| Ulquiorra Shiffer | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Itachi Admin
Počet příspěvků : 87 Věk : 30 Bydliště : Námestovo - Slovakia
Moje RPG postava Jméno postavy: Hisana Tenshi Jméno Zanpakuto/Resurrección: Bara no Yoshi Hodnost: 3.dôstojník , 6.divízia
| Předmět: Ulquiorra Shiffer Sun Feb 28, 2010 11:36 pm | |
| Cuatro Espaada... Moja najobľúbenejšia postava zrejme... Proste je to Boss a nihilista zároveň...
Naposledy upravil Mišmaš dne Sun Feb 28, 2010 11:38 pm, celkově upraveno 1 krát (Reason for editing : tak je to estetičtější :D) | |
|
| |
ShotJon
Počet příspěvků : 123
| Předmět: Re: Ulquiorra Shiffer Wed Mar 03, 2010 8:00 pm | |
| Já ho prostě nemám rád. I když je to kvalitně utvořený charakter je to takový nudný patron. Nepřijde mi ničím zajímavý mno. Ale proti gustu žádný dišputát. | |
|
| |
Shunsui Visored Leader
Počet příspěvků : 152
| Předmět: Re: Ulquiorra Shiffer Wed Mar 03, 2010 11:16 pm | |
| Já si myslim,že je v cajku, na nic si nehrál narozdíl třeba od Grima,plnil rozkazy od Aizena a na nic se neptal.. | |
|
| |
Itachi Admin
Počet příspěvků : 87 Věk : 30 Bydliště : Námestovo - Slovakia
Moje RPG postava Jméno postavy: Hisana Tenshi Jméno Zanpakuto/Resurrección: Bara no Yoshi Hodnost: 3.dôstojník , 6.divízia
| Předmět: Re: Ulquiorra Shiffer Wed Mar 03, 2010 11:19 pm | |
| Presne :-) On bol geniálny čo sa týka narozdiel od ostatných z Espaady... Ostatní robili veci kvôli svojim sebeckým dôvodom , dajme tomu ... on nie. | |
|
| |
ShotJon
Počet příspěvků : 123
| Předmět: Re: Ulquiorra Shiffer Wed Mar 03, 2010 11:51 pm | |
| Takavý Harrybel byla jasně sobecká :J ale ne je pravda že byl aspoň věrný Aizenovi. | |
|
| |
TomiNo
Počet příspěvků : 1
| Předmět: Re: Ulquiorra Shiffer Tue Nov 09, 2010 5:05 pm | |
| Patrí aj medzi moje najoblúbenejšie charaktery,má nadhľad nad vecami,všetko čo spraví si vždy má vždy dopredu premyslené.A k tomu je ešte aj silný. | |
|
| |
Phate69
Počet příspěvků : 328
| Předmět: Re: Ulquiorra Shiffer Fri Nov 12, 2010 12:18 am | |
| Naprostá demence. Jediný, co je na něm drsný jsou ty zelený slzy a rozhovor s Orihime o duši... | |
|
| |
Mot
Počet příspěvků : 12
| Předmět: Re: Ulquiorra Shiffer Sun Feb 10, 2013 1:45 am | |
| Ja si myslim ,že čislo 4 je nespravne.Totiž mne prišiel silnejšý než Halibel(3). | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Ulquiorra Shiffer | |
| |
|
| |
| Ulquiorra Shiffer | |
|