Jste naživu? Nebo řádí na tomto foru masový vrah, který vraždí všechny od adminů po řadové členy? Mám se bát, že taky přijdu na řadu?
Co se to tu sakra děje?
ShotJon
Počet příspěvků : 123
Předmět: Re: Dotaz Fri Mar 12, 2010 1:17 am
Je snad něco z Redem? Postuje třeba na tom vašem Narutu? Páč jestli posílá tma tak tu jen an to kašle, ale pokud ani tam ne, tak se asi něco stalo.
Kyoya
Počet příspěvků : 370 Bydliště : Děčín / Plzeň
Moje RPG postava Jméno postavy: Izumi Kyoya / Razaki Jméno Zanpakuto/Resurrección: nic / Keisei Hodnost: Nic / Shinigami
Předmět: Re: Dotaz Mon Mar 15, 2010 4:24 pm
Dovolím si neofficiální vyjádření: Po "rozkolu" v řadách adminů a následem WIPE celého fora byla hra obnovena, nicméně její uroven nedostahovala hodnoty původní hry Tudíž zřejmě opadla chut hrat...
ShotJon
Počet příspěvků : 123
Předmět: Re: Dotaz Wed Mar 17, 2010 12:59 pm
Aha no tak to je skvělý teda. No nic. Nenašel by se aspoň jeden z vás komu by nevadilo to vzít na svá bedra?
Shunsui Visored Leader
Počet příspěvků : 152
Předmět: Re: Dotaz Wed Mar 17, 2010 6:17 pm
jestli opadla chuť hrát,tak leda ze strany adminů,za hráče si troufám tvrdit,že hrát chtějí..
Phate69
Počet příspěvků : 328
Předmět: Re: Dotaz Wed Mar 17, 2010 11:47 pm
Takový nádherný postavy a vám "opadla chuť?" s tim jděte někam. Já si chci zahrát, i kdyby to tu měl někdo převzít. Prosím adminy, jménem této komunity, aby se nějak dohodli, případně to někdo z nich převzal. Takové super stránky.