Bleach - (NE)Official CZ / SK RPG hra
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

A zpět do normálu

Goto down 
3 posters
AutorZpráva
Phate69

Phate69

Počet příspěvků : 328

A zpět do normálu Empty
PříspěvekPředmět: A zpět do normálu   A zpět do normálu Icon_minitimeThu Aug 26, 2010 3:57 pm

Náměstí bylo lehce poničené, sem tam osmahlé stěny, trochu omlácené budovy, zbytky reiatsu. Ale jinak zde opět zavládl klid.
Návrat nahoru Goto down
GeraltWOLF

GeraltWOLF

Počet příspěvků : 118

Moje RPG postava
Jméno postavy: Kurosaki Ryu
Jméno Zanpakuto/Resurrección: Tengetsu
Hodnost: Zástupce Shinigami

A zpět do normálu Empty
PříspěvekPředmět: Re: A zpět do normálu   A zpět do normálu Icon_minitimeThu Aug 26, 2010 4:02 pm

Kurosaki Ryu

Dopr. To nebude mít starosta radost. usměju se a skočím zpátky do těla. Zvednu se a mířím ke strejdovi ohlásit návrat...
Návrat nahoru Goto down
Nagashi

Nagashi

Počet příspěvků : 15

A zpět do normálu Empty
PříspěvekPředmět: Re: A zpět do normálu   A zpět do normálu Icon_minitimeWed Sep 01, 2010 9:47 pm

Nagashi Hiroyitsu

Z nedalekého domu jsem ještě sledoval co se stalo dal a potom co to skončil jsem se jenom usmál otočil se a namířil si to domu a rozhodl po docela dlouhé době vytáhnout svůj meč a zatrénovat si... ale ne moc dlouho, protože další den jsem musel vyrazit do školy za práci a ještě oznámkovat písemky...
Návrat nahoru Goto down
Phate69

Phate69

A zpět do normálu Empty
PříspěvekPředmět: Re: A zpět do normálu   A zpět do normálu Icon_minitimeWed Sep 01, 2010 11:07 pm

Slunce se klonilo k obzoru, až zašlo za nejvyšší budovy a pak zmizelo úplně. Noc byla krušná. Nagashimu, Kurosakimu a všem postavám s vyšším reiatsu, kteří byli ve městě (i holky na chatě) se zjevil onen neznámý muž z odpoledne a šeptal: Potřebujeme armádu. Schyluje se k občanské válce. Kapitáni Gotei nejsou pravými kapitány. Najděte lidi s velkým reiatsu. Najděte ostatní a postavte armádu. Pak se vypařil a nastalo ráno.
Návrat nahoru Goto down
Nagashi

Nagashi

A zpět do normálu Empty
PříspěvekPředmět: Re: A zpět do normálu   A zpět do normálu Icon_minitimeFri Sep 03, 2010 1:43 pm

Nagashi Hiroyitsu

Po zjevení a vykládaní toho může jsem si pomyslel že je to blbost... ale pořad mi to leželo v hlavě a přemýšlel nad tím... nakonec jsem se rozhodl někoho zeptat a možná se něco více dozvědět... popadl jsem pro všechny případy svůj meč a rozhodl se najít toho kluka co se po boji vrátil do svého těla a zůstal v lidském světě...
Návrat nahoru Goto down
GeraltWOLF

GeraltWOLF

Moje RPG postava

A zpět do normálu Empty
PříspěvekPředmět: Re: A zpět do normálu   A zpět do normálu Icon_minitimeSat Sep 04, 2010 3:19 pm

Kurosaki Ryu

Pfff. To je pěkný. Doma to řeknu bratrovi. zašeptám akorát a pokračuju. Dojdu až před onen krámek se sladkostmi a na tváři se mi roztančí úsměv. Vejdu a zavolám. Urahara-san, jste tu ?
Návrat nahoru Goto down
Phate69

Phate69

A zpět do normálu Empty
PříspěvekPředmět: Re: A zpět do normálu   A zpět do normálu Icon_minitimeSat Sep 04, 2010 4:57 pm

Urahara

Ale ale, jestlipak to není ten druhý Kurosakiho chlapec. Co bys potřeboval?
Návrat nahoru Goto down
GeraltWOLF

GeraltWOLF

Moje RPG postava

A zpět do normálu Empty
PříspěvekPředmět: Re: A zpět do normálu   A zpět do normálu Icon_minitimeSat Sep 04, 2010 5:13 pm

Kurosaki Ryu

Ale...jen vám jdu vyřídit pozdrav od bratra. Právě sme se vrátili z dovolené. řeknu s úsměvem. Dále...na náměstí sem potkal skupinku shinigami a armádu holow. Chvilku sem se s nima mlátil a pak se tam objevil chlápek kterému z prstů vylétali holow. Potom se tam objevil i stařík o kterém brácha mluvil jako vrchním kapitánovi. A hned potom následovalo zjevení toho chlápka který řekl že máme sebrat armádu protože současní kapitáni gotei nejsou praví kapitáni. vychrlím na něj jedním dechem. Tak...a teď hlavní důvod. Máte tu ještě výborný melounový žvejky co sem si kupoval minule ? široce se usměju...
Návrat nahoru Goto down
Phate69

Phate69

A zpět do normálu Empty
PříspěvekPředmět: Re: A zpět do normálu   A zpět do normálu Icon_minitimeSun Sep 05, 2010 10:39 am

Urahara Kisuke

Už v polovině poslední věty k tobě letěl sáček se žvýkačkami. Jsou vynikající, že? usmál se, ale hned zase zamyšleně stáhl obličej. Jak vypadal ten muž, co mu z prstů létali hollow?
Návrat nahoru Goto down
GeraltWOLF

GeraltWOLF

Moje RPG postava

A zpět do normálu Empty
PříspěvekPředmět: Re: A zpět do normálu   A zpět do normálu Icon_minitimeSun Sep 05, 2010 1:20 pm

Kurosaki Ryu

Na oplátku po něm hodím peníze za žvejky. Mno... vracím se do momentu kdy jsem ho viděl a popisuju Uraharovi-san přesně jak vypadal. Víte o koho se jedná ? optám se potom.
Návrat nahoru Goto down
Phate69

Phate69

A zpět do normálu Empty
PříspěvekPředmět: Re: A zpět do normálu   A zpět do normálu Icon_minitimeMon Sep 06, 2010 3:17 pm

Urahara Kisuke

Na chvíli mu na tváři strnul úsměv. To vypadá na Architekta. Ale to, že se ti o něm zdál takový divný prorocký sen, vypadá spíš na zkaženou večeři. Takové síly jako vyvolání hollow a dostávání se do hlav nikdy neměl a já doufám, že nikdy mít nebude. Každopádně zkus najít lidi s větším reiatsu a promluv si s nimi o tom.
Návrat nahoru Goto down
GeraltWOLF

GeraltWOLF

Moje RPG postava

A zpět do normálu Empty
PříspěvekPředmět: Re: A zpět do normálu   A zpět do normálu Icon_minitimeMon Sep 06, 2010 5:15 pm

Kurosaki Ryu

Zkažená večeře nebyla. odpovím s letmým úsměvem a zase nahodím svůj standartní výraz. Viděl sem jednoho chlapa...viděl shinigami, zkusím ho po večeři najít. usměju se. Nemáte nějaký typ ? Jestli se tu někde nevyskytuje někdo s vysokým reiatsu ? Krom rodiny Ishida teda.
Návrat nahoru Goto down
Nagashi

Nagashi

A zpět do normálu Empty
PříspěvekPředmět: Re: A zpět do normálu   A zpět do normálu Icon_minitimeTue Sep 07, 2010 11:13 pm

[b]Nagashi[/b]

Chtěl jsem sice jít zjistit, ale nějak jsem to moc nedomyslel a zapomněl na moji práci a škola mě hodně zdržela... Při přestávce když jsem měl volno asi tak na tři hodiny jsem se vídal do ulic, koupil jsem si sodovku a toulal po městě a jen tak se díval po okolí jestli nenajdu zase někoho tak divného jako předtím a taky abych si dal pauzu od práce...
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

A zpět do normálu Empty
PříspěvekPředmět: Re: A zpět do normálu   A zpět do normálu Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

A zpět do normálu
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Bleach - (NE)Official CZ / SK RPG hra :: Herní svět :: Lidský svět :: Hrací místnost-
Přejdi na: