| Nejvíc cool Espada | |
|
|
Nejvíc cool Espada je | Coyote Starrk | | 27% | [ 4 ] | Baraggan Luisenbarn | | 0% | [ 0 ] | Tia Harribel | | 13% | [ 2 ] | Ulquiorra Cifer | | 20% | [ 3 ] | Nnoitra Jiruga | | 7% | [ 1 ] | Grimmjow Jaegerjaquez | | 27% | [ 4 ] | Zommari Leroux | | 0% | [ 0 ] | Szayel Aporro Granz | | 6% | [ 1 ] | Aaroniero Arruruerie | | 0% | [ 0 ] | Yammy Riyalgo | | 0% | [ 0 ] |
| Celkem hlasů : 15 | | |
|
Autor | Zpráva |
---|
Red Admin
Počet příspěvků : 682 Věk : 32 Bydliště : Olomouc
Moje RPG postava Jméno postavy: Ruyichi Yoshiro Jméno Zanpakuto/Resurrección: Tenshi Hodnost: Vaizardo
| Předmět: Nejvíc cool Espada Wed Mar 03, 2010 6:44 pm | |
| Tak - nahoře je anketa Kdo z Espady je podle vás nejvíc cool .. U mě jasně vede Grimmjow | |
|
| |
Itachi Admin
Počet příspěvků : 87 Věk : 30 Bydliště : Námestovo - Slovakia
Moje RPG postava Jméno postavy: Hisana Tenshi Jméno Zanpakuto/Resurrección: Bara no Yoshi Hodnost: 3.dôstojník , 6.divízia
| Předmět: Re: Nejvíc cool Espada Wed Mar 03, 2010 6:47 pm | |
| Ulquiorra Cifer je jasný Nikto nie je viac cool... Po ňom je to síce Grimmjow... ale aj tak je dosť za ním | |
|
| |
Kyoya
Počet příspěvků : 370 Bydliště : Děčín / Plzeň
Moje RPG postava Jméno postavy: Izumi Kyoya / Razaki Jméno Zanpakuto/Resurrección: nic / Keisei Hodnost: Nic / Shinigami
| Předmět: Re: Nejvíc cool Espada Wed Mar 03, 2010 6:55 pm | |
| | |
|
| |
ShotJon
Počet příspěvků : 123
| Předmět: Re: Nejvíc cool Espada Wed Mar 03, 2010 7:10 pm | |
| Nnoitra. To bylo jasné ihned. I hned za ním by asi byla Harrybel. | |
|
| |
Phate69
Počet příspěvků : 328
| Předmět: Re: Nejvíc cool Espada Wed Mar 03, 2010 7:57 pm | |
| Za Szayelem by byl Barragan (prostě mám rád životem ošlehané, starší muže, kteří si s ničím nelámou hlavu. | |
|
| |
ShotJon
Počet příspěvků : 123
| Předmět: Re: Nejvíc cool Espada Wed Mar 03, 2010 8:01 pm | |
| Szayel by u mě byl třetí. Ten chlapík má prostě styl a měl vše dobře promyšlené. | |
|
| |
sea Mistake editor
Počet příspěvků : 132
Moje RPG postava Jméno postavy: Iname Ayumi Jméno Zanpakuto/Resurrección: Chisei Hodnost: 14. důstojník 4. divize
| Předmět: Re: Nejvíc cool Espada Wed Mar 03, 2010 9:19 pm | |
| Jedině Starrk! No a hned za nim by byla Harribel... potom možná Nnoitra a dál už nevim. :J | |
|
| |
Shunsui Visored Leader
Počet příspěvků : 152
| Předmět: Re: Nejvíc cool Espada Wed Mar 03, 2010 10:55 pm | |
| Stark samozřejmě.. To by mě zajímalo, co vidíte na Harribel, krásná byla průměrně, nic moc z povahy jsme se taky nedozvěděli,a cool acting jí taky chyběl.. | |
|
| |
Itachi Admin
Počet příspěvků : 87 Věk : 30 Bydliště : Námestovo - Slovakia
Moje RPG postava Jméno postavy: Hisana Tenshi Jméno Zanpakuto/Resurrección: Bara no Yoshi Hodnost: 3.dôstojník , 6.divízia
| Předmět: Re: Nejvíc cool Espada Wed Mar 03, 2010 11:07 pm | |
| Mne sa Harribel tiež zdá shobo... | |
|
| |
hahulak
Počet příspěvků : 1
| Předmět: Re: Nejvíc cool Espada Mon Sep 27, 2010 11:42 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Nejvíc cool Espada | |