Red Admin
Počet příspěvků : 682 Věk : 32 Bydliště : Olomouc
Moje RPG postava Jméno postavy: Ruyichi Yoshiro Jméno Zanpakuto/Resurrección: Tenshi Hodnost: Vaizardo
| Předmět: Shūsuke Amagai Mon Mar 01, 2010 12:05 am | |
| Jedna z mých oblíbených postav.. I když je to jen fillerák - Spoiler:
Byl
Kapitán 3. Divize Férovej a snažil se ochránit všechny v divizi Taky se mi líbí jeho přístup k alkoholu Vyzrazení děje: - Spoiler:
Jen škoda, že byl zaslepenej touhou pomstít otce - kterej vlastně zemřel kvůli tomu šmejdovi Kumoiovi.. No Amagai si samozřejmě myslel, že to byl starej dědula Gen (kterej jeho otce samozřejmě zabil - ale protože byl ovládnutej Bakkudo) a tak se chtěl pomstít .. Dal si fajt se So-taichouem , Ichigem a pak se dozvěděl pravdu a udělal co? Kvůli hrdosti spáchal sebevraždu.. R.I.P, Ama-kun..
| |
|
Itachi Admin
Počet příspěvků : 87 Věk : 30 Bydliště : Námestovo - Slovakia
Moje RPG postava Jméno postavy: Hisana Tenshi Jméno Zanpakuto/Resurrección: Bara no Yoshi Hodnost: 3.dôstojník , 6.divízia
| Předmět: Re: Shūsuke Amagai Mon Mar 01, 2010 12:08 am | |
| Mne sa páčil... Pamätám si , že v to ráno som mal ísť do zubára , ale sledoval som súboj Amagai vs Utsugo a nestihol som pešobuss | |
|
Red Admin
Počet příspěvků : 682 Věk : 32 Bydliště : Olomouc
Moje RPG postava Jméno postavy: Ruyichi Yoshiro Jméno Zanpakuto/Resurrección: Tenshi Hodnost: Vaizardo
| |
Mot
Počet příspěvků : 12
| Předmět: Re: Shūsuke Amagai Sun Feb 10, 2013 2:42 am | |
| Docela ma sklamalo že bol zaporák ,bol dost dobrá postava ale nepačili sa mi shikai a bankai podoby meča (myslim len výzorovo ,schopnosti docela usli). | |
|
Sponsored content
| Předmět: Re: Shūsuke Amagai | |
| |
|