| Nnoitra Jiruga | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
ShotJon
Počet příspěvků : 123
| Předmět: Nnoitra Jiruga Wed Mar 03, 2010 7:53 pm | |
| Tento velice stylový chlapík je Espdaou číslo pět. Mává si obrovskou divno-halapartnou jako by byla z vaty a má skoro neproseknutelné hierro. Aneb co by na něm mohl mít někdo nerad? SIce občas chová jako pitom, ale jinak je to dobře vymyšlený charakter a má jeden z nejlepších soubojů v celém Bleachi. | |
|
| |
Itachi Admin
Počet příspěvků : 87 Věk : 30 Bydliště : Námestovo - Slovakia
Moje RPG postava Jméno postavy: Hisana Tenshi Jméno Zanpakuto/Resurrección: Bara no Yoshi Hodnost: 3.dôstojník , 6.divízia
| Předmět: Re: Nnoitra Jiruga Wed Mar 03, 2010 7:55 pm | |
| A ja ho neznášam Al treba uznať , že zubár ma z neho radosť. Pekných 200 bielych zubov :-* | |
|
| |
Red Admin
Počet příspěvků : 682 Věk : 32 Bydliště : Olomouc
Moje RPG postava Jméno postavy: Ruyichi Yoshiro Jméno Zanpakuto/Resurrección: Tenshi Hodnost: Vaizardo
| Předmět: Re: Nnoitra Jiruga Wed Mar 03, 2010 7:56 pm | |
| Nesnáším ho | |
|
| |
Phate69
Počet příspěvků : 328
| Předmět: Re: Nnoitra Jiruga Wed Mar 03, 2010 7:57 pm | |
| Hrozný boty a radar za kebulí...jinak je fajn | |
|
| |
Shunsui Visored Leader
Počet příspěvků : 152
| Předmět: Re: Nnoitra Jiruga Wed Mar 03, 2010 11:28 pm | |
| Radar nebyl až tak děsnej ale ty boty.. ty BOTY byly děsný,jinak je cool jak sviň. Má nejvíc cool release v celém bleachi.
INORE,SANTA TERESA!!! | |
|
| |
ShotJon
Počet příspěvků : 123
| Předmět: Re: Nnoitra Jiruga Wed Mar 03, 2010 11:49 pm | |
| Náhodou ty body byli dobrý :J aspoň vypadal zajímavě. :J | |
|
| |
sea Mistake editor
Počet příspěvků : 132
Moje RPG postava Jméno postavy: Iname Ayumi Jméno Zanpakuto/Resurrección: Chisei Hodnost: 14. důstojník 4. divize
| |
| |
Itachi Admin
Počet příspěvků : 87 Věk : 30 Bydliště : Námestovo - Slovakia
Moje RPG postava Jméno postavy: Hisana Tenshi Jméno Zanpakuto/Resurrección: Bara no Yoshi Hodnost: 3.dôstojník , 6.divízia
| Předmět: Re: Nnoitra Jiruga Thu Mar 04, 2010 12:01 am | |
| Keby si ten radar lepšie stočil , mohol by mať z toho šiltovku , no Proste univerzálny... | |
|
| |
Mot
Počet příspěvků : 12
| Předmět: Re: Nnoitra Jiruga Sun Feb 10, 2013 1:59 am | |
| Preboha živého,tie šaty a výzor celkovo(ked som ho vydel na obrazku myslel som si ze je to skaredá žena).V uvolnenej forme je dobrý a celkovo je dobrý v boji.Ale ten vyzor. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Nnoitra Jiruga | |
| |
|
| |
| Nnoitra Jiruga | |
|