Itachi Admin
Počet příspěvků : 87 Věk : 30 Bydliště : Námestovo - Slovakia
Moje RPG postava Jméno postavy: Hisana Tenshi Jméno Zanpakuto/Resurrección: Bara no Yoshi Hodnost: 3.dôstojník , 6.divízia
| Předmět: Aizen Sousuke Sun Feb 28, 2010 11:56 pm | |
| Hlavný záporák... Mám ho v avatare a kto ho nepozná? Ja na ňom milujem jeho hlášky + fakt , že riedi tie nesmrteľné postavy... | |
|
Mišmaš Admin
Počet příspěvků : 477
Moje RPG postava Jméno postavy: Rakiro Tanata Jméno Zanpakuto/Resurrección: ? Hodnost: ?
| Předmět: Re: Aizen Sousuke Mon Mar 01, 2010 12:03 am | |
| ulízaný švihál lázeňský Nemám ho rád :-P | |
|
Kyoya
Počet příspěvků : 370 Bydliště : Děčín / Plzeň
Moje RPG postava Jméno postavy: Izumi Kyoya / Razaki Jméno Zanpakuto/Resurrección: nic / Keisei Hodnost: Nic / Shinigami
| Předmět: Re: Aizen Sousuke Mon Mar 01, 2010 12:04 am | |
| Taky ho nemam rád... Moc manipulativní | |
|
Itachi Admin
Moje RPG postava Jméno postavy: Hisana Tenshi Jméno Zanpakuto/Resurrección: Bara no Yoshi Hodnost: 3.dôstojník , 6.divízia
| Předmět: Re: Aizen Sousuke Mon Mar 01, 2010 12:07 am | |
| Aizen je vymakaný Asi najlepšia postava... Ma cieľ a ide za ním , škoda že ho zastaví Itsugo zrejme... | |
|
Red Admin
Počet příspěvků : 682 Věk : 32 Bydliště : Olomouc
Moje RPG postava Jméno postavy: Ruyichi Yoshiro Jméno Zanpakuto/Resurrección: Tenshi Hodnost: Vaizardo
| Předmět: Re: Aizen Sousuke Mon Mar 01, 2010 12:19 am | |
| Nemám Aizena rád.. Ubližuje všem mým oblíbeným postavám | |
|
Itachi Admin
| Předmět: Re: Aizen Sousuke Mon Mar 01, 2010 12:21 am | |
| No , preto ho mám rád Čo mám povedať... Najlepší záporák... Ani Orochimaru taký dobrý nebol. | |
|
Sponsored content
| Předmět: Re: Aizen Sousuke | |
| |
|