Itachi Admin
Počet příspěvků : 87 Věk : 30 Bydliště : Námestovo - Slovakia
Moje RPG postava Jméno postavy: Hisana Tenshi Jméno Zanpakuto/Resurrección: Bara no Yoshi Hodnost: 3.dôstojník , 6.divízia
| Předmět: Bleach quotes Sun Feb 28, 2010 2:18 pm | |
| Bleach citáty... Na Naruto fóre to bolo celkom aktívne , tak uvidíme = ) "Admiration is the emotion farthest from comprehension"Aizen Sosuske "Don’t use such strong words, it only makes you look weak "Aizen Sosuske | |
|
Kyoya
Počet příspěvků : 370 Bydliště : Děčín / Plzeň
Moje RPG postava Jméno postavy: Izumi Kyoya / Razaki Jméno Zanpakuto/Resurrección: nic / Keisei Hodnost: Nic / Shinigami
| Předmět: Re: Bleach quotes Sun Feb 28, 2010 2:21 pm | |
| Bwahahahaha
- Kuchiki Rukia | |
|
Itachi Admin
Počet příspěvků : 87 Věk : 30 Bydliště : Námestovo - Slovakia
Moje RPG postava Jméno postavy: Hisana Tenshi Jméno Zanpakuto/Resurrección: Bara no Yoshi Hodnost: 3.dôstojník , 6.divízia
| Předmět: Re: Bleach quotes Sun Feb 28, 2010 2:24 pm | |
| Bwahahahaha - Don Kanonji - Spoiler:
| |
|
Phate69
Počet příspěvků : 328
| Předmět: Re: Bleach quotes Sun Feb 28, 2010 2:28 pm | |
| Tvůj luk je nejlepší na zabíjení těch řadových hollow. Je to něco jako sprej proti hmyzu
- Kurosaki Ichigo | |
|
Red Admin
Počet příspěvků : 682 Věk : 32 Bydliště : Olomouc
Moje RPG postava Jméno postavy: Ruyichi Yoshiro Jméno Zanpakuto/Resurrección: Tenshi Hodnost: Vaizardo
| Předmět: Re: Bleach quotes Wed Mar 03, 2010 9:00 pm | |
| Come along. That's right... Right this way... Slowly does it... Closer and closer... until you are captive to my melody
- Rōjūrō Ōtoribashi
The enemy of my enemy is my friend. That's all the reason we need.
- Lisa Yadōmaru | |
|
sea Mistake editor
Počet příspěvků : 132
Moje RPG postava Jméno postavy: Iname Ayumi Jméno Zanpakuto/Resurrección: Chisei Hodnost: 14. důstojník 4. divize
| Předmět: Re: Bleach quotes Wed Mar 03, 2010 9:13 pm | |
| Soifon:
"If you see your allies losing, that's your chance. Don't step between them. Take the enemy down from behind. And if the enemy is so strong you can't even do that, then just watch your ally be killed. That's what it means to be Onmitsukidō."
"You might get lucky and die in some corner." (Omaedovi)
"This Bankai offends my pride as a covert ops agent. It's too large to hide. It's too heavy to move. And its attack... is too flashy for assassination!" | |
|
Sponsored content
| Předmět: Re: Bleach quotes | |
| |
|