar 29, 2010 2:35 pm

kruci fix phate aspoň ty bys měl vědět,že od tohohohle jsou diskuzní topicy a ne charaktery, do háje..

Jo jodie, jenom k tomu centrování, je to o tom,že respektuješ něčí přání, ostatní hráči si taky nevymýšlejí,že budou psát zprava doleva nebo že budou psát modře apod. Respektuj,když už ne administratory,taky to,že to čte i někdo jiný a ne jen ty..
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Jodie Wildcat Empty
PříspěvekPředmět: Re: Jodie Wildcat   Jodie Wildcat Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Jodie Wildcat
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Bleach - (NE)Official CZ / SK RPG hra :: Herní svět :: Soul Society :: Charaktery-
Přejdi na: