Bleach - (NE)Official CZ / SK RPG hra
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

Stíny nad Hueco Mundo

Goto down 
5 posters
Jdi na stránku : 1, 2, 3  Next
AutorZpráva
Phate69

Phate69

Počet příspěvků : 328

Stíny nad Hueco Mundo Empty
PříspěvekPředmět: Stíny nad Hueco Mundo   Stíny nad Hueco Mundo Icon_minitimeMon Mar 22, 2010 11:05 pm

Nová pětka Vasto lordů seděla v trůním sále. Kolem běhali Arrancaři, vyplašení, plni myšlenek, co s nimi teď bude. Stará Espaada zdrhla a Gin se schovává v lesích a nechce vydat klíč. Jinak je všechno při starém. Spousta hollow k sežrání, spousta vyzivatelů, spousta vítězů a poražených...
Návrat nahoru Goto down
GeraltWOLF

GeraltWOLF

Počet příspěvků : 118

Moje RPG postava
Jméno postavy: Kurosaki Ryu
Jméno Zanpakuto/Resurrección: Tengetsu
Hodnost: Zástupce Shinigami

PříspěvekPředmět: Re: Stíny nad Hueco Mundo   Stíny nad Hueco Mundo Icon_minitimeMon Mar 22, 2010 11:10 pm

Rahvir

Ježiš marja. Pobíhaj tady jak.... zamumlal sem při pohledu na Arrancary jak tam vyplašeně běhaj. To sou z nich fakt tak hotoví...stejně nejsou nic extra. ušklíbl sem se. Měl sem trochu radikálnější názory ale zatím si mi ještě nikdo netroufl nic říct....nebo to neslyšeli...
Návrat nahoru Goto down
Phate69

Phate69

PříspěvekPředmět: Re: Stíny nad Hueco Mundo   Stíny nad Hueco Mundo Icon_minitimeMon Mar 22, 2010 11:14 pm

Rahvir

Přiběhl k tobě nějaký fraccion bývalé espaady. Pa pa pane, tady nemáte co dělat, tohle je trůnní sál nové Espaady. Měl byste odejít, nebo nebo nebo vás zabijí. V očích jsi mohl vidět strach a obavy, ale i záblesk toho, že ještě neztratil vlastní hlavu. Bral tě za předloktí a snažil se tě vystrčit ze dveří
Návrat nahoru Goto down
GeraltWOLF

GeraltWOLF

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Stíny nad Hueco Mundo   Stíny nad Hueco Mundo Icon_minitimeMon Mar 22, 2010 11:17 pm

Rahvir

Vyškubl sem se mu. Radši běž ty nebo zabijou tebe. Já budu v pohodě. Ale když tak naléháš... postavil sem se oprášil se a pomalu zamířil ven ze sálu. Tak co pánové ? Někdo na zkoušku ? pomyslel sem si pobaveně...
Návrat nahoru Goto down
Phate69

Phate69

PříspěvekPředmět: Re: Stíny nad Hueco Mundo   Stíny nad Hueco Mundo Icon_minitimeMon Mar 22, 2010 11:21 pm

Rahvir

Nikdo se k tobě moc neměl. Naposledy ses otočil. Pět hrozivých bytostí sedělo u dlouhého stolu a mlčelo. Nejspíš čekalo na klid.
Návrat nahoru Goto down
GeraltWOLF

GeraltWOLF

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Stíny nad Hueco Mundo   Stíny nad Hueco Mundo Icon_minitimeMon Mar 22, 2010 11:23 pm

Rahvir

Ježiš marja. S těma starejma byla větší sranda. zamumlal sem a pokračoval dál ven. Pff....psí čumáci....pak je sejmu a bude po problému.
Návrat nahoru Goto down
Phate69

Phate69

PříspěvekPředmět: Re: Stíny nad Hueco Mundo   Stíny nad Hueco Mundo Icon_minitimeTue Mar 23, 2010 12:04 am

Rahvir

Když jsi vyšel ven, viděl jsi už o trošku menší chaos, ale pořád hroznej bordel. Všichni pořád někam pobíhali. Přišlo ti nejlepší někam zalízt a třeba potkat někoho, kdo se nemusí hned po*rat, když vidí novou espaadu.

Spoiler:
Návrat nahoru Goto down
GeraltWOLF

GeraltWOLF

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Stíny nad Hueco Mundo   Stíny nad Hueco Mundo Icon_minitimeTue Mar 23, 2010 12:08 am

Rahvir

Nechápu čeho se tak bojej. No to je fuk....kouknem se na to z ptačí perspektivy. usmál sem se a sonidl si na nějakou zídku kde bych se usadil...
Návrat nahoru Goto down
KON

KON

Počet příspěvků : 18

PříspěvekPředmět: Re: Stíny nad Hueco Mundo   Stíny nad Hueco Mundo Icon_minitimeMon Mar 29, 2010 4:52 pm

Diego

Jen sem bezeslova sledoval ten zmatek všude kolem. Potom sem se zvednul a nic neříkajíc sem odešel ze sálu ven. Kdyby mě někdo chtěl zastavit, tak ho budu ignorovat a budu pokračovat dál. Měl sem namířeno k hrobu Grimmjowa, kde sem trávil většinu svého volného času, kterého sem měl až nechutně hodně. Když sem dorazil na místo, tak sem si sednul vedle hrobu a přemýšlel sem o kravinách a hlavně o tom co bude dál s Hueco Mundem.
Návrat nahoru Goto down
GeraltWOLF

GeraltWOLF

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Stíny nad Hueco Mundo   Stíny nad Hueco Mundo Icon_minitimeMon Mar 29, 2010 7:43 pm

Rahvir

Pfff. Další Espadka ? Jéžiš sem myslel že nemaj kompletní sestavu. pronesl sem celkem nahlas když kolem mě procházel Diego. Vypadal že míří někam dál. Jeho věc jestli mě slyšel nebo ne. Každopádně je tu nuda.
Návrat nahoru Goto down
KON

KON

PříspěvekPředmět: Re: Stíny nad Hueco Mundo   Stíny nad Hueco Mundo Icon_minitimeMon Mar 29, 2010 8:10 pm

Diego

Chvilku sem seděl u Grimmjoowa hrobu a potom sem si vzpoměl na toho chlápka co na mě mluvil v sálu. Asi se za nim zajdu podívat. Pomyslel sem si a začal sem sonidovat k místu kde sem ho viděl naposled.Rozhlídl sem se kolem a skusil sem najít nějaký vyvýšený místo, odkud bych ho mohl vidět. Uviděl sem ho na jedný zdi. Jen tak tam seděl a poflakovatl se, zkrátka jako já. Sonidl sem na zeď a posadil sem se vedle něj. Držel sem katanu, kdyby na mě chtěl zaútočit. Potom sem klidným hlasem řekl. Esppada už není, nebo já jí aspoň neuznávám. Vytetovaný číslo sem si nechal jen na památku Grimmjowa. Budu tomu číslu dělat čest dokud mě někdo nezabije. Potom sem se na něj podíval a zamyslel sem se. Kdo si ? Určitě nejseš žádná lama, když sis jen tak vysedával v sálu, kterej byl plnej Vasto lordů a ještě tam prohlašujež že nejsou nic extra. Máš odvahu. Mluvil sem klidným tonem, kterej neznil ani povýšeně, ani poníženě.

Naposledy upravil KON dne Mon Mar 29, 2010 8:16 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
GeraltWOLF

GeraltWOLF

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Stíny nad Hueco Mundo   Stíny nad Hueco Mundo Icon_minitimeMon Mar 29, 2010 8:14 pm

Rahvir

Vytetované číslo znamená Espadu at to bereš jak to bereš. Plnej Vasto Lordů ? Pff ty idioti získali sílu jen za pomoci Hougyoku samotná jejich síla je čaj. Co si vůbec zač krom toho že Sexta Espada ? odvětil sem nevšímajíc si jeho meče, koukal sem přitom stále před sebe..
Návrat nahoru Goto down
KON

KON

PříspěvekPředmět: Re: Stíny nad Hueco Mundo   Stíny nad Hueco Mundo Icon_minitimeMon Mar 29, 2010 8:24 pm

Pustil sem meč a řekl sem. Můj život nebyl moc zajímavej, byl sem normální hollow, co se vypracoval na Adjuchas a skrýval se před silnějšími hollow. Byl sem zbabělec. Potom sem ale potkal Grimmjowa. Tenkrát to byl taky Adjuchas. Ukázal mi zprávnou cestu. Chodili sme všude psolu a zabíjeli sme všechno kolem sebe, dokud sme se nevypracovali na Vasto lordy. On se stal Esppadou č.6 a mě nabídli místo 8. Esppady. Odmítl sem to a zůstal sem Grimmjoowi po boku. Potom ho ten h*jzl zabil. KUROSAKI ICHIGO ! To méno sem vyslovil s nechutí a opovržením v hlase. Když Grimmjow zemřel, Aizen mi dal místo 6. Esppady a já sem ho s radostí přijal, kuli tomu, abych pomstil Grimmjowa. No a potom přiel pád Hueco Munda. Já sem zbaběle utekl. A tak sem se ocitl tady. Nejsem nic než odpad. Řekl sem a díval sem se do země s hlavou zklopenou. A co tvůj příběh ?

Za prvé piš jméno a podtrhuj ho, za druhé Kurosaki nikdy v huecu podle linky a příběhu nebyl, přečti si to najdeš to v sekci hueco mundo dole, a příběh v roleplaying game na hlavní stránce.. a v tom sále jsou vastoorode..
Návrat nahoru Goto down
GeraltWOLF

GeraltWOLF

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Stíny nad Hueco Mundo   Stíny nad Hueco Mundo Icon_minitimeMon Mar 29, 2010 8:29 pm

Rahvir

Starou Espadu bych ještě pochopil s nima se celkem dalo mluvit. Teda aspon co se pamatuju. Až na Noitru tomu musel člověk rozbít hubu. řekl sem klidně. Můj příběh ? Kdybych ti ho řekl stejně bys nevěřil a není ani důležitý. Stačí když ti řeknu že sem sledoval Barraganovu starou říši, Aizenovu Espadu i tyhlety prťavý Arrancary co si řikaj Espada. Jo Barraganova říše to byly časy, stačilo jen vlítnout do jeho království pozabíjet pár Ajuchas a hnedka se jednomu líp usínalo. usmál sem se...
Návrat nahoru Goto down
KON

KON

PříspěvekPředmět: Re: Stíny nad Hueco Mundo   Stíny nad Hueco Mundo Icon_minitimeTue Mar 30, 2010 7:50 pm

Diego

Barraganova armáda ? Páni, tak to musíš bejt velkej frajer, když si přežil takovou spoustu let. Řekl sem hlasem, kterej zněl překvapeně a ohromeně zároveň. Takže rád bojuješ ? Spíš sem konstatoval, než se ptal. Zajímá mě, jak je tenhle maník silnej.
Návrat nahoru Goto down
GeraltWOLF

GeraltWOLF

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Stíny nad Hueco Mundo   Stíny nad Hueco Mundo Icon_minitimeTue Mar 30, 2010 7:55 pm

Rahvir

Možná. Mám rád svůj klid a do toho nejspíš patří i boj. Ovšem slabí mě nezajímají...souboj se slabým ti nepřinese nic. odvětil sem pouze...
Návrat nahoru Goto down
KON

KON

PříspěvekPředmět: Re: Stíny nad Hueco Mundo   Stíny nad Hueco Mundo Icon_minitimeTue Mar 30, 2010 8:04 pm

Diego

Ano, slabí ti nic nepřinesou, nic z nich nezískáš, žádné nové zkušenosti, ale i slabí soupeř může překvapit. Řekl sem a chvilku sem jen tak seděl. Potom sem sonidnul na zem a řekl sem. Tak co si takhle dát cvičný souboj na ZABITÍ žasu. Řekl sem s úšklebkem a čekal co udělá.
Návrat nahoru Goto down
GeraltWOLF

GeraltWOLF

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Stíny nad Hueco Mundo   Stíny nad Hueco Mundo Icon_minitimeTue Mar 30, 2010 8:11 pm

Rahvir

Tohle mě nepřekvapilo. Stoupl sem si a podíval se na něj. Neber si to osobně...ale ty mě nezajímáš. řekl sem pouze a zamířil dál...
Návrat nahoru Goto down
KON

KON

PříspěvekPředmět: Re: Stíny nad Hueco Mundo   Stíny nad Hueco Mundo Icon_minitimeTue Mar 30, 2010 8:25 pm

Diego

Uvolnil sem se a sonidnul zpátky k němu. Myslel sem si, že jen moje vytetovaný číslo tě nepřesvědčí o mé síle. Nevadí, třeba si to rozmyslíš. Řekl sem a klidně sem stál vedle něj.
Návrat nahoru Goto down
GeraltWOLF

GeraltWOLF

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Stíny nad Hueco Mundo   Stíny nad Hueco Mundo Icon_minitimeTue Mar 30, 2010 8:29 pm

Rahvir

O číslo se nezajímám. Dávno sem si zvykl nehodnotit sílu podle stupidního číslování. Necítím z tebe žádné ambice. Tvoje chování mi říká to samé. řekl sem pouze a rozešel se dolů ze zdi...
Návrat nahoru Goto down
KON

KON

PříspěvekPředmět: Re: Stíny nad Hueco Mundo   Stíny nad Hueco Mundo Icon_minitimeTue Mar 30, 2010 8:40 pm

Diego

To chápu, ale nesuď knihu podle obalu. Moje chování nevypovídá o mé síle. Umím se ovládat a nedávám na jevo svoje pocity. Ale je zbytečný tě přesvědčovat. Řekl sem a dál sem stál na zdi.
Návrat nahoru Goto down
GeraltWOLF

GeraltWOLF

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Stíny nad Hueco Mundo   Stíny nad Hueco Mundo Icon_minitimeTue Mar 30, 2010 8:42 pm

Rahvir

Rozesmál sem se a otočil se na něj. Kontrolovat se potřebují ti kteří nejsou dost silní na to aby snesli reakci těch kterým se nelíbí to co si skutečně myslí. řekl sem mu když sem se přestal smát a seskočil ze zdi dolů...
Návrat nahoru Goto down
KON

KON

PříspěvekPředmět: Re: Stíny nad Hueco Mundo   Stíny nad Hueco Mundo Icon_minitimeTue Mar 30, 2010 8:46 pm

Diego

Jen sem se pousmál. Jak myslíš. Řekl sem a sednul sem si na zdi.
Návrat nahoru Goto down
GeraltWOLF

GeraltWOLF

Moje RPG postava

PříspěvekPředmět: Re: Stíny nad Hueco Mundo   Stíny nad Hueco Mundo Icon_minitimeTue Mar 30, 2010 8:50 pm

Rahvir

Kdybys byl silný jak říkáš tak bys ostatní nenechal o sobě mluvit takhle. Maximálně ty slabé u kterých ti je to jedno. řekl sem klidně. (Je na tobě Kone jestli to slyšel nebo ne) a v klidu pokračoval dál hledajíc reiatsu Espady...
Návrat nahoru Goto down
KON

KON

PříspěvekPředmět: Re: Stíny nad Hueco Mundo   Stíny nad Hueco Mundo Icon_minitimeTue Mar 30, 2010 9:06 pm

Diego

Kdybys byl ty sinlý tak jak předstíráš, tak by si neměl potřebu o někom takhle mluvit. Jen sem si odfrknul a sonidnul sem pryč.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Stíny nad Hueco Mundo   Stíny nad Hueco Mundo Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Stíny nad Hueco Mundo
Strana 1 z 3Jdi na stránku : 1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» Časová Linka a situace v Hueco Mundo

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Bleach - (NE)Official CZ / SK RPG hra :: Herní svět :: Hueco Mundo :: Hrací místnost-
Přejdi na: