Bleach - (NE)Official CZ / SK RPG hra
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

Ulquiorra Shiffer

Goto down 
+2
ShotJon
Itachi
6 posters
AutorZpráva
Itachi
Admin
Itachi

Počet příspěvků : 87
Věk : 30

Moje RPG postava
Jméno postavy: Hisana Tenshi
Jméno Zanpakuto/Resurrección: Bara no Yoshi
Hodnost: 3.dôstojník , 6.divízia

Ulquiorra Shiffer Empty
PříspěvekPředmět: Ulquiorra Shiffer   Ulquiorra Shiffer Icon_minitimeSun Feb 28, 2010 11:36 pm

Ulquiorra Shiffer Kpem5qia

Cuatro Espaada...
Moja najobľúbenejšia postava zrejme...
Proste je to Boss a nihilista zároveň...

Naposledy upravil Mišmaš dne Sun Feb 28, 2010 11:38 pm, celkově upraveno 1 krát (Reason for editing : tak je to estetičtější :D)
Návrat nahoru Goto down
ShotJon

ShotJon

Počet příspěvků : 123

Ulquiorra Shiffer Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ulquiorra Shiffer   Ulquiorra Shiffer Icon_minitimeWed Mar 03, 2010 8:00 pm

Já ho prostě nemám rád. I když je to kvalitně utvořený charakter je to takový nudný patron. Nepřijde mi ničím zajímavý mno. Ale proti gustu žádný dišputát.
Návrat nahoru Goto down
Shunsui
Visored Leader
Shunsui

Počet příspěvků : 152

Ulquiorra Shiffer Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ulquiorra Shiffer   Ulquiorra Shiffer Icon_minitimeWed Mar 03, 2010 11:16 pm

Já si myslim,že je v cajku, na nic si nehrál narozdíl třeba od Grima,plnil rozkazy od Aizena a na nic se neptal..
Návrat nahoru Goto down
Itachi
Admin
Itachi

Počet příspěvků : 87
Věk : 30

Moje RPG postava
Jméno postavy: Hisana Tenshi
Jméno Zanpakuto/Resurrección: Bara no Yoshi
Hodnost: 3.dôstojník , 6.divízia

Ulquiorra Shiffer Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ulquiorra Shiffer   Ulquiorra Shiffer Icon_minitimeWed Mar 03, 2010 11:19 pm

Presne :-)
On bol geniálny čo sa týka narozdiel od ostatných z Espaady...
Ostatní robili veci kvôli svojim sebeckým dôvodom , dajme tomu Very Happy ... on nie.
Návrat nahoru Goto down
ShotJon

ShotJon

Počet příspěvků : 123

Ulquiorra Shiffer Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ulquiorra Shiffer   Ulquiorra Shiffer Icon_minitimeWed Mar 03, 2010 11:51 pm

Takavý Harrybel byla jasně sobecká :J ale ne je pravda že byl aspoň věrný Aizenovi.
Návrat nahoru Goto down
TomiNo

Počet příspěvků : 1

Ulquiorra Shiffer Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ulquiorra Shiffer   Ulquiorra Shiffer Icon_minitimeTue Nov 09, 2010 5:05 pm

Patrí aj medzi moje najoblúbenejšie charaktery,má nadhľad nad vecami,všetko čo spraví si vždy má vždy dopredu premyslené.A k tomu je ešte aj silný.Smile
Návrat nahoru Goto down
Phate69

Phate69

Počet příspěvků : 328

Ulquiorra Shiffer Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ulquiorra Shiffer   Ulquiorra Shiffer Icon_minitimeFri Nov 12, 2010 12:18 am

Naprostá demence. Jediný, co je na něm drsný jsou ty zelený slzy a rozhovor s Orihime o duši...
Návrat nahoru Goto down
Mot

Počet příspěvků : 12

Ulquiorra Shiffer Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ulquiorra Shiffer   Ulquiorra Shiffer Icon_minitimeSun Feb 10, 2013 1:45 am

Ja si myslim ,že čislo 4 je nespravne.Totiž mne prišiel silnejšý než Halibel(3).
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Ulquiorra Shiffer Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ulquiorra Shiffer   Ulquiorra Shiffer Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Ulquiorra Shiffer
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Bleach - (NE)Official CZ / SK RPG hra :: Bleach :: Postavy-
Přejdi na: